Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. من یه آدم بی تربیتم
آزمون علوم پایه پزشکی
SinaFS
سلام و درود به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه قراره اینجا درباره آزمون علوم پایه دانشجوهای پزشکی صحبت کنم و چندتا مطلب بذارم. بعدا باز دانشجوهای دیگه که تازه آزمون داده باشن و تغییرات جدید رو دیده باشن هم میتونن آپدیتش کنن. سوال‌هاتونم همینجا میتونین بپرسین. اول یک سری کلیات میگم ازش و تو پست‌های بعدی روش مطالعه و ... بدانید و آگاه باشید که فقط 3 بار میتونین آزمون بدین و اگه هر سه بار قبول نشین، امکان ادامه تحصیل تو رشته پزشکی رو ندارین و باید تغییر رشته بدین...میگن تا بیشتر از 3 بار هم تونستن با تعهد و چیزایی که نمیدونم هم آزمون بدن. ولی خب زیاد نگران این قسمت نباشین چون اکثر دانشجوها همون بار اول یا نهایتا بار دوم قبول میشن. هرسال 5 درصد از داوطلبا که کمترین نمره رو داشتن آزمون رو رد میشن و بر همین اساس نمره پاسی تعیین میشه که یه چیزی حدود 70 تا 80 هستش. البته ممکنه بیشتر هم بشه چون فکر میکنم اخیرا دیگه 5 درصد نیست و عددشو بیشتر کردن. معدل هم تاثیر مثبت داره تو آزمون یعنی حتی اگه لب مرز پاسی باشی یا یکم پایین‌تر، با تاثیر مثبت معدل بازم پاس میشی. آزمون دوبار در سال برگزار میشه (البته شرایط جنگی امسال رو فاکتور بگیرین) و اگه هربار که قبول نشی، 6 ماه از فارغ‌التحصیلی عادی عقب میفتی برای شرکت تو آزمون باید همه دروس تخصصی و عمومی‌تون رو پاس کرده باشین وگرنه نمیتونین تو آزمون شرکت کنین و دوباره عقب میفتین...البته با یک درس پاس نشده هم دیدم که شرکت کردن و ادامه دادن ولی خب فقط یه درس بود. خب از 5 درصد پایین گفتم، اینم بدونین که 2 و نیم درصد برتر هم مزیتی که شامل حالشون میشه اینه که استریت میشن و مستقیم و بدون طرح میتونن بعد از پایان عمومی، در آزمون رزیدنتی شرکت کنن. برای 2 و نیم درصد برتر شدن هم یه نمره‌ای حدودا بالای 160 لازمه. البته این فقط یه عدد حدودیه و بازم به شرکت‌کننده‌های هرسال و نمره‌هاشون بستگی داره. خیلیا هم با رینگ‌استریت شدن میرن واسه تخصص. اگه خیلی استریتی براتون مهمه دیگه حساب کنین رتبه برتر شدن سخت‌تره یا ازدواج... اگر هم رنک یک آزمون بشین که از طرح هم معافین اینم بدونین اگه استریت بشین و آزمون تخصص بدین و قبول نشین، باز مجبورین طرح برین و بعد از طرح میتونین دوباره تلاش کنین مزایای دیگه رتبه برتر شدن هم اینه که یه وام بسیار ارزشمند تحصیلی اضافی میتونین بگیرین🤦‍♂️🤦‍♂️ حالا درس‌هایی که تو آزمون میان رو میگم علوم تشریح (آناتومی، بافت و جنین) بیشترین سوال رو تو آزمون دارن و مهم‌ترین درسی هست که باید بخونین فیزیولوژی از نظر تعداد سوال رتبه بعدیه و بلد بودنش جدای از آزمون بسیار بسیار مهمه بیوشیمی سخته...کلمات بیشتری واسه توصیفش نساختن...اگه فکر رتبه شدن هستین باید رو این درس وقت خیلی زیادی بذارین...خیلی زیاد باکتری هم درس سختیه...اینم مثل بیوشیمی انگل و حشره شناسی...اینا دیگه جزو درس‌های مینور هستن. ویروس شناسی _ اصول خدمات سلامت _ اپیدمیولوژی _ زبان تخصصی _ معارف اسلامی مجموعا 200 سوال حالا میریم سراغ چطوری خوندن...
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
چگونه در کنکور قبول نشویم ؟!
D
خب بسم الله الرحمن الرحیم :joy: چیه ؟ چرا این شکلی نگام می کنید ؟ :\ اول بگم که ایده ی این تاپیک مال یکی از بچه های انجمن کنکور بود من بومی سازیش کردم :joy: این جا روش هایی رو پیشنهاد کنید که باهاش میشه تو کنکور قبول نشد ! بگید یکی چیکار میتونه کنه که کنکور قبول نشه ؟ قطعا ما ها نه تنها اینا روش ها رو میشناسیم بلکه خیلی ازش استفاده کردیم ((: خب ب نظرم همه چی واضحه و به توضیح بیشتر نیاز نداره فقط ؛ اسپم ندین من رو اسپم حساسم :\ روش های بقیه رو تحلیل نکنید ، تو دلی برای این کار مناسب تره :\ خب می ریم که داشته باشیم داغ ترین تاپیک فروم رو :joy: @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
مشاوره تحصیلی
رئوستا
دوپامیند
اصلا نمیفهمم چطوری مقاومت کم و زیاد میشه حرکت لغزنده کدوم وری باشه مقاوت زیاد میشه؟ اصن اگه به محل اتصال بیرون وصل باشه چی؟؟ اگه از 3 تا محل اتصال عبور کنه چی؟؟؟ تو رئوستا و پتانسیومر فرق میکنه ایناااا؟ :( میشه نکاتی چیزی از رئوستا و پتانسیومر دارید بگیددددد دارم کلافه میشم.
فیزیک
تست کنکور تابع نمایی
wanderingW
Topic thumbnail image
ریاضی تجربی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
فیزیک یازدهم فصل2
دوپامیند
میدونیم یکای بار الکتریکی کولن هست در اس ای. یه یکای دیگه ی اون هم امپر ساعت هست. اگه توی سوالی جریان الکتریکی رو ازمون بخواد و بار هم بر یکای امپر ساعت باشه باید به کولن تبدیل کنیمش که بشه سوال حل کرد. حالا رابطه امپر ساعت یا میلی امپر ساعت با کولن چیه؟!
فیزیک
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
مشاوره تحصیلی
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
سلام من یه
اسرا میرزاییا
پاسخ: نمودار V-I مقاومت ها
فیزیک

