به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام و عرض ادب خدمت همهی حضار و آلایی های عزیز
چه اونا که قدیمیان چه اونا که مدت زیادی از عضویتشون نمیگذره
من هی صبر کردم ببینم کسی کاری انجام میده یا نه که دیدم نههههه
بعد تاپیک یلدای 1400 این یکی رو هم خودم باید بزنم.
برم سراغ اصل مطلب
یلدای همگی مبارک🍉🍎🍏🌰
بارگیری (7).jpeg
دوتا آرزو دارم براتون
Jowhareh_galleries_2_poster_0c46d860-a276-4422-956b-af6536ff6614.jpeg
اولیش اینکه ایشالا عمر غم و غصه هاتون مث آخرین شب بهار کوتاه باشه
Jowhareh_galleries_2_poster_f70f2191-a8a1-4ecf-8160-5507f2947cd8.jpeg
و دومیش اینکه ایشالا عمر شادی ها و خنده هاتون مث شب یلدا بلند باشه
Jowhareh_galleries_2_poster_ed4ca36e-adad-40a6-b3c8-403f12382fbf.jpeg
تو این شب بازار فال حافظ حسابی داغه
و نمیشه این شب رو بدون حافظ گذراند
115.jpg
اینم از فال حافظ من
شما هم اگه دوست داشتید برای خودتون و رفیقاتون از حافظ فال بگیرید و این تاپیک رو هم مزین کنید به اشعار زیبا و تبریک هاتون
.
و در آخر:
پاییز هزار رنگ میرود
و زمستان سپید رنگ از راه میرسد
و در این میان شبی است بلند
به بلندای یک فرهنگ
آئینی رنگارنگ به سان پاییز
و درون مایهای سپید به رنگ زمستان
شب یلدا، شب کنار هم بودنها بر شما مبارک
.
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام سلام 😍
اینوری سلام:////
اونوری سلام:\\
هر وری سلام :/|
کلا سلام🤩
خلاصه سلام 🤭
همین اول کاری بگم این تاپیک پیشنهاد ma.a 🌺 بود
خب سوال 🙃
تاپیک مشاعره داشتیم چرا دوباره ؟؟؟😶
اینبار یه کم فرق میکنه 🙂
چه فرقی ؟؟ 🧐
اینبار قراره جای مشاعره با شعر، با آهنگ مشاعره کنیم 😁😋
بیاین متن آهنگایی که خوندین رو بر اساس متن آهنگ مادر بنویسین و لذت ببریم ( یه جور تداعی خاطرات هستن آهنگا )
عشق آهنگا بیاین 🤩
@دانش-آموزان-آلاء ♥️
@فارغ-التحصیلان-آلاء 💜
@ریاضیا 💙
@تجربیا 💚
@انسانیا 💛
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
خب با یه چالش خوب اومدم سراغتون 😀
نفر اول ٬ %(#ff0000)[بیست حقیقت] از خودشو میگه و بعد ٬ نام کاربری کسی که میخوادو زیر پستش تگ میکنه .
من ( یا اگه خواست خودش ) به اون کاربر آدرس اینجا رو پ.خ میدیم و باخبرشون میکنیم که شما ازشون چی خواستین ؛ این به این معنیه که به گفتن بیست حقیقتِ خودش دعوت شده(البته امیدوارم تگا برای همه کار کنن 😀 )
پس اونم میاد و بیستای خودشو میگه و نام نفر بعدی رو زیر پستش میاره تا دوباره....
حـــــالا موضوع اصلی اینجـاست ؛ خیلیا شاید بگن.. بیست حقیقت از چی ؟
این بیست حقیقت میتونه راجب %(#0099ff)[خودتون] ٬ %(#e100ff)[اعتقاداتتون] به %(#00ccff)[موضوعات مختلف] ٬ %(#9900ff)[علاقتون به جایی]٬ کسی ٬ انجام کاری ٬ چیزی یا شایدم %(#00ff09)[استعدادا و طـــرز فکرو]...... باشه ! در کل چیزایی که فکر میکنید جالبه بقیه راجبتون بدونن....درسته اولش شاید آسون نباشه ٬ اما خوب میشه یه نگاهی به نکته ها وچیزایی که از خودمون میدونیم بندازیم.
**اگه بیشتر از یه بار دعوت شدین میتونین بیستای دیگه بنویسین ( که یکم سخته ) یا فقطـــ بیاین و اسم کاربری رو که میخواین بنویسین یا اصلا کلا کاری نکنین
پس همتون بیست حقیقتِ خودتونو آماده کنین که شاید شما هم به رو کردنش دعوت بشین !
خب به عنوان نفر اول دعوت میکنم از آدمین هامون خب هر کدوم خواستید تشوریف بیارید
alireza_ysf75 فااطمه بهاره M.an
اخراج نشوم صلوات 😂
به نام خالق هستی🧡
.
🌸سوال:
غر نزدن از پاره کردن زنجیر هم سخت تره مگه میشه غر نزنیم ؟
🌸پاسخ:
برای همه اولش سخته ولی وقتی عادت میشه برات درست می شه
خود به خود...
همون داستان ترک عادت هست.
معمولا بعد از گذشت بیست و یک روز ذهن و یا بدن عادتش تغییر می کنه ،
اگر شما بیست و یک روز هر روز نیم ساعت ورزش کنی روز بیست و دوم بدنت خود به خود احساس نیاز به ورزش می کنه ؛
مثلا عادت میکنی بیست و یک روز هر روز نیم ساعت کتاب بخونی روز بیست و دوم اگه قطعش کنی ،کلافه ای.
چه کاری رو دوست داری انجام بدی ولی تا حالا هی پشت گوش انداختی .و فکر کردی سخته؟
همونو تلاش کن بیست و یک روز انجامش بدی...تغییر عادتهای غذایی تغییر عادت های رفتاری ؛ ایجاد یه تحول جدید تو زندگی ...کار با ذهن راحته فقط باید عین خودش زبر و زرنگ باشی و گولشو نخوری...
غلبه بر حس غر زدن و ساکت کردن ذهن کار دشواریه؛
بنویسید منم هم می نویسم. ..نمی شه که از هیچ چیز نارحت نشد ،اما بهترین کار نوشتن و دور انداختنه؛ 🌸
دور انداختن یعنی چی؟
یعنی دیگه از درون من رفته بیرون ...
