موج2...
-
نوشتهشده 21 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
-
نوشتهشده 21 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua خیلی ممنونم کاملا متوجه شدم
مورد الف استاد میگن چون جهت حرکت موج تغییر نمیکنه پس جابه جایی و مسافت برابر همن"ممنون میشم این رو هم اگه امکانشو داشتین یه مقدار باز کنین"
بعد چون اینا برابرن 10 رو در هر ثانیه"1ثانیه" ضرب کردن مسافت و جا به جایی شده 10.
اما شما گفتین میشه 40
فقط همین یه موردو متوجه نشدم -
Aqua خیلی ممنونم کاملا متوجه شدم
مورد الف استاد میگن چون جهت حرکت موج تغییر نمیکنه پس جابه جایی و مسافت برابر همن"ممنون میشم این رو هم اگه امکانشو داشتین یه مقدار باز کنین"
بعد چون اینا برابرن 10 رو در هر ثانیه"1ثانیه" ضرب کردن مسافت و جا به جایی شده 10.
اما شما گفتین میشه 40
فقط همین یه موردو متوجه نشدمنوشتهشده 21 روز پیش آخرین ویرایش توسط Aqua انجام شدهHg L 0 عه ببخشید من یه اشتباهی کردم گزینه اول فکر کردم گفته ذره حواسم نبود گفته موج
همون 10 متر میشه که خودتون نوشتید طی میکنه
سرعت ضرب میکنید در یک بدست میاد، ویس اشتباه توضیح دادم، مسافت ذرات موج میشه 40 سانتی متر
و اینکه آره مسافت و جابجایی موج برابره
چرا؟
تو بیا عین حرکت شناسی روی یه خط راست یه ماشین بجای موج در نظر بگیر که طبق گفته استاد شما بدون تغییر جهت سرعت حرکت میکنه
خب این همیشه جابهجایی و مسافتش یکیه دیگه
اینطور نیس؟
اگه جهت سرعت تغییر کنه دیگه اینطوری نمیشه که جابجایی و مسافت یکی باشه -
Hg L 0 عه ببخشید من یه اشتباهی کردم گزینه اول فکر کردم گفته ذره حواسم نبود گفته موج
همون 10 متر میشه که خودتون نوشتید طی میکنه
سرعت ضرب میکنید در یک بدست میاد، ویس اشتباه توضیح دادم، مسافت ذرات موج میشه 40 سانتی متر
و اینکه آره مسافت و جابجایی موج برابره
چرا؟
تو بیا عین حرکت شناسی روی یه خط راست یه ماشین بجای موج در نظر بگیر که طبق گفته استاد شما بدون تغییر جهت سرعت حرکت میکنه
خب این همیشه جابهجایی و مسافتش یکیه دیگه
اینطور نیس؟
اگه جهت سرعت تغییر کنه دیگه اینطوری نمیشه که جابجایی و مسافت یکی باشه