به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام و عرض ادب خدمت همهی حضار و آلایی های عزیز
چه اونا که قدیمیان چه اونا که مدت زیادی از عضویتشون نمیگذره
من هی صبر کردم ببینم کسی کاری انجام میده یا نه که دیدم نههههه
بعد تاپیک یلدای 1400 این یکی رو هم خودم باید بزنم.
برم سراغ اصل مطلب
یلدای همگی مبارک🍉🍎🍏🌰
بارگیری (7).jpeg
دوتا آرزو دارم براتون
Jowhareh_galleries_2_poster_0c46d860-a276-4422-956b-af6536ff6614.jpeg
اولیش اینکه ایشالا عمر غم و غصه هاتون مث آخرین شب بهار کوتاه باشه
Jowhareh_galleries_2_poster_f70f2191-a8a1-4ecf-8160-5507f2947cd8.jpeg
و دومیش اینکه ایشالا عمر شادی ها و خنده هاتون مث شب یلدا بلند باشه
Jowhareh_galleries_2_poster_ed4ca36e-adad-40a6-b3c8-403f12382fbf.jpeg
تو این شب بازار فال حافظ حسابی داغه
و نمیشه این شب رو بدون حافظ گذراند
115.jpg
اینم از فال حافظ من
شما هم اگه دوست داشتید برای خودتون و رفیقاتون از حافظ فال بگیرید و این تاپیک رو هم مزین کنید به اشعار زیبا و تبریک هاتون
.
و در آخر:
پاییز هزار رنگ میرود
و زمستان سپید رنگ از راه میرسد
و در این میان شبی است بلند
به بلندای یک فرهنگ
آئینی رنگارنگ به سان پاییز
و درون مایهای سپید به رنگ زمستان
شب یلدا، شب کنار هم بودنها بر شما مبارک
.
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام سلام 😍
اینوری سلام:////
اونوری سلام:\\
هر وری سلام :/|
کلا سلام🤩
خلاصه سلام 🤭
همین اول کاری بگم این تاپیک پیشنهاد ma.a 🌺 بود
خب سوال 🙃
تاپیک مشاعره داشتیم چرا دوباره ؟؟؟😶
اینبار یه کم فرق میکنه 🙂
چه فرقی ؟؟ 🧐
اینبار قراره جای مشاعره با شعر، با آهنگ مشاعره کنیم 😁😋
بیاین متن آهنگایی که خوندین رو بر اساس متن آهنگ مادر بنویسین و لذت ببریم ( یه جور تداعی خاطرات هستن آهنگا )
عشق آهنگا بیاین 🤩
@دانش-آموزان-آلاء ♥️
@فارغ-التحصیلان-آلاء 💜
@ریاضیا 💙
@تجربیا 💚
@انسانیا 💛
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون 😀
نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه .
من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن 😀 )
پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره....
حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟
این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم.
**اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین
پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین !
خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید
alireza_ysf75 فااطمه بهاره M.an
اخراج نشوم صلوات 😂
به نام خالق هستی🧡
.
🌸سوال:
غر نزدن از پاره کردن زنجیر هم سخت تره مگه میشه غر نزنیم ؟
🌸پاسخ:
برای همه اولش سخته ولی وقتی عادت میشه برات درست می شه
خود به خود...
همون داستان ترک عادت هست.
معمولا بعد از گذشت بیست و یک روز ذهن و یا بدن عادتش تغییر می کنه ،
اگر شما بیست و یک روز هر روز نیم ساعت ورزش کنی روز بیست و دوم بدنت خود به خود احساس نیاز به ورزش می کنه ؛
مثلا عادت میکنی بیست و یک روز هر روز نیم ساعت کتاب بخونی روز بیست و دوم اگه قطعش کنی ،کلافه ای.
چه کاری رو دوست داری انجام بدی ولی تا حالا هی پشت گوش انداختی .و فکر کردی سخته؟
همونو تلاش کن بیست و یک روز انجامش بدی...تغییر عادتهای غذایی تغییر عادت های رفتاری ؛ ایجاد یه تحول جدید تو زندگی ...کار با ذهن راحته فقط باید عین خودش زبر و زرنگ باشی و گولشو نخوری...
غلبه بر حس غر زدن و ساکت کردن ذهن کار دشواریه؛
بنویسید منم هم می نویسم. ..نمی شه که از هیچ چیز نارحت نشد ،اما بهترین کار نوشتن و دور انداختنه؛ 🌸
دور انداختن یعنی چی؟
یعنی دیگه از درون من رفته بیرون ...
🌸تصمیم گرفتم که این چالش رو با هم شروع کنیم اولش سخته ولی شدنیه چون خودم تجربه کردم
امیدوارم واستون مفید باشه
⚠️ این کار درواقع به آرامش ذهنمون خیلی کمک میکنه...
این چالش رو به همه از جمله کنکوری ها پیشنهاد میکنم..
در صورت انجام،هر روز اینجا اعلام کنید✅
یا علی
🍃🌺🍃
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@دانش-آموزان-آلاء
خب خب Ladies and gentlemen, my dear compatriots😂
سلام
لطفا هندزفری ها حاضر😍
Your browser does not support the audio element.
