هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حصار سابق
(درست تایپ کنین)
من قبلا توی بیست حقیقت ویستون رو گوش دادم
اینطور نیست طرز صحبت و لحنتون
به نظرم شبیه خود واقعیتون حرف بزنین قشنگ تره______ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آخ قلبم، اون کرینج خانه؟ ( خوشحالم حقیقتا روزم رو ساختی
)
این تایپ کردن حقیقتا تقلید از لحنی نیست راستیتش من و چن تایی از بچه ها چن سال پیش یهو ریختیم تو سرور ها و گروه های تلگرام همش به همه ریپلای میزدیم چ میکنی جواب که پیدا می گفتیم بمولا. این به مرور زمان شد اینی که هستش و از رو عادت موند رو تایپ کردن من؛ شرمنده. مخصوصا اگه اذیت میکنه
-
حصار سابق
(درست تایپ کنین)
اینطور نیست طرز صحبت و لحنتون
به نظرم شبیه خود واقعیتون حرف بزنین قشنگ تره -
______ در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
آخ قلبم، اون کرینج خانه؟ ( خوشحالم حقیقتا روزم رو ساختی
)
این تایپ کردن حقیقتا تقلید از لحنی نیست راستیتش من و چن تایی از بچه ها چن سال پیش یهو ریختیم تو سرور ها و گروه های تلگرام همش به همه ریپلای میزدیم چ میکنی جواب که پیدا می گفتیم بمولا. این به مرور زمان شد اینی که هستش و از رو عادت موند رو تایپ کردن من؛ شرمنده. مخصوصا اگه اذیت میکنه
-
آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت. به خاطر چیزهای از دست رفته غصه نخورید.
یا برمیگردد یا اگر نمیرفت، فقط باعث آسیب رسیدن به شما میشد._کیمیاگر ؛ پائولو کوئیلو
-
آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت. به خاطر چیزهای از دست رفته غصه نخورید.
یا برمیگردد یا اگر نمیرفت، فقط باعث آسیب رسیدن به شما میشد._کیمیاگر ؛ پائولو کوئیلو
-
حصار سابق
=))️
اذیت نه!
دوست ندارم بگم چطور حرف بزنین چون به هر حال هر کس هر جور که فکر میکنه شایسته و بایسته ست رفتار میکنه
اما اینکه متوجه نمیشم چی میگن کلافم میکنه
همین. -
حصار سابق
=))️
اذیت نه!
دوست ندارم بگم چطور حرف بزنین چون به هر حال هر کس هر جور که فکر میکنه شایسته و بایسته ست رفتار میکنه
اما اینکه متوجه نمیشم چی میگن کلافم میکنه
همین. -
______ زیاد جدی اش نگیرید حرف جدی داشته باشم عادی تایپ میکنم
جدی حالا اون ویس رو از اول تا آخر گوش دادین؟