برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها )
-
%(#2600ff)[قسمت آموزش داخل برنامه]
دوستان برای قسمت یاد گیری هر فصل تو برنامه به نسبت تایم تست زنی وقت کم تری گذاشته شده
این امر بخاطر این بوده ک شما تو آموزش اصلاااااا لازم نیست فول بشید ! توی قسمت آموزش شما باید کمی از فصل رو متوجه شده و سوالات آموزشی رو یاد بگیرید و بعدش تو روز هایی ک تست میزنید تمام نکات رو کامل یاد بگیرید و بعد از تست هم زمانی ک دارید خلاصه نویسی میکنید یکبار هم آموزش هم نکات کامل و خیلی خوب تو ذهنتون میاد
پس... تو تایم آموزش دنبال اینکه کامل رو فصل سوار بشید نباشید چون برنامه بر پایه مروره و تازه بعد از این مراحل تست زدن و خلاصه نویسی , شما یه خلاصه ای دارید ک با مرور و مرور و مرور و مرور اون خلاصه ای ک نوشتید کامل فصل تو ذهنتون میمونه
برای قسمت آموزش هم روش های مختلفی وجود داره
هرکی هر روشی راحته بره
یکیش دیدن فیلم های آقای امینی راد و مرور جزوهشونه ک اونم تو تاپیکم قرار داده شده و نیاز صرف وقت برای نوت برداری نیست
https://forum.alaatv.com/topic/4386/جزوه-کامل-ریاضی-آقای-امینی
یکیش خوندن درسنامهست ! و چققققققدر اشتباهه اگه برید درسنامه های کاملی مثل جامع مهر و ماه رو بخونید :| درسنامه باید مفید و مختصر باشه مثل ((جمع بندی مهر و ماه )) و ((خط ویژه گاج )) و ... کتابای دیگه رو نام نمیبرم میتونید توی اینترنت هر کتابی ک مد نظرتونه رو نمونهشو دانلود کنید و ببینید زبون نویسنده رو متوجه میشید یا نه
خیلی مهمه زبون نویسنده رو بفهمید !ممکنه یکی با یه کتاب 100 بزنه ولی شما با همون کتاب منفی ! در این صورت اون کتاب مقصر نیست شما باید از اول کتابی رو برای درسنامه تهیه کنید و حس خوبی بهتون بده باز تاکید میکنم بهتووووون حس خوب بده و دوسش داشته باشید
......................................................................................................
قسمت خلاصه نویسی و تست زنی و کارایی ک باید بعد از تموم شدن این برنامه تا روز کنکور انجام بدید هم به زود گذاشته میشه ک تا خود روز کنکور هیچ جا رو بدون روش جلو نرید
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل همیار -
%(#4400ff)[قسمت تست زنی داخل برنامه]
برای قسمت تست زنی روشی ک من خیلی توصیه میکنم اینه :
اول تست های آزمون های جامع سنجش دو سال اخیر بعدش تست های کنکور 90 تا 95 ( تا اینجا رو همه باید انجام بدن ) ولی اگه کسی میخواد باز بیشتر بزنه دو حالت داره
1 کسی ک قبلا تالیفی زده و تست هایی ک مشکل داشتن رو مشخص کرده : این شخص اصلا قبل رفتن سراغ تست های کنکور بره اون تست ها رو مرور کنه
2 کسی ک قبلا اون فصل رو اصلا نخونده : بهتره آزمون های #جامع ی قلم چی یکی دو سال اخیر رو بزنه
موقع تست زدن تست هایی که مشکل دارید رو حتما علامت بزنید
اگه موقعتست زدن یک ورق پیشتون باشه و نکاتی ک یاد میگیرد رو داخلش بنویسید یا اصلا یه دفترچه به این کار اختصاص بدید عالی میشهتست ها رو زمانی درست زدید ک بتونید برای بقیه آموزش بدید پس سعی کنید تست ها قورت داده باشید طوری ک از بر بگید
شما زمانی ک تست های کنکور رو میزنید به این نتیجه میرسید ک تست ها همه شبیه همن و این باعث میشه یککم اعتماد به نفس بگیرید و ترستون از ریاضی بریزه و حتیییییی بتونید سوالات کنکور رو نه کامل ولی به صورت تقریب پیش بینی کنید از چی میخواد بیاد