یه شب طولانی🍁
کنار اونایی که🍁
دوسشون داری 🍁
و دوست دارن و 🍁
تو خوشحالی🍁
جای یه چنتا مسافر قدیمی پیش ما خالی🍁
آخ تو شب یلدای منی🍁
دیوونه ی دوست داشتنی🍁
لبای تو رنگ اناره 🍁
و هندونه شیرینیش کم میاره پیش بوسه های تو🍁
که غم نداره🍁
غم نداره🍁
غم نداره🍁
آخ تو شب یلدای منی 🍁
دیوونه ی دوست داشتنی🍁
لبای تو رنگ اناره🍁
و🍁
هندونه شیرینیش کم میاره🍁
پیش بوسه های تو🍁
که جنس یاره🍁
جنس یاره🍁
جنس یاره🍁
تو مثل بارونی تو دل مهمونی🍁
دلمو دلمو دلم میمیره🍁
واسه تو که جونی🍁
تو این شب یلدا که نمیشه فردا🍁
دلمو دلمو دلم میره با تو تا ته رویا🍁
خب
021c2912-89cd-45e1-b88a-ad38f80a617b-image.png
اینو من دیشب تو تودلی دیدم گرسنم شد😋 🙄 😞
به قول سونیا خانوم چون من دیدم باید شما هم ببینین😂 😂
poster_d6064d7f-fc3a-4006-aeae-2c89947e9a9c.jpeg
به مناسبت این شب همایونی
تمام پولایی که ازتون گرفته بودم برمیگردونم ...😂 😂
1f12510d-401e-4da5-afb9-1e6aef3f5ac5-image.png
خدمت شما🤩 🤩
2e26c2ea-eeb3-4adb-819c-244699f7f099-image.png
کرسی شب یلدااا= بهشت❤ ❤
و اما
Your browser does not support the audio element.
🕺🏻 🕺🏼😍 😂 😂
__
حیفه از بانو طوفان متنی نداشته باشیم تو تاپیک با قلم زیباشون💯
چقدر این شب یلدا را دوست دارم !
بهانه ی موجه و دلپذیری که بانیِ تجدید دیدارهاست ، که با لبخندی ، نفس نفس زنان ، از فاصله های دور می رسد ، دست های تنها مانده میانِ مشغله های روزگار را می گیرد و به واسطه ی احساسی عمیق و چند هزارساله ، آدم ها را دور هم جمع می کند .
یلدایی که ته تغاریِ پاییز است و نو رسیده ی خوش یُمن و دلبرانه ی زمستان ،
یلدایی که عاشق است ...
که سرآغازِ جاودانه ترین لبخند هاست ،
سرآغازِ گرم بودن و گرما بخشیدن در دلِ سردترین شب ها و بی فروغ ترین روزها ...
این یلداهای با هم بودن فرصت خوبی ست ؛
فرصتی برای شستنِ غبارِ رخوت و تنهایی از آینه ی دل ،
فرصتی برایِ دوست داشتن و دوست داشته شدن ،
به بلندایِ یک دقیقه ،
به وسعتِ یک عمر ...
یلداتون پیشاپیش مبارک🌸 💐 💫 🌿 🌟 🍁 🌈 🌱
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام دوستان وقت شما به خیر
برای اینکه یه کلاس خلاق و پویا باشه اساتیدتون چه کاری انجام میدن؟
یه کار خلاقانه که کلاس رو سرگرم کنه چه کاری هست به نظر شما ؟
سوال پرسیدن و بحث کردن و ... منظورم نیست
مثلا درس دادن از روی پاور
درس دادن از روی فیلم
مصاحبه کردن و مستند ساختن
بازی کردن سر کلاس
خلاصه کنم یه چیز خیلی خلاقانه واسه ارائه درس گردشگری اسلامی میخوام
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
اخبار دنیای تکنولوژی
-
اینستاگرام، تلگرام و واتساپ بیشترین میزان استفاده توسط کاربران ایرانی را دارندآخرین نظرسنجی ایسپا بار دیگر شکست سیاست فیلترینگ را نشان میدهد؛ چراکه کاربران ایرانی هنوز پلتفرمهای خارجی فیلترشده را به نمونههای ایرانی ترجیح میدهند.
نتایج جدیدترین نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان میدهد ۸۲.۲ درصد ایرانیان حداقل از یکی از پیامرسانها و شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.
براساس نموداری که در گزارش (شهریور ۱۴۰۳) ایسپا منتشر شده، روند میزان استفاده از این شبکه اجتماعی در خرداد ۱۴۰۱ که اینستاگرام فیلتر نبوده ۷۱ درصد بوده است. در دیماه ۱۴۰۲ این میزان به ۴۶.۵ درصد بوده اما در شهریور امسال به ۵۰.۶ درصد افزایش پیدا کرده است.
در این نظرسنجی میزان استفاده کاربران از پلتفرمهای مختلف داخلی و خارجی بررسی شده و پس از ایسنتاگرام، پیامرسان تلگرام است که با استفاده ۳۹.۳ درصدی بیشترین میزان استفاده را داشته است. واتساپ با ۳۳.۳ درصد استفاده در رتبه سوم این فهرست قرار دارد.