🌸تصمیم گرفتم که این چالش رو با هم شروع کنیم اولش سخته ولی شدنیه چون خودم تجربه کردم
امیدوارم واستون مفید باشه
⚠️ این کار درواقع به آرامش ذهنمون خیلی کمک میکنه...
این چالش رو به همه از جمله کنکوری ها پیشنهاد میکنم..
در صورت انجام،هر روز اینجا اعلام کنید✅
یا علی
🍃🌺🍃
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@دانش-آموزان-آلاء
خب خب Ladies and gentlemen, my dear compatriots😂
سلام
لطفا هندزفری ها حاضر😍
Your browser does not support the audio element.
یه شب طولانی🍁
کنار اونایی که🍁
دوسشون داری 🍁
و دوست دارن و 🍁
تو خوشحالی🍁
جای یه چنتا مسافر قدیمی پیش ما خالی🍁
آخ تو شب یلدای منی🍁
دیوونه ی دوست داشتنی🍁
لبای تو رنگ اناره 🍁
و هندونه شیرینیش کم میاره پیش بوسه های تو🍁
که غم نداره🍁
غم نداره🍁
غم نداره🍁
آخ تو شب یلدای منی 🍁
دیوونه ی دوست داشتنی🍁
لبای تو رنگ اناره🍁
و🍁
هندونه شیرینیش کم میاره🍁
پیش بوسه های تو🍁
که جنس یاره🍁
جنس یاره🍁
جنس یاره🍁
تو مثل بارونی تو دل مهمونی🍁
دلمو دلمو دلم میمیره🍁
واسه تو که جونی🍁
تو این شب یلدا که نمیشه فردا🍁
دلمو دلمو دلم میره با تو تا ته رویا🍁
خب
021c2912-89cd-45e1-b88a-ad38f80a617b-image.png
اینو من دیشب تو تودلی دیدم گرسنم شد😋 🙄 😞
به قول سونیا خانوم چون من دیدم باید شما هم ببینین😂 😂
poster_d6064d7f-fc3a-4006-aeae-2c89947e9a9c.jpeg
به مناسبت این شب همایونی
تمام پولایی که ازتون گرفته بودم برمیگردونم ...😂 😂
1f12510d-401e-4da5-afb9-1e6aef3f5ac5-image.png
خدمت شما🤩 🤩
2e26c2ea-eeb3-4adb-819c-244699f7f099-image.png
کرسی شب یلدااا= بهشت❤ ❤
و اما
Your browser does not support the audio element.
🕺🏻 🕺🏼😍 😂 😂
__
حیفه از بانو طوفان متنی نداشته باشیم تو تاپیک با قلم زیباشون💯
چقدر این شب یلدا را دوست دارم !
بهانه ی موجه و دلپذیری که بانیِ تجدید دیدارهاست ، که با لبخندی ، نفس نفس زنان ، از فاصله های دور می رسد ، دست های تنها مانده میانِ مشغله های روزگار را می گیرد و به واسطه ی احساسی عمیق و چند هزارساله ، آدم ها را دور هم جمع می کند .
یلدایی که ته تغاریِ پاییز است و نو رسیده ی خوش یُمن و دلبرانه ی زمستان ،
یلدایی که عاشق است ...
که سرآغازِ جاودانه ترین لبخند هاست ،
سرآغازِ گرم بودن و گرما بخشیدن در دلِ سردترین شب ها و بی فروغ ترین روزها ...
این یلداهای با هم بودن فرصت خوبی ست ؛
فرصتی برای شستنِ غبارِ رخوت و تنهایی از آینه ی دل ،
فرصتی برایِ دوست داشتن و دوست داشته شدن ،
به بلندایِ یک دقیقه ،
به وسعتِ یک عمر ...
یلداتون پیشاپیش مبارک🌸 💐 💫 🌿 🌟 🍁 🌈 🌱
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
سلام دوستان وقت شما به خیر
برای اینکه یه کلاس خلاق و پویا باشه اساتیدتون چه کاری انجام میدن؟
یه کار خلاقانه که کلاس رو سرگرم کنه چه کاری هست به نظر شما ؟
سوال پرسیدن و بحث کردن و ... منظورم نیست
مثلا درس دادن از روی پاور
درس دادن از روی فیلم
مصاحبه کردن و مستند ساختن
بازی کردن سر کلاس
خلاصه کنم یه چیز خیلی خلاقانه واسه ارائه درس گردشگری اسلامی میخوام
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
اخبار دنیای تکنولوژی
-
فرانسه با قانون بیسابقه و سختگیرانه جرایم سایبری، مدیرعامل تلگرام را نشانه گرفته است
دادستانهای فرانسه با استفاده از قانونی جدید که هیچ معادل بینالمللیای ندارد، تصمیم گرفتند پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام را تحت پیگرد قرار دهند. این قانون که در اوایل ۲۰۲۳ تصویب شد و با عنوان LOPMI شناخته میشود، کشور فرانسه را به پیشگام مقابله با پلتفرمهای جرایم آنلاین تبدیل کرده است.
البته قانون مذکور هنوز در دادگاه آزمایش نشده و براساس آن محکومیتی به ثبت نرسیده است. این موضوع میتواند چالشهایی را بهدنبال داشته باشد، زیرا قاضیان فرانسوی احتمالاً از مجازات مدیران پلتفرمها بهدلیل فعالیتهای مجرمانهی کاربرانشان خودداری کنند.
فرانسه ماه گذشته بهطور رسمی تحقیقاتی درمورد پاول دوروف انجام داد و به مواردی مانند همدستی در مدیریت پلتفرمی که به سازماندهی معاملات غیرقانونی کمک میکند، متهم شد. این اتهام مجازاتی تا ۱۰ سال زندان و ۵۰۰ هزار یورو جریمهی نقدی بههمراه دارد. البته انجام تحقیق به معنای اثبات جرم نیست و امکان دارد به برگزاری دادگاه منجر نشود. دوروف نیز ضمن رد اتهامات تأکید کرد که تلگرام به قوانین اتحادیهی اروپا پایبند است و ادعاهای مطرحشده علیه او و پلتفرم تلگرام را غیرمنطقی میداند.
