هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Matin Mousavi 1
رفیق، من نمیدونم چرا هنوزم بعضیا دنبال تطهیر آدماییان که توی مهمترین لحظات، به جای اینکه کنار قربانی باشن، رفتن وسط حرفای دوپهلو و خاکستری زدن!آیسان اگه واقعا نیتش خوب بود، چرا نتونست دو تا جملهی درست و واضح بگه که دل همه رو آروم کنه؟ چون مسئله شوخی نبود — بحث تجاوز بود، درد یه انسان، نه یه بحث فلسفی دربارهی "کجای دنیا مجازات شه"
وقتی آدم حرفاش باعث سوتفاهم میشه و بازهم نمیاد صادقانه عذرخواهی یا شفافسازی کنه، اون موقع دیگه پای سوتفاهم وسط نیست... پای بیمسئولیتی و بیحسیه.
من آیسانو بهعنوان یه آدم بیتفاوت و ناپخته میبینم که به جای همدلی، رفت دنبال حاشیه. و هرکی بخواد اینو بزک کنه، فقط داره فکتها رو زیر فرش قایم میکنه.
پس با احترام، من آیساندوست نیستم، چون طرف درد مردم نیست. همین و بس.
درضمن اگه انقدر وطن پرسته آمریکا چه غلطی میکنه؟
@هویججج
اول ایکه منم آیسان دوست نیستم فالوش هم ندارم دنبال تطهیر کسیم نیستم ای عه ای. دوما هنوز مشخص نشده که تجاوزه یا نیست چون تو کشورای دیه خب این افراد هستن که شغلشان اینه و تجاوز نیست گرچه تو ایرانم هست منتها غیرقانونیه.
سوما خیلی از وطن پرستای ما که عاشق ایرانن عاشق ولی دارن آمریکا و انگلیس و کانادا و..... زندگی مکنن . محل زندگی طرف ربطی به وطن پرستی یا ناپرستی طرف نداره که بگی هرکی آمریکاس وطن پرست نی یا ایرانو دوس نداره.
مه خودم عاشق ایران و تاریخ ایران و اساطیر و بزرگان و دانشمندان و شاعرا و شهراشم چون خاکمانه وطمانه جانمانه، اگه سه سال دیه برم آمریکا ینی مه دیه وطن پرست نیستم؟؟
-
1111
چرا؟
-
نقطه سلام عزیزم
نه دیگه آرد رو نرسیدم
با پماد و عسل و اب سرد دیگه خوبش کردم
اره عزیزم الان دیگه سوزش نداره🥲 -
دو سه سال پیش ویتامین دی ام خیلی پایین بود به دکتر گفتم قرص بده گفت جواب نمیده فقط امپول
و خب منم وقت نداشتم هی برم درمانگاه امپول و بزنم
دقیقا از بعد اون دچار این درد های مفاصلی بخصوص کمردرد و زانو درد شدمهنوزم وقت نکردم برم یه ازمایش دیگه بدم
-
______ آرخ عاقبت درس خوندن؟
شایدم اخر عاقبت ورزش نکردن
و سبک زندگی سالم نداشتن
شایدم هر سه باهم -
محتواهایی که به اشتراک میذارید رو دنبال میکنم و حس خوبی بهم منتقل میشه. همیشه بیان مسائل و مشکلات به حالت شعر برام لذت بخش بوده.
-
M.an
سلام خانوم مدیر
اکانت یه تعدادی از بچه ها مشکل پیدا کرده و خیلی وقته درست نشده
ممنون میشم پیگیری کنین -
1111
چرا؟