در میان پلتفرمهای ایرانی هم ایتا ۲۸.۹ درصد، روبیکا ۲۸.۵ درصد و بله ۹.۷ درصد استفاده دارد.
نمودار روند میزان استفاده از پلتفرمهای بومی نشان میدهد، میزان استفاده از ایتا و روبیکا و بله پیش از فیلترینگ (خرداد ۱۴۰۱) کمتر از ۱۰ درصد بوده اما از اسفند ۱۴۰۱ رشد در میزان استفاده از آنها دیده شده است. در حال حاضر این سه پلتفرم بیشترین میزان استفاده را در سالهایی که از فعالیتشان میگذرد، دارند.
-
تشسوزی کارخانه مونتاژ آیفون در هند، فعالیتها را متوقف کرد
آتشسوزی در کارخانهی بزرگ مونتاژ آیفون متعلق به شرکت تاتا الکترونیکس در تامیل نادو به توقف کامل خط تولید منجر شد. براساس گزارشها، این حادثه هیچگونه تلفاتی نداشته است.
سخنگوی شرکت تاتا الکترونیکس ضمن تأیید آتشسوزی گفت: «حادثهی ناگواری در کارخانهی ما در تامیل نادو رخ داده است. پروتکلهای اضطراری ما در کارخانه مطمئن شدند که همهی کارمندان ما در امنیت هستند.»
آتشسوزی خسارت جبرانناپذیری به تأسیسات تولیدی وارد کرد. ET Times گزارش میدهد که فعالیت کارخانه متوقف شده و مقامهای آتشنشانی تأیید کردند که یک ساختمان فروریخته است.
گفته میشود ساختمانِ آسیبدیده برخی از قطعات گوشی آیفون را تولید میکرد. مشخص نیست که آیا ساختمان مجاور (جایی که قرار است تولید گوشی تا پایان سال میلادی در آن آغاز شود)، نیز تحتتأثیر آتشسوزی قرار گرفته است یا خیر.
جی ساروانان، مقام ارشد ایمنی صنعتی منطقه میگوید: «یک روز طول خواهد کشید تا خرابهی ساختمان خنک شود.»
تأثیر واقعی فاجعه بر میزان تولید هنوز مشخص نیست. تاتا الکترونیکس نظری دربارهی تأخیرهای احتمالی ارائه نکرده است؛ اما احتمالاً کارخانه به زمان زیادی نیاز خواهد داشت تا دوباره با تمام ظرفیت کار کند.
تاتا الکترونیکس درکنار فاکسکان، یکی از تولیدکنندگان اصلی آیفون در هند است. کارخانهی هوسور چهارمین مرکز مونتاژ اپل در هند بهشمار میرود که اکنون بهدلیل آتشسوزی انتظار میرود تولید آیفون را با تأخیر آغاز کند.
-
مایکروسافت به زودی نسخه بهروز شده Copilot را با طراحی کاملا جدید و سرعت بیشتر در دسترس کاربران قرار خواهد داد.
-
نماینده خرمآباد: بیشتر نمایندگان مجلس موافق رفع فیلترینگ هستندرضا سپهوند، نماینده مردم خرمآباد در مجلس شورای اسلامی گفت:
طبق گزارشهایی که وزیر ارتباطات ارائه داده، شورای عالی فضای مجازی جلسات متعددی برای تجدید نظر در فیلترینگ برگزار کرده است و امیدواریم بهزودی شاهد رفع فیلترینگ باشیم.
او دربارهی ضرورت رفع فیلترینگ به شفقنا گفت:
فیلترینگ از ابتدا اقدام اشتباهی بود، همانطور که برخورد ما با ماهواره و ویدیو هم اشتباه بود و به نتیجه نرسید؛ چراکه بستر اینترنت و پلتفرمهای مختلف، فرصتهایی است که برای بشر ایجاد شده که باید برای حوزه اشتغال و اطلاع رسانی استفاده کنیم.
کشورهایی که مبدع این پلتفرمها هستند، فرهنگسازی میکنند. با تکنولوژی و علم نمیتوان مبارزه کرد.
فیلترینگ، روش غلطی است که عدهای در داخل کشور در پیش گرفتند و به هیچ عنوان به اهداف خود نرسید. در عین حال زیانهای زیادی هم به کشور تحمیل کرد و پلتفرمهای داخلی هم نتوانست نیازهای مخاطبان را تامین کند.
«فیلترینگ» فرزندان ما را وارد فضاهایی کرده که هیچگاه وارد آن نشده بودند و فضای سایبری هم از لحاظ امنیتی آسیب دیده است.
از فیلترینگ کسانی سود میبرند که خودشان طراح آن بودند. عدهای با اعمال فیلترینگ، به منافع ملی و کشور ضربه میزنند؛ بنابراین به نظر من زمان آن رسیده که فیلترینگ رفع شود؛ چرا که به اهداف خود نرسید و در عین حال مردم با استفاده از فیلترشکن، از این پلتفرمها استفاده میکنند و در این میان فقط عدهای از فروش فیلترشکن سودهای کلان در حد ۵۰ همت میبرند که از جیب ملت خارج میشود.
وقتی در مجلس با نمایندگان صحبت میکنیم اکثریت نمایندگان، موافق رفع فیلترینگ هستند.