لور بکوا، دادستان پاریس قانون LOPMI را ابزاری قوی برای مبارزه با گروههای جنایتکار سازمانیافتهی آنلاین توصیف میکند. به گزارش رویترز، این قانون درمقایسهبا قوانین کشورهای دیگر بینظیر است و کارشناسان حقوقی نیز تأیید کردهاند که چنین قانونی در سایر نقاط جهان وجود ندارد. درحالیکه قانونگذاران آمریکایی برای محکومکردن مدیران فناوری بهدلیل فعالیتهای مجرمانه کاربرانشان به مدارک بیشتری نیاز دارند، قانون فرانسه دست دادستانها را برای صدور حکم بازتر میکند.
قانون LOPMI فرانسه که پس از همکارینکردن شرکتهایی مانند تلگرام با دولت این کشور وضع شد، یکی از سختترین ابزارهای مبارزه با جرایم سایبری در جهان بهشمار میرود. قانون دیگری که در سال گذشته به تصویب رسید، امکان ردیابی لحظهای افراد مظنون به جنایات جدی ازطریق فعالسازی دستگاههای الکترونیکی آنها را فراهم کرد، اما استفاده از دوربین و میکروفون برای شنود آنها رد شد. این قوانین به دادستانهای فرانسه قدرت بیسابقهای در مبارزه با جرایم سایبری داده است.
واحد ویژهی جرایم سایبری در دفتر دادستانی پاریس که وظیفهی بررسی پروندهی دوروف را برعهده دارد، بهسرعت پیش میرود و بسیاری از پروندههای مهم را پیگیری کرده است.
بهعنوان مثال، این واحد در ژوئن (خرداد و تیر ۱۴۰۳) موفق به تعطیلی پلتفرم ناشناسی شد که در بیش از ۲۳ هزار پروندهی جنایی دخیل بود. این موارد نشان میدهد فرانسه با قدرت قانونی جدیدش توانسته است پیشرفتهای قابل توجهی در مبارزه با جرایم سایبری داشته باشد.
-
شایعه: تولید کنسول Nintendo Switch 2 شروع شده است
براساس شایعهای جدید از چین، تولید کنسول Nintendo Switch 2 شروع شده و روزانه حدودا ۱۰۰۰ عدد Nintendo Switch 2 تولید میشود.
بر اساس این گزارش، کنسول Nintendo Switch 2 احتمالا از فناوری NVIDIA DLSS پشتیبانی میکند و احتمالا با قیمت ۴۰۰ دلار در پایان سال ۲۰۲۴ یا اوایل سال ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد.
-
سایت آموزشی codeinfarsi تحریم شد
بررسیهای کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک تهران نشان میدهد سایت آموزشی codeinfarsi.org برای کاربرهای ایرانی دیگر در دسترس نیست و بهدلیل قرار گرفتن در سیاستهای تحریمی گوگلکلاد، به صورت پیشفرض کاربرهای ایرانی را تحریم میکند.
اهمیت تحریم سایت codeinfarsi.org برای ایرانیها در آن است که این سایت با تلاش داوطلبانهی متخصصهای حوزهی شبکه در داخل و خارج از ایران برای فارسیزبانها پایگاهی برای یادگیری بود. در این سایت افراد دانش تخصصی و مرجع به زبان انگلیسی را برای فارسیزبانها ترجمه میکردند.
-
قابلیت محدود کردن شارژر باتری به آیفونهای ۱۵ و ۱۶ اضافه شد
اپل با iOS 18 قابلیت محدود کردن شارژ باتری را به صورت انتخابی و بسته به انتخاب کاربر، از ۸۰ درصد تا ۱۰۰ درصد برای حفظ عمر بیشتر باتری در طولانی مدت در دسترس کاربران آیفون ۱۵ و آیفون ۱۶ قرار داده است و نکته عجیب اینجاست که این ویژگی مهم برای آیفون ۱۴ و ۱۳ در دسترس نیست.
گوشی و تبلتهای سامسونگ از سالها پیش به این ویژگی مجهز هستند و حتی گوشی A15 این ویژگی را دارد.
-
متا دسترسی نوجوانان به اینستاگرام را محدود میکند
شرکت متا مالک اینستاگرام، با انتشار پستی در وبلاگ رسمی خود از راهکارهای جدیدی برای محدود کردن دسترسی نوجوانان زیر ۱۸ سال به اینستاگرام خبر داد.
طبق اعلام متا، حساب کاربری افراد زیر ۱۸ سال به صورت بهطور پیشفرض خصوصی (پرایوت) خواهند شد. طبق اعلام این شرکت، نوجوانان ممکن است در مورد سن خود دروغ بگویند و برای ساخت اکانت، سنی بزرگتر را انتخاب کنند و متا برای حل این مشکل، فناوری را توسعه داده است تا متوجه این تقلب در سن اکانتها میشود.
ارسال پیام خصوصی برای نوجوانان زیر ۱۸ سال فقط در صورتی امکانپذیر است که فرد مقابل را فالو کرده باشد یا از قبل با آن فرد در ارتباط بوده باشد.
طبق اعلام متا، تبلیغات و محتوای حساس مانند درگیریهای مردم و تبلیغاتی که جراحی و روشهایی مربوط به زیبایی را تبلیغ میکنند را برای نوجوانان زیر ۱۸ سال محدود میکند.
نوجوانان پس از ۶۰ دقیقه استفاده روزانه از اینستاگرام، اعلانهایی دریافت خواهند کرد که به آنها میگوید از اینستاگرام خارج شوند.
از ساعت ۱۰ شب تا ۷ صبح ویژگی Sleep mode به صورت خودکار روش میشود و نوجوان هیچ نوتیفیکیشن و پیامی از سمت اپلیکیشن اینستاگرام دریافت نمیکند
والدین میتوانند بررسی کنند فرزندشان در ۷ روز گذشته به چه اکانتهایی در تماس بوده و پیغام خصوصی ارسال کرده است. البته امکان خواندن پیامها وجود ندارد، ولی والدین نام اکانتها را میتواند بررسی کند.
والدین این امکان را دارند که هر زمان که علاقه داشته باشند، دسترسی به اینستاگرام را برای فرزند خود محدود کنند.
