هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
بابونــــه آرهههه🥲🥲🥲
ساعت ۴ اینا بود راه افتادیم سمت خونه
انقد شلوغ بود حتا بچهای اتوبوسم ندیدیم:/Blue28 خوبه
اره خیلی شلوغ بود -
شاید کار درست اینه که زیاد فکر نکرد که بقیه چه فکری میکنن
همینجوری هر چی به فکرت رسید رو فقط انجام بدی بدون فکر کردن به نتیجش! -
جدی شاید ما زندگیو سخت گرفتیما...
-
آدمایی که خودشونو میزنن به حماقت صد در صد زندگی آسوده تری دارن
-
خب تا تونستم خودمو با سیر تازه خفه کردم
بهتره این هفته نرم دانشگاه -
هنوزم که هنوزه پکیجای کنکور با اون تبلیغاتای جذابش و استادای خفنش و تخفیفای خوبش منو به وجد میارن تا برم بخرمشون
-
۵روز دیگه ثبت نام طرح ولایت تموم میشه و من هنوز برا بچه های خودمون تبلیغش نکردم...
صرفا اطلاعیهی ثبت نام بوده...زهرا بنده خدا 2 ببخشید اون ازمون ها هم باید توی همین 5 روز بدیم؟
من فقط ثبت نام اولیه رو انجام دادم -
دلم خونه مون رو می خواد
2 هفتهههه
زندگی طبق چیزی که می خوام
.
من از اینکه هر هفته میان ترم
حتی روز ها تعطیل م فکرم مشغول امتحان باشه خسته شدم دیگهامروزم لجبازی نخوندم امتحان فردا مو
و حرف ها هم کلاسیام خیلی ناراحتم کرد
چرا به خاطر نمره این حرف ها رو می زنید
هرکی نمره اش خوب شد خطا کرده!؟! -
دلم خونه مون رو می خواد
2 هفتهههه
زندگی طبق چیزی که می خوام
.
من از اینکه هر هفته میان ترم
حتی روز ها تعطیل م فکرم مشغول امتحان باشه خسته شدم دیگهامروزم لجبازی نخوندم امتحان فردا مو
و حرف ها هم کلاسیام خیلی ناراحتم کرد
هرکی نمره اش خوب شد خطا کرده!؟!jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هرکی نمره اش خوب شد خطا کرده!؟!بعضا از حسادته و بعضا هم واقعا شوخی ...
من خودمم برام همین اتفاقات می افتاد مثلن نمرت خوب میشد بچه ها چیزای جالبی نمیگفتن ولی کافیه شما هم باهاشون همراه شین و بخندین بگین صحیح میرفمایند انشالله که درست میشه
-
در کل خیلی از مشکلات اجتماعی ما با به شوخی گرفتن حرفای دیگران حل میشه ...فقط کافیه غصه نخوریم حرص نخوریم بگیریم بخندیم باهاشون
حتی برای مشکلات دیگه هم همینه
ما باید بتونیم به جای اینکه در مقابل مشکلات بایستیم و جوری رفتار کنیم که انگار مشکلات سوار بر ما هستن باید جوری رفتار کنیم که ما سوار مشکلات باشیم دارای انعطاف در برابر مشکلات باشیم با پیچ و خم هاش بپیچیم و با تندی هاش بدویم و با کندی هاش ترمز بگیریم
-
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
هرکی نمره اش خوب شد خطا کرده!؟!بعضا از حسادته و بعضا هم واقعا شوخی ...
من خودمم برام همین اتفاقات می افتاد مثلن نمرت خوب میشد بچه ها چیزای جالبی نمیگفتن ولی کافیه شما هم باهاشون همراه شین و بخندین بگین صحیح میرفمایند انشالله که درست میشه
mr.vinyzo اهاااا
خیلی ممنونم از این تکنیک دبیرستان بچه ها مون استفاده می مردن البته اون موقع همه مون پایه بودیم
ولی اینجا واقعا از رو حسادت و انگار کینه باهم حرف می زننمثلا این طوری که شما که نمرت جز اونای بود که استاد گفت تشویقش کنید و..