-
حتما برای شما هم پیش آمده که مدت زمان طولانی پشت میز کارتان روی موضوعی فکر و تمرکز کرده باشید، اما ذهن شما برای یافتن پاسخ یاری نکرده باشد!استیو جابز، بنیانگذار فقید کمپانی اپل، هنگام مواجه شدن با چنین مسائلی پس از ده دقیقه تلاش بیثمر، میز خود را ترک میکرد و به پیادهروی میپرداخت. با این کار او با تحریک مغز کمک میکرد تا با بازدهی بیشتری عمل کند!
حال این روش که به قانون ۱۰ دقیقهای استیو جابز معروف شده است، توسط محققین علوم اعصاب دانشگاه کمبریج تایید شده است.
تحقیقات این دانشمندان نشان میدهد که حرکت بدن، فعالیتهای مغز را تغییر میدهد، بازدهی آن را بیشتر و کمک میکند تا به جای تمرکز وسواسگونه روی مسالهای آن را از زوایای مختلف ببیند و راهحلهای خلاقانه برای آن پیدا کند.
پیشتر جانی آیو، طراح افسانهای محصولات اپل گفته بود: «روش استیو جابز برای حل مسائل جدی و پیچیده پیادهروی بود و ما بیشتر زمانی را که با یکدیگر سپری میکردیم مشغول پیادهروی بودیم.»
این موضوع به علاقه وافر استیو جابز به پیادهروی مربوط نمیشود بلکه بیشتر نشان میدهد که وی با این کار به مغز خود اجازه میداد که مسائل را با روش بهتر و خلاقتری حل کند.
-
اپل چندین VPN را از اپاستور روسیه حذف کرد
از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، اپل فعالیتهای خود در روسیه را محدود و فروش محصولات و برخی خدمات مثل Apple Pay را متوقف کرد. البته اپاستور همچنان در روسیه فعالیت دارد و اپل بهدلیل حذف اپلیکیشنهای VPN از این پلتفرم به درخواست دولت روسیه، با انتقاداتی دربارهی سانسور مواجه شده است.
طبق گزارش AppleCensorship، اپل از تابستان ۲۰۲۴ تاکنون حدود ۶۰ اپلیکیشن VPN را از اپاستور روسیه حذف کرده است که ازجمله میتوان به ExpressVPN و NordVPN اشاره کرد.
بنجامین اسماعیل از AppleCensorship میگوید حذف اپلیکیشنهای VPN از اپاستور روسیه، تهدیدی علیه آزادی دیجیتال و حریم خصوصی بهشمار میرود و خواستار شفافیت و توضیح از طرف اپل شد.
احتمالاً اپل اپلیکشنهای VPN را به منظور پیروی از قوانین سختگیرانهی اینترنتی روسیه از اپاستور این کشور حذف کرده است.
اپل با تصمیمگیری سختی مواجه است؛ زیرا یا باید به درخواستهای روسیه پاسخ دهد، یا با کاهش سرویسها و تجربهی کاربری، خطر از دستدادن درآمدش در کشور مورد اشاره را بپذیرد. اپل همچنان سرویسهایی مانند Apple Music و Apple TV Plus را در روسیه ارائه میدهد و تبعیتنکردن از قوانین این کشور میتواند به جریمه یا تعلیق خدماتش منجر شود.
-
️ ۲۰ سال اینترنت رایگان، جایزه پویش بازگشت به کلاس همراه اولهمراه اول بهمناسبت فرارسیدن ماه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید، پویش «بازگشت به کلاس» را طراحی کرده است و دانش آموزان و دانشجویان میتوانند تا پایان آبان ۱۴۰۳ با خرید سیمکارتهای دانشجو، انارستان، جوانان و یا نوجوانان در قرعهکشی بزرگ نیز شرکت کنند.
دانش آموزان و دانشجویانی که با خرید سیمکارت همراه اول در این پویش مشارکت کنند، علاوه بر دریافت بستههای اینترنت، مکالمه و دیجیتال، در قرعهکشی «۴۸۰۰ گیگابایت اینترنت معادل ماهی ۲۰ گیگابایت اینترنت رایگان بهمدت ۲۰ سال» برای ۲۰ نفر نیز شرکت داده خواهند شد.
در همین راستا، «بسته ویژه آغاز سال تحصیلی» که ترکیبی از اینترنت، مکالمه، اشتراکهای رایگان و پر تخفیف فیدیبو، آکادمی همراه، دوره آموزشی آلا و دوره آموزشی آینو است، نیز تدارک دیده شده و تمامی مشترکان سیمکارتهای نوجوانان، جوانان و دانشجویی میتوانند با شمارهگیری «ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۷۲ مربع» و مشترکان سیمکارت انارستان با شمارهگیری «ستاره ۱۰۰ ستاره ۶۶۷۱ مربع» اقدام به خریداری و فعالسازی آن کنند.
-
سرنوشت نامعلوم قرارداد اپل با شرکت چینی BOE: مجلس نمایندگان آمریکا در نامهای به وزارت دفاع آمریکا خواستار تحریم شرکت BOE شد.
