گپ خونه کنکوری ها
-
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بچه ها جلسه ای هست ک توضیحاتش نوشته نشده باشه ؟ ... یا شما اطلاعی ندارین ؟
از فیلمای امسال یا کلا؟
از فیلمای زیست یا کلا؟
شما میخاین توضیحاتو کامل کنین؟ -
-
یه سوال دوستان!اگه رگ های کرونر مسدود شن،چ پیش میادش؟
-
به اون قسمتی که خون نرسه،سلولاش میمیرن؟ و انفارکتوس؟
-
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
انفارکتوس میوکارد قلب
-
یا خود خدا!
-
یا خود خدا!
یا خود خدا!
مگه عروق کرونرتون بسته شده ؟ دور از جان البته
-
خخخخخخخ!اگه بسته شده بود که اینچا نبودم الان!خخخخ
-
بلافاصله که انفارکتوس پیش نمیاد! خخخ
-
عچب!شانس آوردم گردش مواد ببلد نیسم!وگرنه زودتر سکته میکردم!
-
چرا هنگام مطالعه گرسنه میشویم؟
از نظر فیزیکی، کار زمانی انجام میشود که جسمی که جرم دارد، جا به جا شود .وقتی تفکر میکنیم، مولکولهایی به کم وزنی تنها چند کیلودالتون مسافتی به کوتاهی چند میکروآنگستروم جابهجا میشوند. وقتی چندین ساعت فکر میکنیم، تفاوت شگرفی در میزان خونرسانی به قسمتهای یادگیری مغز رخ نمیدهد فقط فعالیتها سازمان یافتهتر انجام میشوند و اندکی افزایش در تبادل نروترانسمیترها بین سلولهای مغز رخ میدهد. با این حال، به علت کم وزن بودن نروترانسمیترها و کوتاه بودن فاصله بین سلولهای عصبی، باز هم نهایتا بیلان و مجموع انرژی مصرف شده، به 4 کیلوکالری به ازای دو ساعت مطالعه عمیق میرسد! یادمان باشد که هر حبه قند 4 کیلوکالری انرژی دارد! این بدان معنی است که فکر کردن و فعالیتهای فکری و شغلهایی که فکری هستند به انرژی بیشتری نیاز ندارند.
وقتی مطالعه میکنیم، مغز از لذت آزادی که قبلا داشته محروم میشود و مجبور است فعالیتی را انجام دهد که خیلی به ذایقهاش خوش نمیآید. به خاطر خلاء لذتی که به وجود آمده، مغز در یک اقدام سازشی با ایجاد حس گرسنگی، شرایطی پدید میآورد تا فرد سراغ غذا و مخصوصا شیرینی برود تا با دشت لذت شیرینی، خلا پدید آمده ناشی از این اجبار را جبران کند.»
«چون ما بلافاصله با یک تلنگر گرسنگی، سریع تسلیم میشویم و بلافاصله غذا یا شیرینی میخوریم و مغز شرطی میشود. اگر تسلیم نشویم، این حس کاذب به مرور سرکوب میشود و دیگر با مطالعه و فعالیت فکری حس گرسنگی به سراغتان نمیآید! -
حالا اگه قدرت ضربان قلب بره بالا،ممکنه رگی مسدود شده باشه؟!
-
هرچیزی امکان پذیره
-
خب!مسلما زمانی قدرتش زیاد میشه که به یه اندامی چیزی میخواد خونرسانی کنه!یا همون که گفتم!چیز دیگه هم هس؟!
-
خب!مسلما زمانی قدرتش زیاد میشه که به یه اندامی چیزی میخواد خونرسانی کنه!یا همون که گفتم!چیز دیگه هم هس؟!
والا قدرت ضربان قلب چیزیه که به خود ماهیچه قلب برمیگرده ...اگه ماهیچه رو با ورزش های هوازی قوی کنیم قدرت ضربان بالا میره اما تعداد ضربان قلب و کند و تند شدنش با اعصاب و هورمون ها کنترل میشه
در کل قلب مرتب به همه جای بدن خون میرسونه نمیشه گفت ممکنه یه اندام خاصی رو مدنظر قرار بده و یه تپش پرقدرت انجام بده که به فلان اندام خون برسه .....هر لحظه خون در همه اندام ها جریان داره -
اونو میدونم!وقتی الان من تو وضیت ریلکسم و پاراسمپاتیک فعاله،چ دلیلی داره قلب با قدرت بزنه؟
-
دکتر نگو من رو به موتم!
-
اونو میدونم!وقتی الان من تو وضیت ریلکسم و پاراسمپاتیک فعاله،چ دلیلی داره قلب با قدرت بزنه؟
دور از جون شما ، یکی از علائم سکته قلبی همین تپش قلب هستش ..دور از جان
اما یکی از علائم گواتر هم هست ....فشار خون هم باعث تپش پرقدرت قلب میشه که شامل حال شما نمیشه سنتون کمه
اما نتیجه این تپش های پرقدرت! به بزرگ شدن قلب و گشادی دریچه ها منجر میشه ...باز هم دور از جان -
بچه ها یه سوال
اگه من دانشگاه غیرانتفاعی قبول شم بعد نرم یه سال از کنکور محروم میشم؟ -
بچه ها یه سوال
اگه من دانشگاه غیرانتفاعی قبول شم بعد نرم یه سال از کنکور محروم میشم؟