-
%(#4400ff)[قسمت تست زنی داخل برنامه]
برای قسمت تست زنی روشی ک من خیلی توصیه میکنم اینه :
اول تست های آزمون های جامع سنجش دو سال اخیر بعدش تست های کنکور 90 تا 95 ( تا اینجا رو همه باید انجام بدن ) ولی اگه کسی میخواد باز بیشتر بزنه دو حالت داره
1 کسی ک قبلا تالیفی زده و تست هایی ک مشکل داشتن رو مشخص کرده : این شخص اصلا قبل رفتن سراغ تست های کنکور بره اون تست ها رو مرور کنه
2 کسی ک قبلا اون فصل رو اصلا نخونده : بهتره آزمون های #جامع ی قلم چی یکی دو سال اخیر رو بزنه
موقع تست زدن تست هایی که مشکل دارید رو حتما علامت بزنید
اگه موقعتست زدن یک ورق پیشتون باشه و نکاتی ک یاد میگیرد رو داخلش بنویسید یا اصلا یه دفترچه به این کار اختصاص بدید عالی میشهتست ها رو زمانی درست زدید ک بتونید برای بقیه آموزش بدید پس سعی کنید تست ها قورت داده باشید طوری ک از بر بگید
شما زمانی ک تست های کنکور رو میزنید به این نتیجه میرسید ک تست ها همه شبیه همن و این باعث میشه یککم اعتماد به نفس بگیرید و ترستون از ریاضی بریزه و حتیییییی بتونید سوالات کنکور رو نه کامل ولی به صورت تقریب پیش بینی کنید از چی میخواد بیاد
-
@dr-sobhan آقای دکتر من احتمال و ترکیبات کامل و دوبار خوندم بعد مثلثات فقط با آقای امینی خوندم و تست نزدم جز اوناس آقای امینی گفتن شروع ب فصل قدر مطلق وجز صحیح کردم ک این برنامه رو گذاشتید من شامل کدوم گروهم؟؟
@dr-lila توضیحات کامل در مورد گروه ها دادم
بخونید خودتون تصمیم بگیرید با کودوم گروه جلو برید درصد های دو گروه و حتی توی مباحث مشترک دو گروه تایمی ک میتونن بذارن متفاوته
فقط برنامه رو طبق چیزی ک تو برنامه هست و توضیح دادم پیش برید
چون شما یادمه قبلا یه ماه تو درسنامه میموندید یا تست غیر تیپ کنکور رو الکی وقت تلف میکردید
خیلی خیلی خوب کامنت هایی ک گذاشتم رو مطالعه کنید -
%(#000dff)[قسمت خلاصه نویسی داخل برنامه]
خب تیر آخر برنامه 😉 و مهم ترین بخش برنامه ک حتما باید اجرا شه
دوستان توی بخش خلاصه نویسی ک شما بعد از درسنامه خوندن و تست ها رو زدن میخواید انجام بدید توصیه من اینه ک این کارو انجام بدید
خلاصه به صورت نمودار درختی باشه ( شاخه شاخه دارش کنید )
فرمول های اصلی همه نوشته بشه
اگه فرمول سرعتی ای هست ک میخواید بذارید سعی کنید خیلی ریز ثابتش کنی یه گوشه خلاصهتون
یه چیز داخل پرانتزی : چند وقت پیش مصاحبه آریان حیدری رو میدیدم یه نکته قشنگی گفت , گفت میگن فرمولات بدرد نخوره و فلان و بابتش دلگیر بود
ببینید فرمولی اگه اثبات بشه یعنی درسته ولی فرمولی که اثبات نمیشه بدرد نمیخوره و غیر علمیه ( مثل خیلی از فرمولای مسعودی که مثل دی وی دی هاش بدرد نخورن )معذرت هیچ اسمی رو با سانسور نگفتم 😉
خب میگفتم اثباتشو اگه داشته باشید درسته لازم نداریدش ولی باعث میشه شکی نکنید روش و تو ذهنتون بشینه
بعد ک خلاصه رو تموم کردید با ماژیک رنگی ها با رنگ های مختلف رنگی رنگی کنید تا بشه به خوبی تو ذهنتون بمونه و قاطی پاتی نشید
پشت صفحهش سوالات مفید و تیپ بندی رو برای تیپ های مختلف سوالات اون بخش با جواب بنویسید ( اگه گیج شدید مثال میزنم تو بحث احتمال معمولا یه سوال احتمال شکست و پیروزیه پس پشت خلاصه تجربی یه سوال شکست و پیروزی رو بنویسید )
برای بدست آوردن تیپ بندی کنکور تست هایی 2 بار یا بیشتر اون سبک اومده جزو سبک کنکور حساب میان ک شما بعد از زدن تست ها دستت میاد