مجلس نمایندگان آمریکا در نامهای به وزارت دفاع اعلام کرده است که شرکتهای چینی تولید کننده نمایشگر مانند BOE و Tianma تهدیدی امنیتی برای آمریکا محسوب میشوند و وزارت دفاع باید این شرکتها را به لیست سیاه اضافه کند.
جان مولنار، نماینده جمهوریخواه از ایالت میشیگان، در نامهای به وزارت دفاع نوشت، هرچند نمایشگرهای LCD و OLED به طول معمول در تلویزیون و موارد مشابه استفاده میشوند، اما همین نمایشگرها نقش حیاتی در سیستمهای تسلیحاتی آمریکا ایفا میکنند و چینیها با یارانههای دولتی به این شرکتها ، بخش بزرگی از بازار جهانی نمایشگرها را تصاحب کردهاند که این موضوع تهدیدی برای زنجیره تامین نظامی آمریکا است.
مولنار از وزارت دفاع آمریکا درخواست کرد که این دو شرکت را به عنوان تهدید امنیتی شناسایی کنند و آنها را در لیست سیاه 1260H (لیستی که شرکتهای چینی را به عنوان شرکتهای نظامی یا وابسته به ارتش چین میداند) قرار دهند.
اگر شرکتهای BOE و Tianma در این لیست قرار بگیرند، اپل عملا توانایی خرید نمایشگرهای این شرکتها را نخواهد داشت و برای تولید گوشی آیفون SE 4 که گفته میشود با نمایشگرهای BOE ساخته میشود، باید دنبال جایگزین باشد.
-
کدام کشور رکورددار قطعی اینترنت در جهان است؟دادههای Access Now نشان میدهد که هند، میانمار و ایران بهترتیب بیشترین میزان قطعی اینترنت را در سال ۲۰۲۳ داشتهاند. بر اساس این گزارش سال گذشته، دولت هند ۱۱۶ بار اینترنت را قطع کرد و میانمار و ایران به ترتیب با ۳۷ و ۳۴ قطعی و البته با فاصلهی زیاد از هند در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
طبق آمار دیدهبان حقوق دیجیتال Access Now در طول سال جاری میلادی ۵۱ قطعی اینترنت در هند رخ داده است. این کشور نزدیک یک دهه رکورددار بستن اینترنت به روی مردم بوده است. گزارش سازمان Restofworld میگوید قطعی اینترنت در طول این یک دهه، حدود ۲۱۶ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور ضرر کرده است.
هند بین سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۳، اینترنت را ۷۷۱ مرتبه قطع کرده است. این تعداد قطع اینترنت بیشتر از مجموع قطعیهای اینترنت در تمام کشورهای دیگر است.
این بررسی در حالی به ۳۴ مورد قطعی اینترنت در ایران در سال ۲۰۲۳ اشاره میکند که بر اساس گزارش پیشین پایگاه دادهای استاتیستا در طول سال گذشته میلادی، ایران چهارمین کشور با بیشترین میزان خسارت ناشی از قطعی و فیلترینگ اینترنت بوده است. بنا بر این گزارش، در ایران ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از شهروندان با تبعات مالی اختلال و قطعی اینترنت مواجه شدهاند و میزان این خسارت ۹۲۰ میلیون دلار تخمین زده شده است.
-
گوشی گلکسی S24 FE تنها ۴ روز بعد از معرفی رسمی، با قیمت ۳۷ میلیون وارد بازار ایران شد.
-
استیون اسپیلبرگ، کارگردان افسانهای، پیسی گیمر دوآتشه در سبک شوتر است و کیبورد و ماوس را ترجیح میدهد!استیون اسپیلبرگ، فیلمساز افسانهای هالیوود، به گفتهی پسرش، مکس، یک پیسیگیمر بزرگ بهحساب میآید. مکس اسپیلبرگ که خود در صنعت بازیهای ویدیویی فعالیت میکند، میگوید که علاقهی پدرش به بازیهای کامپیوتری الهامبخش او بوده است.
مکس اسپیلبرگ ۳۹ ساله سوابق درخشانی در طراحی مراحل بازیهای کلاسیک دارد. او به واسطهی مشارکت در طراحی مراحل بازیهای شناختهشدهای همچون Goldeneye: Rogue Agent و Medal of Honor: Warfighter و Assassin's Creed Unity و Battlefield 1 شهرت یافته است.
پدر و پسر اوقات فراغت خود را اغلب با بازیهای کامپیوتری سپری میکنند. استیون اسپیلبرگ، ترجیح میدهد از روش سنتی یعنی کیبورد و ماوس استفاده کند و به گفتهی پسرش، استفاده از کنترلرهای بازی برای پدر جذابیت چندانی ندارد. کنترلرهای بازی در سالهای اخیر پیشرفتهای زیادی داشتهاند؛ اما کماکان بسیاری از گیمرها ماوس و کیبورد را ترجیح میدهند.
پسر اسپیلبرگ میگوید پدرش علاقهی خاصی به سری بازیهای کال آو دیوتی، بهخصوص بخش تکنفرهی این بازیها دارد. برای تجربهی رقابتهای چندنفره، اسپیلبرگ بههمراه پسرش به اجرای برخی از بهترین بازیهای شوتر اولشخص میپردازند.