فلان و چنان -
چرا هر کی یه شکستی رو تجربه میکنه من انقد نگرانش میشم و کلی دلیل میارم که طرف حال روحیش خوب نبوده یا توی چه موقعيتی بوده که این بلا سرش اومده و کلی به فکرشم و درک میکنم ولی وقتی این شرایط برا خودم پیش میاد از درون خودمو سرزنش میکنم و هی خودمو مورد انتقاد قرار میدم؟
نمیدونم متن عکسو درست فهمیدم یا نه ولی با دیدنش این یادم افتاد. -
mr.vinyzo اهاااا
خیلی ممنونم از این تکنیک دبیرستان بچه ها مون استفاده می مردن البته اون موقع همه مون پایه بودیم
ولی اینجا واقعا از رو حسادت و انگار کینه باهم حرف می زننمثلا این طوری که شما که نمرت جز اونای بود که استاد گفت تشویقش کنید و..
فلان و چنانjahad_121
زیاد بزرگش نکنین نمیگم دانشگاه با دبیرستان فرقی نداره هااا ولی فکر میکنم خیلی از مشکلاتشون شبیه به همن ..jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا این طوری که شما که نمرت جز اونای بود که استاد گفت تشویقش کنید و..
مثلن شما میتونی بگی ارهههه والا شانسه دیگه خواهر کمم زحمت نکشیدم خخخخخ
-
mr.vinyzo متاسفانه من خیلی اروم برخورد می کنم و مثل اونا نمی تونم باشم
تازه با احترام ولی خب ناراحت می شم از این برخودشونبعدم اصلا جای من نبودن
دلم نمی خواد خودشون با من مقایسه کنندjahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تازه با احترام ولی خب ناراحت می شم از این برخودشون
اینطوری خودتون صدمه میبینین و به قول معروف زود پیر میشین
jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دلم نمی خواد خودشون با من مقایسه کنند
اگه اونا خودشونو با شما مقایسه کنن چه چیزی از شما کم و به اونا اضافه میشه ؟؟
-
زهرا بنده خدا 2 ببخشید اون ازمون ها هم باید توی همین 5 روز بدیم؟
من فقط ثبت نام اولیه رو انجام دادمjahad_121
آره عزیزم
باید مراحل ثبت نام رو کامل انجام بدین(تاجایی که دیگه نره مرحلهی بعدفک کنم تا پرداخت هزینهی اولیه ثبت نام و درخواست مصاحبه(اگر بود))
زودتر شروع کنید که وقتشو داشته باشید
یا مشکلی بود بشه حلش کرد -
jahad_121
زیاد بزرگش نکنین نمیگم دانشگاه با دبیرستان فرقی نداره هااا ولی فکر میکنم خیلی از مشکلاتشون شبیه به همن ..jahad_121 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا این طوری که شما که نمرت جز اونای بود که استاد گفت تشویقش کنید و..
مثلن شما میتونی بگی ارهههه والا شانسه دیگه خواهر کمم زحمت نکشیدم خخخخخ
mr.vinyzo
اره
چیزی که هست من دیدگاه با اونا فرق داره من دوست دارم همه باهم رشد کنیم و تو شیمی قوی باشیم
و اونا فکر می کنند من یک خروخونم و شاید مغرور
که باهاشون رقابت داره
با اینکه کمکی از دستم بربیاد بهشون می کنم
و وقتی می گم نخوندم واقعا تموم کردم اما بعد نمرهم که خوب میشه احتمالا فکر می کنند از دستی این طور گفتم و..و اگر بخوام بگم شانسیه از نظر اونا من خیلی درس خونم وو.. قبول ندارن
اما من تنها کار که می کنم اینه سر کلاس ها خیلی خوب گوش میدم و واقعا دوست دارم یادبگیرم و برای نمره و امتحان نمی خونم
و تا بتونم همون روز بعد کلاس درس ها رو سریع مرور می کنم
الان که فردا امتحان من اصلا اندازه بقیه نخوندم حتی جزومم نخوندم کامل چه برسه حل تمرین ها و..چطور بگم من می خوام که همه رشد کنند واقعا وقتی بچه ها قوی باشند تو رشتمون خوشحال می شم
اما انگار اونا به چشم رقیب بهم نگاه می کنند و دوست دارند شکست م و.. این ا رو ببنند وقتی این طور باهام حرف می زنند
بعد باید قبول کرد هرکس تو یک چیزا استعداد داره و بهشون علاقه داره
منم اومدم دنبال علاقه ام پس برام مهمه و ارزش قائلم براش. -
باید امشب برم جزوه هامو پرینت بگیرم که ان شاءالله فردا یه جلسه رو حداقل نصفه نیمه بخونم...
سنگینه...
باید میانترما رو زودتر شروعمیکردیم...
ان شاءالله همون شنبه آزمایشگاه رو میخونم
الان همهی تستا قاطی شدن!