والدین همچین این امکان را دارند که ببینند فرزندشان، در اینستاگرام به چه موضوعاتی علاقه دارد
طبق اعلام متا، این ویژگیهای جدید از ۶۰ روز آینده در آمریکا،بریتانیا، کانادا و استرالیا برای اکانتها فعال میشود و در اواخر سال میلادی در اتحادیه اروپا فعال خواهد شد.
-
گوشی Galaxy A16 با پشتیبانی ۶ ساله سیستمعامل عرضه میشود
بر اساس گزارشهای منتشر شده سامسونگ گوشی Galaxy A16 را با پشتیبانی ۶ ساله سیستمعامل عرضه میکند!
یعنی اگر گوشی Galaxy A16 با اندروید ۱۵ عرضه شود، این گوشی تا اندروید ۲۱ آپدیت دریافت میکند!
گوشی Galaxy A16 احتمالا با قیمت ۲۰۰ دلار عرضه میشود.
-
تذکر ۲ نماینده مجلس به وزیر ارتباطات؛ از ورود تجهیزات «شرکت موتورولا» جلوگیری کنید
دو نماینده مجلس با هشدار به کشورهای منطقه درباره تکرار حادثه تروریستی لبنان، خواستار جلوگیری از ورود تجهیزات «شرکت موتورولا» به ایران شدند.
در تذکری کتبی رضا حاجیپور به رییسجمهور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر اطلاعات و وزیر کشور آمده است:
وزارت ارتباطات و اطلاعات از ورود این تجهیزات به ایران سریعاً جلوگیری کند و تجهیزات ارتباطی ترانک دیجیتال و آنالوگ و تجهیزات رادیویی انتقال دیتای این شرکت مورد استفاده در صنایع حساس کشور توسط سازمان پدافند غیرعامل و وزارت ارتباطات و اطلاعات مورد بررسی دقیق قرار گیرند و هرچه سریعتر با تجهیزات امن دیگر، جایگزین شوند.
همچنین ابوالقاسم جراره نماینده تهران با اشاره به تذکر کتبیاش به وزیر ارتباطات گفت:
از وزیر ارتباطات درخواست کردم که تمامی برندها از جمله شرکت موتورولا و سایر شرکتهای فرعی که از تجهیزات این شرکت استفاده کردهاند، مورد پیگیری قرار گیرند.
-
محرومیت از خواب: چالشی مرگبار که سلامت جسم و روان را تهدید میکند
بیشتر ما با احساس کسالت و خوابآلودگی پس از یک شب بیخوابی آشنا هستیم. اما برخی کاربران شبکههای اجتماعی، پا را فراتر گذاشته و در چالشی به نام «چالش بیخوابی» شرکت کردهاند.
در چالش بیخوابی، یوتیوبر ۱۹ سالهای به نام «نورم» تلاش خود برای ثبت رکورد جهانی بیخوابی را به صورت زنده به نمایش گذاشت. پس از نمایش ۲۵۰ ساعت بیخوابی، تماشاگران نسبت به سلامت نورم ابراز نگرانی کردند، اما او در نهایت رکورد بیخوابیاش را به ۲۶۴ ساعت و ۲۴ دقیقه رساند.
اقدام نورم به مسدودیت حسابهای او در یوتیوب و پلتفرم کیک منجر شد. اما او با وجود ادعایش مبنیبر شکستن رکورد جهانی بیخوابی، نتوانست رکورد رابرت مکدانلد را که در سال ۱۹۸۶ به ثبت رسید، بشکند. مکدانلد ۴۵۳ ساعت (تقریباً ۱۹ روز) بیدار مانده بود.
در سال ۱۹۹۷، گینس به دلایل سلامتی از ثبت رکورد طولانیترین مدت زمان بیخوابی دست کشید و این تصمیم، کار درستی بود. بیخوابی طولانی مدت میتواند بسیار خطرناک باشد.
متخصصان میگویند بزرگسالان باید به طور منظم، بیش از هفت ساعت در شب بخوابند. ناتوانی مزمن در خواب کافی، افزایش خطر ابتلا به بیماریهایی مانند افسردگی، دیابت، چاقی، حمله قلبی، فشار خون بالا و سکته را به همراه دارد. خواب بخشی مهم از برنامهی روزانه ماست، زیرا فرصتی را فراهم میکند تا سیستمهای مختلف بدن استراحت کنند و به ترمیم و بازسازی خود بپردازند.
محرومیت از خواب یا کمبود خواب، میتواند حاد یا مزمن باشد. محرومیت حاد ممکن است در یک یا دو روز رخ دهد. اگرچه ممکن است به نظر برسد که این زمان کوتاه است، ۲۴ ساعت محرومیت از خواب میتواند به نقص عملکردی بیشتری نسبت به رانندگی با مصرف مقدار کمی بیشتر از حد مجاز الکل، منجر شود.
با این حال، مطالعات نشان میدهند که خواب جبرانی اغلب نمیتواند تغییرات سوختوسازی ناشی از کمبود خواب را معکوس کند؛ تغییراتی مانند افزایش وزن و کاهش حساسیت به انسولین که حتی در دورههای نسبتاً کوتاه محرومیت از خواب نیز دیده میشوند.
بهترین راه برای حفظ سلامتی، دوری از چالشهای خطرناک شبکههای اجتماعی و رعایت بهداشت خواب، یعنی هفت تا نه ساعت خواب باکیفیت در شب است. در این صورت، بدنتان از شما قدردانی خواهد کرد.
-
شیائومی از اپل عبور کرد و دومین برند برتر بازار موبایل شد؛ سامسونگ در صدر
در اتفاقی جالبتوجه در بازار جهانی گوشیهای هوشمند، شیائومی با عبور از اپل رتبهی دوم فروش در ماه آگوست ۲۰۲۴ (مرداد و شهریور) را بهدست آورد. آخرین بار آگوست ۲۰۲۱ (مرداد و شهریور ۱۴۰۰) بود که شیائومی به این جایگاه دست پیدا کرد. سامسونگ همچنان بر جایگاه خود بهعنوان رهبر بازار تکیه زده است.