مکس اسپیلبرگ میگوید با آگاهی از علاقهی پدر به داستان بازیهای ویدیویی، پیشنهاد بازیهایی مانند سری Uncharted را به او داد و با اشاره به شخصیت اصلی این بازی، تلاش کرد تا علاقهی پدر را برانگیزد؛ بااینحال، به نظر میرسد که تاکنون تلاشهای پسر برای تغییر سلیقهی پدر چندان موفقیتآمیز نبوده است.
مکس میگوید که پدرش از بازیهای موبایلی نیز لذت میبرد. یکی از بازیهای مورد علاقهی او Golf Clash است.
-
خداحافظ نوکیا؟ اچامدی نام گوشیهای نوکیا را بهطور کامل از وبسایت خود حذف کرددر ابتدای سال ۲۰۲۴، شرکت HMD وارد مرحلهی جدیدی از توسعهی خود شد و با کنار گذاشتن برند نوکیا برای گوشیهای هوشمند، به عرضهی محصولات تحت برند اختصاصی خود روی آورد. بااینحال، در ماههای گذشته، HMD همچنان به عرضهی گوشیهای هوشمند، گوشیهای ساده و تبلت با برند نوکیا ادامه داد. اکنون ظاهراً عرضهی این محصولات، دستکم در بازار اروپا، به پایان رسیده است.
در هیچیک از وبسایتهای رسمی شرکت HMD در قارهی اروپا دیگر دستگاههایی با برند نوکیا دیده نمیشود. محصولات برند نوکیا همچنان در فروشگاههای HMD در آسیا، آفریقا، خاورمیانه، استرالیا، نیوزیلند و آمریکای لاتین موجود هستند. پیشبینی میشود که در آیندهای نزدیک، عرضهی محصولات در این مناطق نیز متوقف شود.
صفحهی پشتیبانی HMD همچنان از گوشیهای هوشمند و سادهی نوکیا پشتیبانی میکند و به آنها بهروزرسانیهای نرمافزاری ارائه میدهد؛ اما مدتزمان ادامهی پشتیبانی مشخص نیست.
شرکت نوکیا همچنان یکی از بازیگران اصلی در تجارت زیرساخت شبکه و یکی از بزرگترین دارندگان حق اختراع در دنیای فناوری با دعاوی حقوقی علیه چندین سازندهی موبایل از جمله اپل و سامسونگ و اعضای گروه BBK است.
-
اندروید ۱۶ با اسم رمز «باقلوا» در دست توسعه استدرحالیکه منتظر انتشار عمومی اندروید ۱۵ هستیم، گوگل کار روی نسخهی بعدی این سیستمعامل را آغاز کرده است و بهنظر میرسد نام رمز اندروید ۱۶، «باقلوا» باشد.
اگرچه گوگل دیگر از نام شیرینیها برای نسخههای عمومی اندروید استفاده نمیکند، در فرایند توسعهی داخلی همچنان از این نوع کدها بهره میبرد. براساس اعلام Android Authority، اندروید ۱۵ با نام رمز «بستنی وانیلی» شناخته میشد و اکنون گفته میشود نام رمز اندروید ۱۶ «باقلوا» است؛ شیرینی لایهلایهی محبوبی که بیشتر در کشورهایی مثل ارمنستان، یونان، ایران و ترکیه دیده میشود.
انتخاب نام رمز باقلوا برای اندروید ۱۶ کمی عجیب بهنظر میرسد، زیرا با حرف W شروع نمیشود. کلمهی Waffle (وافل) برای این نسخه گزینهی منطقیتری بهنظر میرسید و حتی گوگل میتوانست از Whoopie Pie هم استفاده کند.
با اینکه کارمندان گوگل همچنان در جاهای مختلف از اندروید ۱۶ با عنوان اندروید W یاد میکنند، اما انتظار میرود سال آینده مجسمهی این نسخه، نام Baklava را به تصویر بکشد.
بازنشانی حروف الفبا برای نامهای رمز اندروید همیشه اجتنابناپذیر بود، اما همچنان گزینههای واضحی برای حروف X، Y و Z وجود داشت. تغییر نام رمز نسخههای اندروید با چهار حرف فاصله میتواند به نحوهی تغییر شناسهی ساخت (Build ID) گوگل از نسخهی QPR2 اندروید ۱۴ مرتبط باشد:
-
آخرین بیلد QPR1 در ماه می (اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۳) UD2A.240505.001 بود.
-
اولین بیلد QPR2 در ماه ژوئن (خرداد و تیر ۱۴۰۳) AP2A.240605.024 نام گرفت.
حرف U در ابتدای شناسهی بیلد QPR1 به Upside Down Cake (کیک وارونه) اشاره داشت، اما گوگل برای یکپارچگی بیشتر در روش توسعهی اندروید، حرف اول را به A تغییر داد که بهنظر میرسد با روش این شرکت در سال جاری مطابقت داشته باشد. بر اساس الگوی مذکور، بیلدهای سال ۲۰۲۵ با حرف B آغاز خواهند شد.
باید اشاره کنیم گوگل هنوز بهطور رسمی توضیحی درمورد تغییرات نامگذاری کد رمز نسخههای اندروید منتشر نکرده است.