این خلاصه رو بنویسید حتما این خوشگل ترین خلاصه ایه ک میتونید داشته باشید -
دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل همیار sohrab M.an
برنامه تموم شد دوستان
دعا برا من و آلا فراموش نشه
یا علی ❤❤
اگه سوالی هست من تا امشب یا فردا هستم ❤❤❤ -
برنامه تموم شد دوستان
یا علی ❤❤
اگه سوالی هست من تا امشب یا فردا هستم ❤❤❤@dr-sobhan در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
برنامه تموم شد دوستان
یا علی ❤❤
اگه سوالی هست من تا امشب یا فردا هستم ❤❤❤ممنون:rose:
-
@dr-sobhan در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
برنامه تموم شد دوستان
یا علی ❤❤
اگه سوالی هست من تا امشب یا فردا هستم ❤❤❤ممنون:rose:
مبیناااااا خواهش میکنم 🌹
-
مبیناااااا خواهش میکنم 🌹
مبیناااااا خواهش میکنم 🌹
ولی قرار بود نمونه کار خودتونو بذاریدا:smiling_face:
-
مبیناااااا خواهش میکنم 🌹
ولی قرار بود نمونه کار خودتونو بذاریدا:smiling_face:
مبیناااااا چشم میذارم
خودم بد خطم ماله یکی دیگه رو میذارم یا رفیقم یا استادم -
دوستان صحبتی حرفی اگه دارید لطف کنید تو تاپیک زیر مطرح کنید و اینجا از اسپم کردن جلو گیری کنید
ممنون ❤🌹
https://forum.alaatv.com/topic/4272/صفر-تا-صد-ریاضیه-تجربی -
مبیناااااا چشم میذارم
خودم بد خطم ماله یکی دیگه رو میذارم یا رفیقم یا استادم@dr-sobhan اختیار دارید این چ حرفیه
-
%(#000dff)[قسمت خلاصه نویسی داخل برنامه]
خب تیر آخر برنامه 😉 و مهم ترین بخش برنامه ک حتما باید اجرا شه
دوستان توی بخش خلاصه نویسی ک شما بعد از درسنامه خوندن و تست ها رو زدن میخواید انجام بدید توصیه من اینه ک این کارو انجام بدید
خلاصه به صورت نمودار درختی باشه ( شاخه شاخه دارش کنید )
فرمول های اصلی همه نوشته بشه
اگه فرمول سرعتی ای هست ک میخواید بذارید سعی کنید خیلی ریز ثابتش کنی یه گوشه خلاصهتون
یه چیز داخل پرانتزی : چند وقت پیش مصاحبه آریان حیدری رو میدیدم یه نکته قشنگی گفت , گفت میگن فرمولات بدرد نخوره و فلان و بابتش دلگیر بود
ببینید فرمولی اگه اثبات بشه یعنی درسته ولی فرمولی که اثبات نمیشه بدرد نمیخوره و غیر علمیه ( مثل خیلی از فرمولای مسعودی که مثل دی وی دی هاش بدرد نخورن )معذرت هیچ اسمی رو با سانسور نگفتم 😉
خب میگفتم اثباتشو اگه داشته باشید درسته لازم نداریدش ولی باعث میشه شکی نکنید روش و تو ذهنتون بشینه
بعد ک خلاصه رو تموم کردید با ماژیک رنگی ها با رنگ های مختلف رنگی رنگی کنید تا بشه به خوبی تو ذهنتون بمونه و قاطی پاتی نشید
پشت صفحهش سوالات مفید و تیپ بندی رو برای تیپ های مختلف سوالات اون بخش با جواب بنویسید ( اگه گیج شدید مثال میزنم تو بحث احتمال معمولا یه سوال احتمال شکست و پیروزیه پس پشت خلاصه تجربی یه سوال شکست و پیروزی رو بنویسید )
برای بدست آوردن تیپ بندی کنکور تست هایی 2 بار یا بیشتر اون سبک اومده جزو سبک کنکور حساب میان ک شما بعد از زدن تست ها دستت میاد
این خلاصه رو بنویسید حتما این خوشگل ترین خلاصه ایه ک میتونید داشته باشید@dr-sobhan ببخشید یه سوال میشه به جای اینکه خود تست رو بنویسیم شماره تست رو همون پشت صفحه یادداشت کنیم و بعدا مراجعه کنیم چون وقت میبره نوشتن
-
@dr-sobhan ببخشید یه سوال میشه به جای اینکه خود تست رو بنویسیم شماره تست رو همون پشت صفحه یادداشت کنیم و بعدا مراجعه کنیم چون وقت میبره نوشتن
-