من یه آدم بی تربیتم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
71 دیدگاه‌ها 15 کاربران 2.3k بازدیدها 13 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Zaahra._.Z Zaahra._.

@هویججج
    هر کسی یه شخصیتی داره و چون برون گرا و اجتماعی این مورد درونت شدیدتره
    بنظرم فقط با تمرین بیشتر درست میشه
    همینکه همش تکرار کنی

هبیجه آفلاین
    هبیجه آفلاین
    هبیج
    دانشجویان پزشکی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Zaahra._..
    😖😭

Zaahra._.Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • هبیجه هبیج

Zaahra._..
      😖😭

Zaahra._.Z آفلاین
      Zaahra._.Z آفلاین
      Zaahra._.
      دانش آموزان آلاء

@هویججج
      ببین واقعا کار سختیه ها
      فک نکن همه آدما همیشه اینجورین و میتونن خود کنترلی داشته باشن
      من خودم درون گرام ارومم صبورم
      ولی یه سری وقتا اینجوری هستم بعدشم اعصابم خورد میشه که این چه رفتاری بود داشتم یا چه حرکتی بود زدم
      ولی کم کم با تمرین و تکرار زیاد بهتر میشه
      در نهایت هم از خودت انتظار خیلی زیادی نداشته باشه که مثلاً یک ماهه این رفتارت بهتر بشه یا دیگه همیشه خود کنترلی رو داشته باشی

هبیجه 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • هبیجه آفلاین
        هبیجه آفلاین
        هبیج
        دانشجویان پزشکی

[audio/s3pCaFGv8Ti-k3pQA_3uPVIJ.m4a]

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • Zaahra._.Z Zaahra._.

