عمومی نهایی
-
@mr-vinyzo اگه قرار بود هرکسی خودش برنامه خودش رو بنویسه دیگه چه نیازی به این همه مشاور و هزینه بود؟
-
Aqua من فقط نظرمو گفتم منتهی الان که نگاه کردم دیدم یکم بد گفتم.
میدونی راستش من مشاورم سال دهم بهم نوشتن برنامه رو یاد داد .و حرف جالبی زد و اون این بود که هیچکس مثل خودت شرایط خودتو درک نمیکنه و نگرانیاتو فلان و فلان و برنامتو خودت بنویس بیار من تایید کنم و منم همونکارو میکنم و مشکلی باشه باهاشون رفع میکنم
مثلا @S-a-b-a الان دغدغه نهایی دارن درحالی که خودشون اگه بنویسن میتونن تا حد امکان دغدغشونو رفع کنن و این تسلط خودشون رو خودشونو بیشتر میکنه بازم میگم نظر من و مشاورم اینه....حالا هرکس عقیده ای داره ...البته اینکه مشاورم گفته من وقت نوشتن برنامه رو هم ندارم و اگه بخوام تو جلسه بنویسمم الکی وقت تورو گرفتم هم بی تاثیر نیست
-
@mr-vinyzo نمیدونم من که همچین چیزی حس نکردم
مشاورم معمولا موقع برنامه ریزی از خودم همه چیو میپرسه جویا میشه پس بهتر از خودم برنامه میده
ایشونم صحبت کنه بزارع مشکلش حل میشه برنامه ش رو هم داره اصولی -
@S-a-b-a من مشاورو برای برنامه ریزی نمیگیرم (جلسات اول خودش بهم اصولو گفته)برای درک راهبرد ها و کم کردن مشکلات جانبی میگیرم راستش
@mr-vinyzo شما فقط دارید درباره خودتون و روشی که مشاورتون در پیش میگیره صحبت می کنید و این موضوع لزوما برای همه صدق نمیکنه. اکثر خانواده ها با این هدف بچه هاشون رو پیش مشاور میفرستن که برنامه بهشون داده بشه و اصولی پیش برن. این نحوه برنامه ریزی هم که شما دارید به نظر جالب میاد. موفق باشید.
-
@mr-vinyzo شما فقط دارید درباره خودتون و روشی که مشاورتون در پیش میگیره صحبت می کنید و این موضوع لزوما برای همه صدق نمیکنه. اکثر خانواده ها با این هدف بچه هاشون رو پیش مشاور میفرستن که برنامه بهشون داده بشه و اصولی پیش برن. این نحوه برنامه ریزی هم که شما دارید به نظر جالب میاد. موفق باشید.
@S-a-b-a در عمومی نهایی گفته است:
شما فقط دارید درباره خودتون و روشی که مشاورتون در پیش میگیره صحبت می کنید و این موضوع لزوما برای همه صدق نمیکنه.
بله صرفا برای اتنقال تجربه گفتم ....
موفق باشید شما هم
-
Hg L 0 سلام
ممنونم ازتون. بله درسته همین روش رو به کار میگیرم.
مشاورم خیلی با تجربه است و رتبه برتر زیاد داشته. همین عامل باعث شده دو سال با ایشون بمونم . اما نمیدونم چرا در این یک مورد همراهی نمیکنه. باهاش صحبت میکنم اگر حل نشد باید دنبال راه چاره دیگهای باشم.@S-a-b-a خواهش میکنم
درسته که دانش آموز واقعا دلش نمیخواد مشاور خوبشو از دست بده اما به هر حال معتقدم مشاور خوب کسیه که فشار های اضافی رو از روی ذهن دانش اموز برداره نه که خودش یه عامل فشار باشه
و دقیقا به همین دلیل بود گفتم چون یازدهمین وقت دارین
وگرنه دوازدهم بودین اصلا همچین پیشنهادی بهتون نمیدادم -
Hg L 0 یک سوال داشتم. به نظرتون فعلا عمومیهای نیمسال دوم رو بخونم؟ یعنی فعلا کاری به نیمسال اول نداشته باشم چون تازه امتحانش رو دادم.
@S-a-b-a اگر برای نیمسال اول خیلی درست و دقیق با متد نهایی مطالعه کردین که ولش کنین اگه نه
من فقط فارسی رو مثال میزنم برای بقیه درساتون تعمیم بدین
یا نمونه سوال نیمسال اول حل کنین کنارش نیمسال دوم بخونین
یا این که اگه نمیخواین نمونه سوال برای نیم سال اول حل کنین برای فراسی به عنوان مثال هر شب معنی لغات دروس ترم 1 رو مرور کنید
اما اینو حتما در نظر داشته باشید برای دستور و آرایه فقط سوال حل کردن جوابه -
@S-a-b-a خواهش میکنم
درسته که دانش آموز واقعا دلش نمیخواد مشاور خوبشو از دست بده اما به هر حال معتقدم مشاور خوب کسیه که فشار های اضافی رو از روی ذهن دانش اموز برداره نه که خودش یه عامل فشار باشه
و دقیقا به همین دلیل بود گفتم چون یازدهمین وقت دارین
وگرنه دوازدهم بودین اصلا همچین پیشنهادی بهتون نمیدادم -
@S-a-b-a اگر برای نیمسال اول خیلی درست و دقیق با متد نهایی مطالعه کردین که ولش کنین اگه نه
من فقط فارسی رو مثال میزنم برای بقیه درساتون تعمیم بدین
یا نمونه سوال نیمسال اول حل کنین کنارش نیمسال دوم بخونین
یا این که اگه نمیخواین نمونه سوال برای نیم سال اول حل کنین برای فراسی به عنوان مثال هر شب معنی لغات دروس ترم 1 رو مرور کنید
اما اینو حتما در نظر داشته باشید برای دستور و آرایه فقط سوال حل کردن جوابه