طبق آخرین آمار فروش ماهانه از Counterpoint Research، صعود این غول فناوری چینی به جایگاه دوم درحالی اتفاق افتاده که فروش ماهانهاش در ماه آگوست نسبتبه ماه قبل از آن، تغییر محسوسی نداشته است. کاهش فصلی عرضهی محصولات اپل پیش از رونمایی سالانهی آیفونهای جدید، نقشی حیاتی در فعلوانفعالات تازهی بازار ایفا کرده است.
موفقیت شیائومی را میتوان به عملکرد قوی این شرکت در بخش گوشیهای میانرده و ارزانقیمت، بهویژه در بازارهای نوظهور نسبت داد. این شرکت در سال ۲۰۲۴ رشد چشمگیری را تجربه کرد و با افزایش ۲۲ درصدی حجم فروش نسبتبه سال گذشته به موفقیت بزرگی دست یافت.
از جمله عوامل کلیدی رشد شرکت چینی، گوشیهای محبوب سری Redmi 13 و Redmi Note 13 هستند که در محدودهی قیمتی زیر ۲۰۰ دلار در بازارهای کلیدی مانند هند، جنوب شرق آسیا، آمریکای لاتین و خاورمیانه و آفریقا عملکرد بسیار خوبی داشتهاند.
بااینکه شیائومی بهطور سنتی در ردههای پایینتر قیمتی موفق بوده، این شرکت بهلطف دستگاههای تاشو و سری گوشیهای اولترا مانند شیائومی ۱۴ اولترا در ردهی گوشیهای پریمیوم و بالارده نیز حرفهایی برای گفتن دارد. همین تنوع محصولات به اپل چین کمک کرده تا با جذب طیف وسیعتری از مصرفکنندگان، جایگاهش را در بازار تقویت کند.
در آخر باید اشاره کرد که ماه آگوست بهدلیل انتظارها برای عرضهی آیفونهای جدید در ماه سپتامبر (شهریور و مهر)، معمولاً ضعیفترین ماه برای غول کوپرتینویی است. پیشبینی میشود عرضهی جهانی سری آیفون ۱۶، موقعیت اپل را در ماههای آتی تقویت کرده و آن را به رتبهی دوم یا حتی نخست بازگرداند.
-
️ خبر مهم: استفاده از این سه پاوربانک انکر را به دلیل احتمال آتش سوزی متوقف کنیدانکر با انتشار مطلبی در سایت رسمی خود اعلام کرد که باتریهای لیتیوم یونی استفاده شده در پاوربانکهایی که لیست آنها را در زیر میبینید، به علت نقص در تولید، میتوانند بیش از اندازه گرم شوند و که باعث ذوب شدن بدنه پلاستیکی و ایجاد دود و در نهایت آتشسوزی شود.
لیست مدلهای پاوربانک انکر که از باتریهای لیتیوم یونی معویب استفاده میکنند.
Anker 334 MagGo Battery (PowerCore 10K) (A1642) Anker 20,000mAh Power Bank (A1647) Anker 10,000mAh MagGo Power Bank (A1652)
انکر در ادامه میگوید، اگرچه تعداد کمی از این پاوربانکها ممکن است تحت تاثیر این مشکل قرار بگیرند و باعث آتشسوزی شوند، (پاوربانکهای تولید شده بین ۳ ژانویه ۲۰۲۴ تا ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۴(چهارشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۲ تا سه شنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ ) اما برای احتیاط کامل، با مشتریانی که این پاور بانکها را در این مدت زمانی خریداری کردهان، برای تحویل پاوربانکهای مشکل معیوب تماس هستیم.
انکر از کاربران میخواهد مانند تصاویر بالا پاوربانک خود را بررسی کنند، اگر شماره سریال پاوربانک آنها با شماره سریال پاوربانکهای معیوب یکی بود، فورا استفاده از این پاوربانکها متوقف کنید و پاوربانک را در مکانهایی که باتریهای لیتیومی را میتوان دور انداخت، دور بریزید.
اگر از این مدل پاوربانکهای انکر دارید، میتوانید از طریق این لینک، سریال نامبر پاوربانک را برای بررسی سالم یا معیوب بودن بررسی کنید.
-
سونی به مناسبت ۳۰ سالگی پلی استیشن، از نسخه محدود PS5 و PS5 Pro با حس و حال و رنگ اولین مدل پلی استیشن رونمایی کرد.سونی فقط ۱۲۳۰۰ عدد از این نسخه محدود PS5 Pro تولید کرده است.
این مدلهای محدود در تاریخ پنج شنبه، ۵ مهر، عرضه خواهند شد. سونی در مورد قیمت این مدلها چیزی اعلام نکرده است
-
شایعه بزرگ: کوالکام ممکن است اینتل را بخرد!
به گزارش والاستریت ژورنال، کوالکام در روزهای اخیر برای خرید اینتل، با این شرکت در ارتباط بوده است!
هرچند تا این لحظه و طبق گفته منابع ناشناس، این خرید بزرگ هنوز قطعی نیست و باید مدت زمان بیشتری صبر کنیم تا ببینیم شایعهها به واقعیت تبدیل خواهند شد یا نه!
-
اطلاعات محرمانه برترین شرکت بیمه هند در چتباتهای تلگرام موجود استبنابر گزارش رویترز، دادههای مشتریان بزرگترین شرکت بیمه سلامت هند یعنی Star Health، توسط هکرها از طریق چتباتهای تلگرام به بیرون درز کرده است. دادههای مذکور شامل گزارشهای پزشکی، شمارهتلفن، آدرس و اطلاعات مالی کاربران این شرکت بیمه میشود که از طریق چتباتهای مختلفی در دسترس عموم قرار گرفتهاند.
حادثهی مذکور، چالشهای امنیتی شرکت بیمهی هندی را نشان میدهد. هکرها با استفاده از چتباتهای تلگرام، دادههای حساس مشتریان را بهفروش گذاشتهاند. این چتباتها به کاربران اجازه میدهند تا با ارسال پیام، بهدادههای مختلف دسترسی پیدا کنند. بنابر گفتهی یک محقق امنیتی، چتباتها از تاریخ ۶ آگوست (۱۶ مرداد ۱۴۰۳) فعال بودهاند و ۷٫۲۴ ترابایت داده از حدود ۳۱ میلیون مشتری شرکت بیمهی Star Health را منتشر کردهاند.