@هویججج
          ببین واقعا کار سختیه ها
          فک نکن همه آدما همیشه اینجورین و میتونن خود کنترلی داشته باشن
          من خودم درون گرام ارومم صبورم
          ولی یه سری وقتا اینجوری هستم بعدشم اعصابم خورد میشه که این چه رفتاری بود داشتم یا چه حرکتی بود زدم
          ولی کم کم با تمرین و تکرار زیاد بهتر میشه
          در نهایت هم از خودت انتظار خیلی زیادی نداشته باشه که مثلاً یک ماهه این رفتارت بهتر بشه یا دیگه همیشه خود کنترلی رو داشته باشی

هبیجه آفلاین
          هبیجه آفلاین
          هبیج
          دانشجویان پزشکی

Zaahra._..
          چشم ممنون😙

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • هبیجه هبیج

Reza-H در من یه آدم بی تربیتم گفته است:

یعنی انگار شما این نظر رو دارید که یکسریا خنگن، ولی من نمیتونم خودم رو جلوشون کنترل کنم. درحالیکه یه قدم باید بیاید عقب تر. اصلا اونا خنگ نیستن :))

آره درست میگین کلمه اشتباهی رو بکار بردم
            یه سری اطرافیان من بیش فعالن
            یه همکلاسی دارم واقعا بیش فعاله کل کلاس رو دیوونه کرده
            مثلا یه سوال میپرسه حالا فرض کنید سوال غیر درسی کامل براش توضیح میدم
            اصلا حواسش نیست بعد دوباره همون سوالو میپرسه
            و خب من عصبی میشم ( نه اینکه دعواش کنم و داد بزنم ولی مثلا بهش میگن فلانی الان توضیح دادم خب خیلی زشته من اینجوری بهش بگم باید آروم باشه و با لحن دوباره بهش توضیح بدم ولی اصلا اون آدم مهربون و گوگولی نیستم واضح تر بگم متاسفانه اصلا ادم صبوری نیستم)

Reza-HR آفلاین
            Reza-HR آفلاین
            Reza-H
            فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
            متوجه منظورتون شدم
            فک می کنم تصور می کنید که همه چیز به برونگرایی بر می گرده.
            اما فک می کنم که اینطور نیست
            یعنی بیش از اینکه این مشکل، یه مشکلی باشه که از ذاتتون (برون گرا بودن) نشات میگیره، یه مشکلیه که از عدم تمرین یا عدم اهمیت دادنتون به مشکل بر میگرده. یعنی آدم های میانگرا یا حتی درون گرایی هستن که این مشکل (که خواهم گفت) رو دارن. ولی به شکل های دیگه بروز میدن
            پس ارتباط مستقیمی به برون گرا بودنتون نداره.
            مشکل اصلی همون کنترل زبانه به نظرم. و راهی جز تمرین نداره
            یعنی شما باید یه جاهایی که حتی حرف زدن، احتمالا نتیجه بدی هم نداره، تمرین کنید که چیزی نگید. کم کم، کنترلتون روی خلق و خوتون رو حس خواهید کرد. چند بار که یه جایی دوست داشتید چیزی بگید و نگفتید (حتی اگه گفتنش مشکلی هم ایجاد نمی کرد. مثلا در یک بحث روزمره که گفتن یه حرف با نگفتنش فرقی نداره)، دیگه می تونین اون جا هایی که علاقه دارید که یه چیز ناجوری به کسی بگید، اون حرف رو نزنین و بزرگمنشانه بگذرید.

البته اینم بگم که تمام این صحبت هایی که کردم، برای مواقعیه که یا گفتن چیزی، اهمیت نداره، یا تاثیر مخرب میگذاره
            در حالیکه یه جاهایی، اتفاقا «باید» حرف زد، باید طلبکار شد، باید داد زد. اما بیشتر مواقع اون راهکار بالا جوابه

در به در به دنبال خود

هبیجه 2 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • Reza-HR Reza-H

@هویججج
              متوجه منظورتون شدم
              یعنی بیش از اینکه این مشکل، یه مشکلی باشه که از ذاتتون (برون گرا بودن) نشات میگیره، یه مشکلیه که از عدم تمرین یا عدم اهمیت دادنتون به مشکل بر میگرده. یعنی آدم های میانگرا یا حتی درون گرایی هستن که این مشکل (که خواهم گفت) رو دارن. ولی به شکل های دیگه بروز میدن
              یعنی شما باید یه جاهایی که حتی حرف زدن، احتمالا نتیجه بدی هم نداره، تمرین کنید که چیزی نگید. کم کم، کنترلتون روی خلق و خوتون رو حس خواهید کرد. چند بار که یه جایی دوست داشتید چیزی بگید و نگفتید (حتی اگه گفتنش مشکلی هم ایجاد نمی کرد. مثلا در یک بحث روزمره که گفتن یه حرف با نگفتنش فرقی نداره)، دیگه می تونین اون جا هایی که علاقه دارید که یه چیز ناجوری به کسی بگید، اون حرف رو نزنین و بزرگمنشانه بگذرید.

