اعتراف میکنم که....
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
ساعت 00:37 روز ١٢ بهمن ٩٨
اعتراف ميكنم خدا خیلی دوستم داره ...
با تمام وجودم حسش میکنم
و عاشقشم که همیشه دستم رو تو سخت ترین شرایط میگیره ..
دوست دارم خدا -
اعتراف میکنم ...
امروز خوب درس نخوندم
( دیالوگ های الان من من با وجدانم ساعت 00:۳۳ ۱۳ بهمن ۹۸)
وجدانم : چرا امروز خوب درس نخوندی ؟
من : نمیدونم چم شد زمان از دستم در رفت
وجدانم : یعنی چی زمان از دستت در رفت
من : هیچی دیگه یه ربع رفتم استراحت دیدم ۱ ساعت شده بعد دیگه نا امید شدم ول کردم
وجدانم : بگو غلط کردمو تکرار نمیکنم
من : باشه غلط کردم و تکرار نمیکنم -
اعتداف میکنم خیلی چیزا واسه اعتراف کردن دارم ولی قابل گفتن نیست.
️
️
-
اعتراف میکنم بی دردسر ترین اعتراف زندگیم .اعتراف به دوست داشتن خودم بوده.
-
بچه ها اعتراف میکنم تو زندگیم ادمای درستیو واسه اعتراف کردن انتخاب نکردم.
سعی کنید واسه اعتراف کردن ادمای درستو انتخاب کنین -
اعتراف میکنم...
که دردامو برا خودم نگه میدارم.خنده هاوشادی هامو برای دیگران
اینجوری راحت ترم@kimia_afshar در اعتراف میکنم که....
گفته است:
اعتراف میکنم...
که دردامو برا خودم نگه میدارم.خنده هاوشادی هامو برای دیگران
اینجوری راحت ترممنم همین کارو میکنم:)
-
اعتراف میکنم
همین الان که داشتم اعتراف های بچه هارو میخوندم یهو به یه اعتراف رسیدم گفتمم عههه چ جالب منم همین طوریم و واسم پیش اومده بعد به اسمش نگا کردم دیدم اعتراف خودم بود و خودم نوشته بودمش
️
️
️
-
اعتراف می کنم که الآن توهم زدم که همه شما از من بهتر هستید و دارم از حسادت می ترکم و می خوام بیام همتونو جر و وا جر کنم البته ازلحاظ تحصیلی نه چیز دیگه (مدیونه منی اگه فکر بد کنی خخخ)
و همچنین نمی دونم چرا این حس نسبت به اکالیپتوس خیلی شدید تره !!!! و جالب تر اینکه اصلا نمیشناسمش .....نمی دونم شاید به خاطر نام کاربریشه که یه حس بد ایجاد می کنه......
عجب اعتراف سنگینی ...
امیدوارم اکالیپتوس دشمن نشه...!!!!! -
اعتراف می کنم که الآن توهم زدم که همه شما از من بهتر هستید و دارم از حسادت می ترکم و می خوام بیام همتونو جر و وا جر کنم البته ازلحاظ تحصیلی نه چیز دیگه (مدیونه منی اگه فکر بد کنی خخخ)
و همچنین نمی دونم چرا این حس نسبت به اکالیپتوس خیلی شدید تره !!!! و جالب تر اینکه اصلا نمیشناسمش .....نمی دونم شاید به خاطر نام کاربریشه که یه حس بد ایجاد می کنه......
عجب اعتراف سنگینی ...
امیدوارم اکالیپتوس دشمن نشه...!!!!!moein_alizadeh در اعتراف میکنم که....
گفته است:
عجب اعتراف سنگینی ...
امیدوارم اکالیپتوس دشمن نشه...!!!!!اعتراف میکنم ...
اعتراف جالبی بود -
اعتراف میکنم زیاد به کسی اعتراف نمیکنم و بیشتر شنوندم چون امنیت شنونده ها خیلی بیشتر از گوینده هاست...
-
اعتراف میکنم پارسال سال دوازهمم شبابادوستم تاصبح چت میکردم صبح زودتراهمه میرفتم چاییو صبحانه اماده میکردم ومیگفتم که من تاصبح درس میخوندم
Dan wolf
اعتراف میکنم ...
اعتراف میکنم همچین اعترافی کار هر کسی نبود -
Dan wolf
اعتراف میکنم ...
اعتراف میکنم همچین اعترافی کار هر کسی نبودنگار بهاری معمولا اعتراف نمیکنم ولی اینجا خوشم اومدیکی ازبزرگترین اعترافاتموبگم
-
@samane-99 مامان منم اگه بود همین اعترافو میکرد با این تفاوت که بعد اعتراف حتما عملیش میکرد
اونجوری بعد از اون اعتراف بی سامان میشدین...راستی بچه ها اعتراف میکنم اسم من سامانه .سعید داداشمه...gmailهم واسه اون بنده خداست
-
@samane-99 مامان منم اگه بود همین اعترافو میکرد با این تفاوت که بعد اعتراف حتما عملیش میکرد
اونجوری بعد از اون اعتراف بی سامان میشدین...راستی بچه ها اعتراف میکنم اسم من سامانه .سعید داداشمه...gmailهم واسه اون بنده خداست
@SAEID-TABAFAR لطفا دیگه بهم نگین سعید تا 30 ثانیه دارم دنبال سعید میگردم بین پیاما