شرکت Star Health در بیانیهای اعلام کرد که این دسترسی غیرمجاز را به مقامات محلی گزارش داده و ارزیابی اولیه نشان میدهد که هیچگونه نفوذ گستردهای رخ نداده است و دادههای حساس مشتریان همچنان امن هستند. بااینحال، گزارشهای منتشرشده نشان میدهد که اطلاعات گستردهای از مشتریان شرکت بیمه، بهصورت تصادفی و در قسمتهای کوچک از طریق چتباتها قابل دسترسی هستند.
اتفاق رخداده همچنین توجه بسیاری از رسانههای مختلف را به سمت مشکلات مدیریت محتوای تلگرام جلب کرده است. تلگرام بهدلیل قابلیتهای چتبات خود، یکی از بزرگترین اپلیکیشنهای پیامرسان جهان با بیش از ۹۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه محسوب میشود؛ اما این حادثه نشان میدهد که ویژگیهای آن میتوانند بهراحتی توسط عوامل مخرب، مورد سوءاستفاده قرار گیرند.
پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام که اخیراً در فرانسه بهعلت مشکلات مربوط به مدیریت محتوای تلگرام دستگیر شده بود، در هند نیز با انتقادات گستردهای در مورد استفاده از تلگرام برای اهداف جنایی مواجه شده است. چتباتهای Star Health بخشی از روند گستردهی هکرها جهت استفاده از چنین روشهایی برای فروش دادههای سرقتشده هستند.
طبق آخرین نظرسنجی اپیدمی که توسط نورد ویپیان در پایان سال ۲۰۲۲ انجام شد، ۱۲ درصد از ۵ میلیوننفری که دادههایشان از طریق چتباتها فروخته شده بود، مربوط به هند بودهاند. آدریانوس وارمنهون، متخصص امنیت سایبری نورد ویپیان، میگوید: «تلگرام به یک بازار آنلاین راحت برای مجرمان تبدیل شده است. آنها میتوانند بهراحتی در این پلتفرم با هم ارتباط برقرار کنند و اطلاعات دزدیدهشده را بفروشند.»
-
جزئیاتی جدید از زیردریایی بختبرگشته تایتان؛ موقعیت جغرافیایی بهصورت دستی در یک فایل اکسل ذخیره میشد!
آنتونلا ویلبی، پیمانکار سابق شرکت OceanGate، در جلسهای با گارد ساحلی آمریکا شهادت داد که زیردریایی تایتان از سیستم ناوبری بسیار پیچیده و غیراستاندارد استفاده میکرد. این زیردریایی سال گذشته هنگام حرکت به محل لاشهی کشتی تایتانیک، دچار حادثه شد.
ویلبی توضیح داد که سیستم موقعیتیابی تایتان برای تعیین سرعت، عمق و موقعیت از امواج صوتی استفاده میکرد، اما بهجای اینکه دادهها بهطور خودکار در نرمافزار نقشهبرداری قرار گیرند، ابتدا بهصورت دستی در دفترچه نوشته و سپس وارد یک فایل اکسل میشدند. در نهایت، این اطلاعات برای ردیابی زیردریایی در نقشهای دستساز مورد استفاده قرار میگرفت.
ویلبی پیشنهاد داده بود در زیردریایی تایتان از نرمافزارهای استاندارد برای پردازش خودکار دادههای موقعیتیابی استفاده شود، اما شرکت ترجیح داد سیستم داخلی مخصوص خود را توسعه دهد که البته بهدلیل کمبود زمان، محقق نشد. ویلبی بهدلیل انتقاد از این روش از تیم جدا شد و آن را روشی احمقانه برای ناوبری توصیف کرد.
طبق ادعای ویلبی، در یکی از سفرهای تایتان در سال ۲۰۲۲، هنگام بالا آمدن این زیردریایی صدای بلندی شبیه به انفجار شنیده شد که حتی از سطح آب نیز قابل شنیدن بود. مدیر علمی سابق OceanGate نیز، اتفاق مذکور را تأیید کرده بود.
-
اوکراین استفاده از تلگرام را در تمامی سازمانهای دولتی و نظامی ممنوع کرد
مرکز ملی هماهنگی امنیت سایبری اوکراین (NCCC) استفاده از تلگرام را بر روی دستگاههای مقامات دولتی، پرسنل نظامی، کارکنان بخشهای امنیتی و دفاعی، و همچنین پرسنل ادارهکننده زیرساختهای حیاتی اوکراین ممنوع کرده است.
طبق اعلام رئیس اطلاعات دفاعی اوکراین، نیروهای ویژه روسیه به پیامهای شخصی کاربران تلگرام، حتی پیامهای حذفشده، و همچنین به اطلاعات شخصی آنها دسترسی دارند.
رئیس اطلاعات دفاعی اوکراین در ادامه گفت: من همیشه حامی آزادی بیان بودهام، اما مسئله تلگرام مسئله آزادی بیان نیست، بلکه مسئله امنیت ملی است.
نمایندگان سرویس امنیت اوکراین و ستاد کل نیروهای مسلح اوکراین اشاره کردند که تلگرام به طور فعال توسط روسیه برای حملات سایبری، فیشینگ و انتشار بدافزار، شناسایی مکان نیروهای ما، و انتخاب و تنظیم حملات موشکی استفاده میشود.
و حالا برای کاهش این تهدیدات، تصمیم گرفتهایم که نصب و استفاده از تلگرام روی دستگاههای مقامات دولتی، پرسنل نظامی، کارکنان بخش امنیتی و دفاعی و شرکتهای اداره کننده زیرساختهای حیاتی ممنوع کنیم. فقط و تنها افرادی که استفاده از این پیامرسان بخشی از وظایف رسمیشان است، از این قاعده مستثنی خواهند بود.
تلگرام در واکنش به این خبر اعلام کرد: تلگرام هیچگونه اطلاعات شخصی به هیچ کشوری، از جمله روسیه، نداده است و پیامهای حذفشده بهطور دائمی حذف میشوند و هیچ راهی برای بازیابی آنها وجود ندارد.