البته اینم بگم که تمام این صحبت هایی که کردم، برای مواقعیه که یا گفتن چیزی، اهمیت نداره، یا تاثیر مخرب میگذاره
              در حالیکه یه جاهایی، اتفاقا «باید» حرف زد، باید طلبکار شد، باید داد زد. اما بیشتر مواقع اون راهکار بالا جوابه

هبیجه آفلاین
              هبیجه آفلاین
              هبیج
              دانشجویان پزشکی

Reza-H
              خیلی ممنونم
              خیلی قشنگ توضیح دادین
              منظورتون اینه سعی کنم کمتر صحبت کنم؟
              یعنی توی‌مکالمات عادی اگه میخوام یه خاطره تعریف کنم
              تعریف نکنم
              اینجوری یعنی من تونستم خودم رو کنترل کنم

پس توی شرایط بحرانی هم می‌تونم خودم رو کنترل کنم درسته؟

Reza-HR 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Reza-HR Reza-H

@هویججج
                متوجه منظورتون شدم

هبیجه آفلاین
                هبیجه آفلاین
                هبیج
                دانشجویان پزشکی

بله درسته 😁🤝

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • هبیجه هبیج

@MSina
                  حس کنم یکی داره به یکی دیگه زور میگه حتی اگه من مخاطب نباشم میرم از حقش دفاع میکنم آخرشم مثل سلیطه ها میشم 🥸😂

SinaFS آنلاین
                  SinaFS آنلاین
                  SinaF
                  فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
                  رابین‌هود زمانه پیدا شد😂😂👌

What is dead may never die
                  But rises again harder & stronger

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • هبیجه هبیج

Reza-H
                    خیلی ممنونم
                    خیلی قشنگ توضیح دادین
                    تعریف نکنم

Reza-HR آفلاین
                    Reza-HR آفلاین
                    Reza-H
                    فارغ التحصیلان آلاء

بله

تعریف نکنم

آره.
                    اما تشخیص اینکه کجا خاطره رو تعریف کنید یا نه، فقط با خودتونه. یعنی اگه میگیم کمتر حرف بزنیم، به این معنا نیست که توی جمع دوستان مثلا، کاملا ساکت باشیم. اما خوبه که خیلی ساکت تر از قبل باشیم.
                    حالا برای شروع،
                    به نظرم قبل از هر حرفی، مکث کنید و به نتیجه اون صحبت فکر کنید
                    اگه مخرب بود که قطعا نباید بگینش
                    اما اگه خنثی بود،
                    درباره حرف خنثی اگه میخواید بفهمید که یه حرفی که گفتن یا نگفتنش فرقی نداره رو بزنم یا نه، از خودتون قبل از گفتن اون حرف بپرسید که : «نیت من از گفتن اون حرف، ارضای نیاز به حرف زدنمه و دوست دارم فقط یه چیزی گفته باشم و مثلا دوست دارم دیده بشم؟ یا نیتم اینه که مثلا حال طرف رو بهتر کنم، یا یه کمکی بهش بکنم از گفتن این خاطره به عنوان مثال؟ اگه پاسختون اولی بود، اصلا اون ثحبت رو نکنید. اما اگه دومی بود، اتفاقا بهتره که با در نظر گرفتن جوانب اون حرف رو بزنید. منظورم از نیت، نیت «حقیقی» درونمه، نه توجیهم برای خودم.

فکر کنم یه ذره پیچیده شد ببخشید😂
                    همه این فرایند ها، توی چند میلی ثانیه اتفاق میفته.

دقیقا. یه جور خودسازی و کنترل بیشتر روی ذهن

در به در به دنبال خود

هبیجه 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • هبیجه هبیج

بچه ها من خیلی پرخاشگرم
                      زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم 🤦‍♀️
                      اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
                      اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
                      اینا واقعا دارم آزارم میدن
                      Any idea?

