هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Narges_ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بابونــــه گاهی وقتا واکنش زیاد میتونه برای بدن خوب باشه
خصوصا برای آدمایی که تو خودشون میریزن یا سخت گریشون میگیرهاره درسته حرفت، اما برای موقعیت هایی که از قبل پیش بینی نمیشن و در لحظه اتفاق میفته گفتم...
این که گریه ت بگیره احتمالا چیزی رو از فرد عزیز و نزدیک به خودت که توقع ازش نداشتی شنیدی...
متوجهی چی میگم؟نه برای این که ببرن
دقیقا برای این که قلبشون بتونه تحمل کنه و سکته نکنن
نمیدونم چطوری واضح میتونم توضیحش بدم...من متوجه شدم چی میگی
ولی بیشتر منظورم آدمای غریبه و ناآشنا بود وگرنه حرفت کاملا درسته...بابونــــه آره میفهمم
آدمای غریبه و نا آشنا که واقعا فقط باید ببینی ارزش گزاریه چطوره
این که در لحظه بتونی تصمیم بگیری که اصلا ارزششو داره یا نه خیلی مهمه در مورد این مدل از افراد.
ولی خب من کلا ریپلای زدم که کسی اشتباها خودش رو مقصر احساسات درست خودش ندونه🤍 -
jahad.20
وای اینقدر میترسم بخوام لارنگوسکوپی کنم
کاش مثل LMAو Airway بود
میدونی ترسم چیه ؟اپی گلوت رو نبینم اصلا ..حتی توی مالامپاتی های ۱ و ۲ هم فکر نکنم بتونم تشخیص بدمپرستو بابایی ترس نداره اولش واقعا ادم نمیبینه چون اشنایی به موقعیت اناتومیکال وکال کورد ها نداره یه چند تا ویدیو از یوتیوب و گوگل ببین میفهمی
لارنگوسکوپ با دست چپ میگیری از سمت راست دهان وارد میشی میای وسط دهن یکم میری داخل اپی گلوت و که دیدی تیغه رو اگه مکینتاشه میندازی پشت اپی گلوت و اگه میلره با تیغه اپی گلوت رو میگیری دستتو از آرنج(از مچ به هیچ وجه) میشکنی و دسته ی لارنگوسکوپ به سمت پای چپ بیمار باشه اپی گلوت و میدی بالا تارهای صوتی رو که دیدی لوله رو میذارییه سوال ترم چند بودی؟
اتاق عمل میرین کاراموزی؟ -
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
سلام یه سوال Pao2 تو ازمایش VBG و ABG قطعا رنج نرمالش باید باهم فرق کنه دیگه درسته؟
حالا سوال اینه که رنج نرمال تو هر آزمایش چقدره؟
پیروز
زهرا بنده خدا 2سلام عزیزم اگر اشتباه نکنم VBG که مال ورید هست 45-50باید باشه ABG چون مال شریانه بالای 80 تا 100
جالبه که اینا رو هیچ جای دروس تئوری نمیگنفقط کاراموزی بیمارستان اونم خیلی خیلی گذرا صحبت میکنن
اصلا تست مهمیه؟! -
jahad.20 درست شد
ممنونم
حضوری میرم....بابونــــه خوش به حالتون حضوری میرید🥲🥲
-
بابونــــه خوش به حالتون حضوری میرید🥲🥲
jahad.20 انشاالله شما هم یه روز بیاید حضوری خرید کنید.
من اولین باره میخوام برم...
البته اگه بشه -
بابونــــه آره میفهمم
آدمای غریبه و نا آشنا که واقعا فقط باید ببینی ارزش گزاریه چطوره
این که در لحظه بتونی تصمیم بگیری که اصلا ارزششو داره یا نه خیلی مهمه در مورد این مدل از افراد.
ولی خب من کلا ریپلای زدم که کسی اشتباها خودش رو مقصر احساسات درست خودش ندونه🤍 -
با آنکه شب از غصه دلم فرساید
روزم همه آرزو که شب کِی آید
آزردهی روزگار را القصه
روزِ دگر و شبِ دگر میباید...