این تصمیم دولت اوکراین، تنها چند هفته پس از دستگیری مدیر عامل تلگرام در فرانسه و آزادی وی با قرار وثیقهی پنج میلیون یورویی (۵٫۶ میلیارد دلار) که اجازهی ترک فرانسه را ندارد، رخ داده است.
-
ایکس احتمالاً بهزودی در برزیل رفع فیلتر میشود
در اقدامی غافلگیرکننده، شبکهی اجتماعی ایکس تسلیم دادگاه برزیل شد و قبول کرد که از دستورهای آن تبعیت کند. بهگزارش نیویورک تایمز، براساس پروندهی قضایی درصورتیکه ایکس به درخواست دادگاه عالی برزیل پایبند باشد، در سراسر کشور رفع فیلتر خواهد شد.
وکلای ایکس میگویند که این شرکت دقیقاْ همان کاری را انجام داد که ایلان ماسک قول داده بود انجام ندهد؛ یعنی حذف حسابهایی که قاضی برزیلی دستور حذف آنها را صادر کرده بود. براساس گفتههای قاضی برزیلی، حسابهای اعضای جامعهی راست افراطی دموکراسی برزیل را تهدید میکند.
وکلای ایکس به سایر خواستههای قاضی برزیلی، ازجمله پرداخت جریمه و معرفی نمایندهی رسمی جدید ایکس در برزیل نیز عمل کرده است. این درحالی است که این شرکت سه هفتهی گذشته را صرف مبارزه با فیلترشدن ایکس کرد و به انتشار محتوای اعضای جامعهی راست افراطی در برزیل ادامه داد.
انتشار محتوای اعضای جامعهی راست افراطی به فیلترشدن ایکس بهوسیلهی ISPهای برزیلی منجر و درنهایت، سعی شد با کمک Cloudflare فیلترینگ را دور بزند. بااینحال، اوایل هفته اوضاع تغییر کرد و همانطورکه گزارشها خاطرنشان میکند، روز پنجشنبه شبکهی اجتماعی ایکس با وکلای جدید دادگاه را ادامه داد. سپس روز جمعه پروندهی جدید تشکیل شد و براساس آن، روز شنبه دادگاه عالی برزیل علاقهی ایکس برای بازگشت به این کشور را تأیید کرد و به شرکت پنج روز فرصت داده است تا از دستور دادگاه پیروی کند.
تمام دستورهای دادگاه عالی برزیل با آزادیبیان و عقیدههای ایلان ماسک در زمان مسدودی ایکس در تضاد است. بااینحال، اکنون ایکس موافقت کرد از حکم دادگاه تبعیت کند. درنهایت، این شبکهی اجتماعی پنج روز فرصت دارد تا حکم دادگاه را اجرایی کند.
-
آمریکا استفاده از نرمافزار و سختافزار چینی در خودروهای خودران را ممنوع میکند؛ گزارش رویترز
دولت بایدن هفتهی گذشته تعرفهی واردات خودروهای الکتریکی چینی را به ۱۰۰ درصد رساند و دستور افزایش قابل توجهی را روی تعرفهی باتریهای خودروهای برقی و برخی از مواد معدنی صادر کرد و حالا همچنین به دنبال اعمال محدودیت جدیدی برای شرکتهای خودروسازی چینی است.
به گزارش رویترز، وزارت بازرگانی ایالات متحده، دوشنبه طرحی را پیشنهاد میکند که دنبال آن، استفاده از نرمافزار و سختافزار چینی در خودروهای الکتریکی و هوشمند آمریکایی ممنوع میشود؛ طرحی که تا حد زیادی به نگرانیهای آمریکا از امنیت ملی شهروندان این کشور بستگی دارد.
طبق گزارش رویترز، نگرانیهای دولت بایدن در مورد احتمال جمعآوری اطلاعات رانندگان و زیر ساختهای ایالات متحده توسط شرکتهای خودروسازی چینی و همچنین، خطر دستکاری خودروهای الکتریکی متصل به اینترنت، دلیل مهمی برای مقررات پیشنهادی در مورد واردات و فروش وسایل نقلیهی چینی در خاک آمریکا است.
جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا در ماه می (اردیبهشت و خرداد) امسال گفته بود که خطرات بهکارگیری نرمافزار و سختافزار چینی در خودروهای خودران و هوشمند آمریکا، بسیار قابل توجه است.
به گفتهی ریموندو، این خطرات را میتوانید با یک سناریو تصور کنید؛ سناریویی که در آن، میلیونها خودرو آمریکایی که از نرمافزار یا سختافزار چینی استفاده میکنند، به واسطهی غیرفعالشدن ناگهانی آن نرمافزار چینی، یک فاجعه را رقم بزنند.
بایدن در ۲۹ فوریه ۲۰۲۴ (۱۰ اسفند ۱۴۰۳)، دستور داد تا این موضوع که آیا واردات خودروهای چینی، امنیت ملی آمریکا را از طریق احتمال دستکاری در فناوریهای خودروهای خودران به خطر میاندازد یا خیر، بررسی شود. به گفتهی بایدن، سیاستهای چین به گونهای است که میتواند بازار ایالات متحده را با وسایل تولید خود پر کند و امنیت ملی آمریکا را به خطر بیندازد.
به گزارش رویترز، وزارت بازرگانی آمریکا تصمیم دارد که پیش از نهاییشدن قانون پیشنهادی خود برای ممنوعیت استفاده از نرمافزار و سختافزار چینی در خودروهای خودران آمریکایی، یک فرصت ۳۰ روزه را برای اظهارنظر در مورد این قانون در اختیار مردم قرار دهد.
قانون پیشنهادی وزارت بازرگانی آمریکا، تقریباً تمام وسایل نقلیهی جدید را که در جادههای ایالات متحده تردد دارند و دارای ویژگیهایی مانند بلوتوث، ارتباطات ماهوارهای و بیسیم هستند و همچنین، میتوانند بدون راننده حرکت کنند، شامل میشوند. این خودروها، به واسطهی اینترنت میتوانند با دستگاههای داخل و خارج خودرو در ارتباط باشند و همین قابلیت، آنها را در مقابل تهدیدات خارجی آسیبپذیر میکند.