_ Psycho __ آفلاین
                      _ Psycho __ آفلاین
                      _ Psycho _
                      همیار فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج سعی کن اینطور نباشی 🤌 اونموقع رعایت کن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Reza-HR Reza-H

بله

تعریف نکنم

آره.
                        اما تشخیص اینکه کجا خاطره رو تعریف کنید یا نه، فقط با خودتونه. یعنی اگه میگیم کمتر حرف بزنیم، به این معنا نیست که توی جمع دوستان مثلا، کاملا ساکت باشیم. اما خوبه که خیلی ساکت تر از قبل باشیم.
                        حالا برای شروع،
                        اما اگه خنثی بود،
                        درباره حرف خنثی اگه میخواید بفهمید که یه حرفی که گفتن یا نگفتنش فرقی نداره رو بزنم یا نه، از خودتون قبل از گفتن اون حرف بپرسید که : «نیت من از گفتن اون حرف، ارضای نیاز به حرف زدنمه و دوست دارم فقط یه چیزی گفته باشم و مثلا دوست دارم دیده بشم؟ یا نیتم اینه که مثلا حال طرف رو بهتر کنم، یا یه کمکی بهش بکنم از گفتن این خاطره به عنوان مثال؟ اگه پاسختون اولی بود، اصلا اون ثحبت رو نکنید. اما اگه دومی بود، اتفاقا بهتره که با در نظر گرفتن جوانب اون حرف رو بزنید. منظورم از نیت، نیت «حقیقی» درونمه، نه توجیهم برای خودم.

هبیجه آفلاین
                        هبیجه آفلاین
                        هبیج
                        دانشجویان پزشکی

Reza-H
                        [audio/JbYCEzDiptx1App0IzWx[audio/FF_dvIjIce7s1hbBWmvDyyTy.m4a]wuq0.m4a]

1
                        • Reza-HR Reza-H

بله

تعریف نکنم

آره.
                          حالا برای شروع،
                          اما اگه خنثی بود،

هبیجه آفلاین
                          هبیجه آفلاین
                          هبیج
                          دانشجویان پزشکی

نیت من از گفتن اون حرف، ارضای نیاز به حرف زدنمه و دوست دارم فقط یه چیزی گفته باشم و مثلا دوست دارم دیده بشم؟ یا نیتم اینه که مثلا حال طرف رو بهتر کنم، یا یه کمکی بهش بکنم از گفتن این خاطره به عنوان مثال؟

معمولا جفتش
                          ولی بیشتر وقتا دومی
                          ولی اونجوری خیلی وراج میشم یعنی سرنخ رو میگیرم و دیگه ول نمیکنم میتونم ۱۰ دقیقه درموردش صحبت کنم
                          صحبتام چرت و پرت نیست واقعا براساس پادکست ها و کتاب‌هایی که خوندمه ولی چی باعث میشه وراج باشم
                          تعریف کردن با جزئیات
                          نمیتونم فقط کلیات رو بگم
                          باید جزئیات هم توضیح بدم🥸

1
                          • هبیجه هبیج

Reza-H
                            [audio/JbYCEzDiptx1App0IzWx[audio/FF_dvIjIce7s1hbBWmvDyyTy.m4a]wuq0.m4a]

Reza-HR آفلاین
                            Reza-HR آفلاین
                            Reza-H
                            فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
                            خوبه😂
                            بله. تمرین میخواد

در به در به دنبال خود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • هبیجه هبیج

نیت من از گفتن اون حرف، ارضای نیاز به حرف زدنمه و دوست دارم فقط یه چیزی گفته باشم و مثلا دوست دارم دیده بشم؟ یا نیتم اینه که مثلا حال طرف رو بهتر کنم، یا یه کمکی بهش بکنم از گفتن این خاطره به عنوان مثال؟

معمولا جفتش
                              ولی بیشتر وقتا دومی
                              ولی اونجوری خیلی وراج میشم یعنی سرنخ رو میگیرم و دیگه ول نمیکنم میتونم ۱۰ دقیقه درموردش صحبت کنم
                              صحبتام چرت و پرت نیست واقعا براساس پادکست ها و کتاب‌هایی که خوندمه ولی چی باعث میشه وراج باشم
                              تعریف کردن با جزئیات
                              نمیتونم فقط کلیات رو بگم
                              باید جزئیات هم توضیح بدم🥸