-
-
یوسف مهدی، معاون اجرایی و مدیر بازاریابی مایکروسافت، از رونمایی جذاب و مهمی برای امروز خبر داد. -
تحریم، بیپولی، نبود زیرساخت؛ هوشمندسازی معادن ایران همچنان لوکس بهنظر میرسد
«چرا کارفرمایان را به هوشمندسازی معادن اجبار نمیکنند؟» بعد از فاجعهی معدن معدنجوی طبس و مرگ ۵۱ کارگر در عملیات استخراج زغالسنگ، این سؤالی بود که یکی از نمایندگان مجلس در صحن پرسید.
سؤال او به تکرار حوادث معدنی و نبود ایمنی در تمام سالهای گذشته اشاره داشت؛ آن هم در روزگاری که صنعت معدن جهان در حال تجربه انقلابی نو است و کشورهایی با ذخایر معدنی بزرگ از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای افزایش بهرهوری معدن و حفظ سلامت کارگران استفاده میکنند.موارد انگشتشماری از معادن کشور در مسیر هوشمندسازی گامهایی کوچکی برداشتهاند. با وجود مشکلاتی اساسی مثل حقوق کارگران یا تأمین تجهیزات بهروز ماشینی، هوشمندسازی هنوز موضوعی لوکس بهنظر میرسد. با این همه فعالان این حوزه مدتها است که میگویند اگر به هوشمندسازی معادن توجهی نشود، مرگ شرکتهای معدنی دیر یا زود رقم میخورد.
«سجاد غرقی»، نائبرئیس کمیسیون معدن اتاق بازرگانی ایران به «زومیت» میگوید:
درخواست یک سال پیشِ معدن پروده ۴ و معدنجوی طبس برای وارد کردن سیستم حسگر گاز چهار ماه در دفتر تخصصی معطل بود تا تأییدیه بیاورند که این دستگاه تولید داخلی ندارد. انجمن زغالسنگ در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ دو مرتبه مکاتبه میکند که عددی نزدیک به ۲۵ میلیون دلار نیاز داریم تا بتوانیم معادن را از لحاظ ایمنی به تجهیزات روز مجهز کنیم اما به چنین درخواستهایی رسیدگی نشد.
وقتی هنوز در معادن ماینرهایی را استفاده میکنیم که طراحیشان مربوط به سال ۱۹۷۲ یا نهایتاً دهه ۹۰ میلادی است، هوشمندسازی معادن اتفاقی دور از نظر است. -
مایکروسافت به صورت رسمی از نسخه جدید Copilot با طراحی جدید رونمایی کرد.نسخه جدید Copilot از امروز در دسترس کاربران قرار میگیرد.
-
هوش مصنوعی Gemini Live دردسترس تمامی کاربران اندروید قرار گرفت
گوگل اعلام کرد که Gemini Live اکنون برای تمام کاربران اندروید در اپلیکیشن جمنای بهرایگان دردسترس قرار گرفته است. این سرویس در ابتدا روی گوشی پیکسل ۹ راهاندازی شد و فقط مشترکان Gemini Advanced در سایر گوشیها از آن بهره میبردند.
طبق پست حساب اپلیکیشن جمنای در ایکس، درحالحاضر همهی کاربران اندروید میتوانند از چتبات صوتی گوگل به زبان انگلیسی استفاده کنند. جمنای لایو بهعنوان «تجربهی مکالمه با هوش مصنوعی» معرفی شده است و جایگزینی برای Google Assistant محسوب میشود.
مشابه ویژگی چت صوتی ChatGPT، میتوانید سؤالات خود را بهصورت صوتی از جمنای لایو بپرسید و حتی وسط جملهی آن را قطع کنید. همچنین، میتواند مکالمه را نیمهتمام بگذارد و بعداً آن را از سر بگیرد. علاوهبراین، امکان انتخاب صداهای مختلف برای جمنای وجود دارد.
با انتخاب آیکون موجیشکل جدید در گوشهی پایین سمت راست اپلیکیشن جمنای، دسترسی به چت صوتی امکانپذیر خواهد بود. این کار میکروفن را فعال میکند و به شما امکان میدهد تا درخواست خود را بیان کنید. در پایین صفحه، گزینههایی برای نگهداشتن پاسخ جمنای یا پایان گفتوگو خواهید دید.
گوگل اعلام کرده است که در آینده، زبانهای بیشتری به جمنای لایو اضافه خواهند شد و کاربران iOS نیز میتوانند منتظر عرضهی آن برای گوشی آیفون باشند.
-
پزشکیان: با فیلترشکنفروشی به طور جدی برخورد کنید
پزشکیان در نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی نه تنها خبری از رفع فیلترینگ نداد بلکه دستور داد تا با فیلترشکن فروشها برخورد شود.
اولین جلسه شورایعالی فضای مجازی در دولت چهاردهم، عصر سهشنبه ۱۰ مهر ماه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد. رئیسجمهور در این جلسه با بیان این که برخی با فیلترشکن فروشی پولهای میلیاردی کسب میکنند که این برای کشور خوب نیست، دستور داد تا این مسئله به شکل دقیق و جدی مورد رسیدگی قرار بگیرد و تصمیم مقتضی در این مورد و زمینههای رواج چنین کسبوکاری اتخاذ شود.