وزارت بازرگانی ایالات متحده به دنبال این است که ممنوعیتهای استفاده از نرمافزار چینی در خودروهای آمریکایی را در سال ۲۰۲۷ اعمال کند و در ژانویه ۲۰۲۹ (دی و بهمن ۱۴۰۷) یا در سال ۲۰۳۰ به سراغ اجراییکردن ممنوعیتهای سختافزاری مرتبط با قانون پیشنهادی خود برود.
به گفتهی یک گروه تجاری متشکل از نمایندگان خودروسازان بزرگی از جمله جنرال موتورز، تویوتا، فولکسواگن و هیوندای، تغییر سختافزار و نرمافزار خودروهای خودران نیاز به زمان دارد و نمیتوان سیستمهای این خودروها را بهسرعت با اجزا یا سیستمهای یک تأمینکنندهی غیرچینی تعویض کرد.
دولت بایدن، پنجشنبهی گذشته نیز قانونی را برای تضمین امینت زنجیرهی تأمین وسایل نقلیهی خودران واردشده به آمریکا امضا کرد؛ قانونی که بهواسطهی آن، واردات خودروهای سبک چینی به خاک آمریکا محدود میشود، اما وسایل نقلیهی کشاورزی و معدنی ساخت چین از این قانون مستثنی هستند.
-
خانواده آیفون ۱۶ در ایران؛ آیفون ۱۶ خریدار دارد اما مردم منتظر رجیستری هستند
خانوادهی آیفون ۱۶ هم مثل گوشیهای دو نسل قبلی آیفون که ممنوعیت واردات دارند و رجیستر نمیشوند، همچنان در ایران طرفدار دارند و خریده میشوند.
این گوشیها پیش از ورود به کشور پیشفروش هم شده بودند که البته تعداد آیفون ۱۶های پیشفروششده کمتر از گوشیهای آیفون ۱۵ بود که سال گذشته پیش از ورود به بازار خریداری شده بودند.
یکی از دلایل آن شاید تغییرات بیشتر آیفون ۱۵ نسبت به آیفون ۱۴ باشد؛ در حالی که خانواده آیفون ۱۶ نسبت به سری قبلی گوشیهای اپل کمتر دچار تغییر و تحول شده است.
علت دیگر احتمال پررنگتر رجیستر شدن آیفونهای ممنوعه است. در هفتههای اخیر اخبار و اظهارنظرهای بیشتری درباره احتمال رفع محدودیتهای آیفون ۱۶ شنیده شد که باعث شده علاقهمندان به خرید این گوشیها با امید به رجیستری فعلاً برای خرید دست نگه دارند.
واردکنندگان و فروشندگان موبایل به زومیت میگویند در روز اول عرضه آیفون در ایران آیفون ۱۶ نرمال ۸۰ میلیون تومان قیمت داشت اما امروز ۶۳ میلیون تومان است. قیمت آیفون ۱۶ پرو با حافظهی ۲۵۶ گیگابایت ۸۷ میلیون تومان و آیفون ۱۶ پرو مکس با حافظهی ۲۵۶ گیگابایت هم ۱۰۷ میلیون تومان است.»
البته آنها میگویند تا یکی دو هفتهی آینده حباب قیمتی این گوشیها میشکند و افت قیمت اتفاق خواهد افتاد.
یکی از واردکنندگان هم میگوید در صورت رجیستر شدن با افزایش تعرفه واردات، تعرفه واردات آيفون ۱۶ پرو مکس ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان خواهد بود که قیمت نهایی این گوشی را به ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان میرساند. به گفته او، آیفون ۱۶ نرمال هم در صورت رجیستری قیمتی حدود ۵۵ میلیون تومان خواهد داشت.
-
برخی کاربران از مشکل در عملکرد لمسی آیفون ۱۶ پرو خبر میدهندتعداد فزایندهای از دارندگان آیفون ۱۶ پرو گزارشهایی از مشکلات در عملکرد لمسی صفحهنمایش گوشی خود منتشر کردهاند. کاربران میگویند نمایشگر آیفون ۱۶ پرو واکنشی به لمس روی صفحه نشان نمیدهد که باعث میشود برخی کارها مانند اسکرولکردن یا انتخاب آیکونها با مشکل مواجه شود.
گفته میشود مشکل مورد بحث بهدلیل یک باگ نرمافزاری است نه ایراد سختافزاری. بهنظر میرسد الگوریتم تشخیص لمس ناخواسته در iOS بیشازحد حساس عمل میکند و باعث میشود برخی از لمسها روی صفحه نادیده گرفته شوند.
برخی از کاربران گزارش دادهاند که هنگام قرارگیری انگشت در نزدیکی دکمهی کمرا کنترل (در سمت راست صفحه)، این مشکل بهصورت جدیتری مشاهده میشود؛ اما به نظر میرسد که لبههای دیگر صفحهنمایش نیز بهطور یکسان تحتتأثیر آن قرار دارند.
استفاده از گوشی بدون کاور احتمال بروز مشکل را افزایش میدهد، زیرا تماس تصادفی انگشتان با حاشیههای باریک صفحهنمایش راحتتر صورت میگیرد.
مشکل عملکرد لمسی در آیفون ۱۶ پرو با سیستمعامل iOS 18 و iOS 18.1 بتا رخ میدهد. اپل میتواند با ارائهی بهروزرسانی نرمافزاری مشکل را برطرف کند. این شرکت تاکنون واکنشی به مشکل یادشده نشان نداده است.
-
اپل با iOS 18 نرخ نوسازی صفحهنمایشهای آیفون ۱۶ پرو را به ۸۰ هرتز محدود کرده است!
با اینکه اپل در آیفونهای ۱۶ پرو (از سری ۱۳ پرو تا ۱۶ پرو ) از فناوری ProMotion استفاده کرده و نرخ نوسازی بسته محیط و اپلیکیشنها باید بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز تغییر کند، اما بر اساس بررسیهای صورت گرفته، اپل با iOS 18 نرخ فریم را در گوشیهایی که از فناوری ProMotion استفاده میکنند به ۸۰ هرتز محدود کرده است و به ندرت به ۱۲۰ هرتز میرسد!
هنوز مشخص نیست اپل به صورت عمد و برای حفظ عمر باتری این محدودیت را ایجاد کرده است یا مشکل به دلیل وجود باگ در سیستمعامل iOS 18 است.