هرچی تودلته بریز بیرون7
-
z Gheibi واقعاااا سختههه

و ما جای اونا نیستم
اما کلا آدم ها تو سختی آفریده شدن و سخت هست
هنر اینه که ما چ طور تو این شرایط زندگی می کنیم
و شخصیت و خودمون رو می سازیم که کار راحتی نیست
-
اینا سرکلاس براشون مباحث جا میفته
موقع مطالعه به تسلط میرسندر صورتی که من موقع مطالعه تازه قراره برام مبحث جا بیفته
و وقتی اونا به یه تسلط خوبی رسیدن من تازه مبحث فقط برام جا افتادهو این تفاوت اصلیه
-
اینا سرکلاس براشون مباحث جا میفته
موقع مطالعه به تسلط میرسندر صورتی که من موقع مطالعه تازه قراره برام مبحث جا بیفته
و وقتی اونا به یه تسلط خوبی رسیدن من تازه مبحث فقط برام جا افتادهو این تفاوت اصلیه
-
jahad_121 هنوز نسبت بهش پذیرش پیدا نکردم
ظلم ناپذیری مخلوط شده با پذیرش سختی
یه آرایه تناقض ساختهz Gheibi اره هر دو با هم
انگار ممکن نیست و اولی در عین حالی که کاری ازت ساخته نیست کا خیلی والایی هست کاری که دقیقا مردم غزه انجام دادن
شهید دادن ولی زیر بار ظلم نرفتن و هم زمان رضا خدا رو هم جلب کردن با صبوری و تسلیم نشونشون تو اون شرایط فوقالعاده سخت -
z Gheibi اره هر دو با هم
انگار ممکن نیست و اولی در عین حالی که کاری ازت ساخته نیست کا خیلی والایی هست کاری که دقیقا مردم غزه انجام دادن
شهید دادن ولی زیر بار ظلم نرفتن و هم زمان رضا خدا رو هم جلب کردن با صبوری و تسلیم نشونشون تو اون شرایط فوقالعاده سخت -
z Gheibi دارم میبینمشون.... اونا پیش مطالعه ندارن
ولی چرا پیش مطالعه به من کمک میکنه هرچند اونا ندارنmahdi.ek شما از کجا می دونید؟
مگه بین دو ترم که می رن خونه هاشونم دید ؟ خیلی ها تابستونی خیلی از مباحث رو بستن خیلی ها تو یکسری مباحث پایه ای خود به خود قوی اند و..بازم بهتون میگم رو خودتون تمرکز کنید و سعی کنید دنبال افزایش مهارت و تسلط و عملکرد ها فردی خودتون باشید
خیلی اذیت می شید اگر بخوایید به حرف ها و هی نظر و قضاوت و مقایسه بقیه پیش ببریدببخشید روراست اینا رو میگم

-
jahad_121 خدا به ما عقل و درک بده بفهمیم باید چه رفتاری نشون بدیم
و انشالله ریشه ظلم کنده بشه
خیلی دردناکه
-
تو به من حواست هست
ولی چش من کوره
تو چقدر آقای نفس مسیحایی -
یک تصمیم عقلانی بگیر و دیگه سر ریاضی ه نرو
به جای ریاضی ۳ هممی تونی ریاضی ۲ ریس بخش رو بری.
این طور زندگی ها سالم تره
دیگه شنبه ها با اون حجم سنگینن کلاس ها از ۷ونیم صبح تا ۷ شب پشت سر هم خیلی اذیت می شی -
z Gheibi دارم میبینمشون.... اونا پیش مطالعه ندارن
ولی چرا پیش مطالعه به من کمک میکنه هرچند اونا ندارن -
z Gheibi ان شاالله به زودی
و با ظهور اقا🩵
دنیا باید آماده ظهور بشه و بفهمیم امام رو درک نکردن و ندیدن چ دردیه -
jahad_121 واقعا
بعد چقدر دنیای بدون ظلم جذابه
مثل اینکه یه جایی پیش فرض تاریکه وقتی یه چراغ نصب میشه تازه زیبایی هاش دیده میشهدقیقااا

️
️
️ -
میره قلبم با یک ذکره ۳ ساله
تو بگو عشق من میگم رقیهمحشره رقیه
بهترین اسم دختر رقیهتاج داری بانو
پرچم داری بانو
تنها دلیل ذوق علم داری بانو -
شب همگی دارچینی

|
شعردانه