پزشکیان با تاکید بر لزوم اجرایی شدن سیاستهای ابلاغی رهبری در حوزه فضای مجازی، توضیح داد:
فضای مجازی فرصت بسیار ارزشمندی برای کشور است و ما میتوانیم از این بستر بسیار مهم در موارد مهمی مثل ارتقای کمی و کیفی آموزش و افزایش مهارتها استفاده بهینه کنیم.
او در ادامه نیز توضیح داده که دولت چهاردهم به دنبال اجرای قانون است و حتما قانون را اجرا خواهد کرد و اضافه کرده است: باید از ظرفیت فضای مجازی به صورت حداکثری استفاده کنیم و در این راستا، استفاده از توان و نیروی انسانی داخلی، بسیار مهم است.
او مساله نیروی انسان را یکی از مسائل مهم کشور خوانده و گفته است که شرایط باید به گونهای فراهم شود که نیروی انسانی نخبه ما در کشور بمانند و برای حل مشکلات کمک کنند:
باید دغدغههای نیروهای انسانی کشورمان را در زمینههای مختلف از جمله تسهیل تردد به کشور، مرتفع کنیم و آنها را در کنار نیروهای توانمند داخلی، در مجموعههای تخصصی کشور به کار بگیریم و کار را به این عزیزان بسپاریم.
-
آپدیت ۲۰۲۴ ویندوز ۱۱ حتی به کامپیوترهای قدیمی و پشتیبانینشده هم جان تازهای میبخشد؛ گزارش کاربران
مایکروسافت بهروزرسانی مهم 24H2 ویندوز ۱۱ را برای کامپیوترهای شخصی منتشر کرده است. این آپدیت بهبودهای امنیتی، ویژگیهای جدید هوش مصنوعی و همچنین ارتقاء عملکرد را بهارمغان میآورد و به کارکرد روانتر کامپیوتر شما کمک میکند. جالب اینکه حتی کامپیوترهای قدیمیتر و پشتیبانینشده هم از این جهش عملکردی بهرهمند میشوند.
ویندوز ۱۱ الزامات سختافزاری نسبتاً زیادی دارد که وجود تراشهی TPM 2.0 یکی از مهمترین پیشنیازها برای استفاده از این سیستمعامل محسوب میشود. الزامات سختافزاری باعث شدهاند میلیونها کامپیوتر شخصی بهصورت رسمی امکان ارتقاء به ویندوز ۱۱ را نداشته باشند. البته راههایی برای دورزدن این محدودیت وجود دارد، اما مایکروسافت جلوی برخی از این راهها گرفته است.
با نزدیکشدن به پایان دورهی پشتیبانی ویندوز ۱۰، نگرانیهایی در مورد بزرگترین موج کامپیوترهای دورریختنی تاریخ وجود داشت، زیرا بهنظر نمیرسد مایکروسافت الزامات سختافزاری ارتقاء به ویندوز ۱۱ را کاهش دهد. خبر خوب اینکه آپدیت 24H2 ویندوز ۱۱ حتی عملکرد رایانههای قدیمیتر را نیز بهبود میدهد.
کاربری با نام Bambamito با انتشار پستی در ردیت، نتایج جالبی از اجرای ویندوز ۱۱ روی کامپیوتر شخصی مجهز به پردازنده اینتل سلرون که ۱۰ سال از عمر آن میگذرد بهاشتراک گذاشت. او پیشاز نصب آپدیت ۲۰۲۴ ویندوز ۱۱ هم این سیستمعامل را اجرا کرده بود، اما پساز آپدیت مذکور عملکرد بهتری را تجربه کرده است.
کاربر Bambamito میگوید: «عملکرد سیستم بهطور محسوسی بهبود یافته، سرعت بازکردن فایل اکسپلورر بسیار افزایش یافته و اسکرولکردن در کروم روانتر شده است. پخش ویدئوهای یوتیوب هم سریعتر انجام میشود و بهطور کلی، نرمی رابط کاربری هم بهبود پیدا کرده است.»
کاربران دیگر نیز تجربیات مشابه با Bambamito را زیر پست او بهاشتراک گذاشتهاند. البته برای درک کامل تأثیر بهروزرسانی 24H2 ویندوز ۱۱ به بازخورد تعداد بیشتری از کاربران نیاز داریم.
-
سازمان اطلاعات سپاه: هرگونه فعالیت در حمایت از اسرائیل جرم است
بعد از حمله موشکی شب گذشته سپاه به اسرائیل سازمان اطلاعات سپاه در اطلاعیهای هشدار داده و اعلام کرده است که انتشار هر نوع محتوایی در حمایت از اسرائیل جرم است.
بنابراین، هر نوع محتوا و فعالیت در فضای مجازی که مضمون چنین حمایتی را داشته باشد، رصد خواهد شد و اطلاعات و مشخصات صفحات و اشخاص منتشرکننده این مضامین پیگیری میشود.
سال گذشته و در جریان حمله ۷ اکتبر حماس نیز کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه «هرگونه اقدام آگاهانه در جهت تایید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی در فضای مجازی» را جرم اعلام کرده بود.
TheZoomit
ZoomitTV
TheZoomit
@TheZoomit