IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
جواب تست حل نشده جزوه استاد موذنی
-
ریحانه 00 خوندم اما واقعیتش نه اینو با روش مفهومی احتمال استاد موذنی نه با قاعده بیز میتونم حضم کنم
-
mohammad.t در جواب تست حل نشده جزوه استاد موذنی گفته است:
ریحانه 00 خوندم اما واقعیتش نه اینو با روش مفهومی احتمال استاد موذنی نه با قاعده بیز میتونم حضم کنم
منم اتفاقن الان داشتم جواب ریحانه خانوم رو چک مکردم...من اصن نفهمیدم چی به چی شد ://
-
mohammad.t
هضم؛
به هر حال من تلاشمو کردم.حالا نمیدونم چرا متوجه نشدین.به نظرم همش تو قالب روش حل مفهمومی جناب موذنی نباشید .شاید برای اینه متوجه نمیشید. -
بله همون هضم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
چشم
اینجا از اساتید حضور ندارن که بشه جواب قطعی گرفت ؟
-
mohammad.t
تازه عضو شدم.اطلاع ندارم. -
-
با تشکر از ریحانه خانوم و اقا امیرحسین عزیز از یکی از دبیرای ریاضی هم پرسیدم حل شما ها درسته انگار استفاده از قاعده منو گیج کرده بود
-
گزینه5
چهار نهم -
نه نه معذرت میخوام یه جاش رو فراموش کردم
یک دوم
پسر جیگرم حااااااااال اومددددد
از این سوالا بازم بزار -
unuccustoლed
ریحانه 00
mohammad.t
همه چی حله؟؟؟
سمیه جان -
دوستان هرکس ک جزوه کامل و خوبی ازمبحث احتمال گسسته رو داره لطفا لینکشو بزاره دانلود کنم.
-
-
ممنون از پاسخ همه دوستان مخصوصا ریحانه خانوم ک باعث شدن طرز دیگه ای هم برا این نوع سوالا یاد بگیرم و ازمون قبلم نتیجه خوبی از احتمال گرفتم و هر 6 تا سوالی ک ازش توی قلم بود رو راحت زدم
-
delaram7897 کانال اقای موذنی پور جزوه شون هست جزوه نسبتا خوب و کاملی هستش البته اگه جزوه اقای شاه محمدی رو پیدا کنید فک کنم بهتر هم باشه
-
mohammad.t
خواهش میکنم. موفق باشید.