Reza-HR آفلاین
                              Reza-HR آفلاین
                              Reza-H
                              فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج در من یه آدم بی تربیتم گفته است:

معمولا جفتش
                              ولی بیشتر وقتا دومی

آخرش معمولا جفتش؟
                              یا معمولا دومی؟😂

قرار نیست صحبت کردن «به خاطر خود» حتما چرت و پرت گفتن باشه که!
                              چه بسا که آدم میخواد از یه پادکست تعریف کنه، ولی تعریف می‌کنه چون میخواد بگه که «من» این پادکست رو گوش کردم. یا اصلا یه حس همدلی بگیره که فقط خودش نباشه که این پادکست رو می شناسه یا....
                              در نهایت همه اینا چیزی به اون فرد مقابل اضافه نمیکنه. فقط به خود آدم حس خوبی میده
                              حتی یه جاهایی، زیاد توضیح دادن یا با جزئیات توضیح دادن، باعث زدگی اون فرد میشه
                              خلاصه همه اینا، توی دنیای واقعی و با مواجهه با موقعیت های متفاوت دست آدم میاد

در به در به دنبال خود

هبیجه 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Reza-HR Reza-H

معمولا جفتش
                                ولی بیشتر وقتا دومی

آخرش معمولا جفتش؟
                                یا معمولا دومی؟😂

چه بسا که آدم میخواد از یه پادکست تعریف کنه، ولی تعریف می‌کنه چون میخواد بگه که «من» این پادکست رو گوش کردم. یا اصلا یه حس همدلی بگیره که فقط خودش نباشه که این پادکست رو می شناسه یا....
                                در نهایت همه اینا چیزی به اون فرد مقابل اضافه نمیکنه. فقط به خود آدم حس خوبی میده

هبیجه آفلاین
                                هبیجه آفلاین
                                هبیج
                                دانشجویان پزشکی

آخرش معمولا جفتش؟
                                یا معمولا دومی؟

معمولا جفتش
                                بیشتر وقتا دومی

1
                                • Reza-HR Reza-H

معمولا جفتش
                                  ولی بیشتر وقتا دومی

آخرش معمولا جفتش؟
                                  یا معمولا دومی؟😂

هبیجه آفلاین
                                  هبیجه آفلاین
                                  هبیج
                                  دانشجویان پزشکی

Reza-H
                                  بله درسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • هبیجه هبیج

آخرش معمولا جفتش؟
                                    یا معمولا دومی؟

معمولا جفتش
                                    بیشتر وقتا دومی

Reza-HR آفلاین
                                    Reza-HR آفلاین
                                    Reza-H
                                    فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
                                    معمولا=بیشتر وقتا 😂

در به در به دنبال خود

هبیجه 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • Reza-HR Reza-H

@هویججج
                                      معمولا=بیشتر وقتا 😂

هبیجه آفلاین
                                      هبیجه آفلاین
                                      هبیج
                                      دانشجویان پزشکی

Reza-H
                                      همین الان قول دادم بحث نکنم
                                      ولی
                                      عامو ای دوتا باهم فرق دارن
                                      1000022453.jpg

هبیجه Reza-HR 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • هبیجه هبیج

Reza-H
                                        ولی
                                        1000022453.jpg

هبیجه آفلاین
                                        هبیجه آفلاین
                                        هبیج
                                        دانشجویان پزشکی
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط هبیج انجام شده

البته لیتر لود به جای
                                        بیشتر وقتا از واژه اغلب استفاه کنم
                                        *پرچم سفید
                                        *تسلیمم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • هبیجه هبیج

Reza-H
                                          ولی
                                          1000022453.jpg

Reza-HR آفلاین
                                          Reza-HR آفلاین
                                          Reza-H
                                          فارغ التحصیلان آلاء

@هویججج
                                          خب اینکه بیشتر وقتا و معمولا با هم تفاوتی داره یا نه که بیشتر بستگی به هر فرد داره. ممکنه یه نفر یکسان بدونه یک نفر یکی رو کمی بیشتر بگیره
                                          مشکل اینجاست که شما میگی مثلا 65 درصد مواقع جفتش، 75 درصد مواقع هم دومی :))
                                          جمع درصد دو حالت متناقض باید بشه 100. این میشه 140 :)))

در به در به دنبال خود

هبیجه 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه