گپ خونه کنکوری ها
-
@سهندkonkor در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
تنها چیزی که ازش بدم میاد سیاست!همین!اصن سمتش نمیرم!
داداش سیایت بد هست خیلی توش کثافت کاری میکنن ولی اگه کلا بکشی کنار داری شونه خالی میکنی..........
عین این میمونه که خب حالا من امام حسین رو دوست دارم ولی خب دیگه مهم نیست که خب یزید حکومت بکنه مگه چی میشه؟؟
نباید زیاد فاصله بگیری از سیاست...وقتی نمیتونم کاری بکنم!من خودم از خیلی چیزا خبر دارم!ولی حرف من کاری نمتونه بکنه!میتونه؟
@Surgeon.Amir
میدونستی مردم ایران سیاسی ترین مردم جهان هستن؟
تو آمریکا تحقیق کرده بودن خیلی از آمریکایی ها حتی نمیدونن ایران تو کدوم قارست...نزدیک به 92 درصد بود فکر کنم !!! -
@Surgeon.Amir
تو آمریکا تحقیق کرده بودن خیلی از آمریکایی ها حتی نمیدونن ایران تو کدوم قارست...نزدیک به 92 درصد بود فکر کنم !!!@سهندkonkor در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir
تو آمریکا تحقیق کرده بودن خیلی از آمریکایی ها حتی نمیدونن ایران تو کدوم قارست...نزدیک به 92 درصد بود فکر کنم !!!بله!
-
انقد رفتم اینورو اونور از فلانی خوب گفتن بعدش رفتم یچا دیگه از همون بد گفتن دیگه حالم از هرچی سیاسته بهم میخوره!
-
@Surgeon.Amir
تو آمریکا تحقیق کرده بودن خیلی از آمریکایی ها حتی نمیدونن ایران تو کدوم قارست...نزدیک به 92 درصد بود فکر کنم !!!بله!
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir
البته اولیو!دومی نه!نمیدونستم!
-
این پست پاک شده!
-
اون موقع یه چامعه ای بودش که همه چی فراهم بودش!چوونا ازدواچ میکردن یرفن خونه زندگیشون!الان چی!خودمو مثال میزنم!میخوام برم زن بگیرم اولین چیزی که ازم میپرسن!خونه داری!؟ماشین؟!کار؟!و الی آخر!دیگه نمیشه اینچوری زندگی کردش!چ وضشه الان!دو تا چوون با هم ازدواچ کردن!پسره صب بلند میشه میره تا ظهر یکار میکنه!از ظهر تا شب هم یه کاره دیگه!شب خسته مونده میادش خونه!دختره هم به امید اون!نه خداییش اینه؟!این همونی بودش که پیامبر میگف!وسایل و امکاناتو برای ازدواچ چوونا فراهم کنین!کوش خدایی؟!
-
ببخشید دوستان یکم عصبی شدم
-
ببخشید دوستان یکم عصبی شدم
@Surgeon.Amir امیر برو یه لیوان اب قند بخور..همیشه اینطوری میشی...
-
دیگه کارساز نیسش!خخخخخخ!همینه دیگه چوونا سکته میکنن میمیرن!البته دور از چونتون!حرص خوردن زیاد شده!مشغله فکریو ..
-
دیگه کارساز نیسش!خخخخخخ!همینه دیگه چوونا سکته میکنن میمیرن!البته دور از چونتون!حرص خوردن زیاد شده!مشغله فکریو ..
@Surgeon.Amir بابا بیخیال..نکنه میخای سکته کنی ؟
-
خخخخخ!من؟!یه بار زدم!نصفه!خخخخخخخخ!
-
خخخخخ!من؟!یه بار زدم!نصفه!خخخخخخخخ!
@Surgeon.Amir جدن ؟
ینی سکته زدی تا حالا؟ -
نصفه بوده!یچورایی رد کردم!حرص خوردن زیاد همین میشه دیگ!
-
همینه میخوام برم تخصص قلب بگیرم دیگه!دیگ پول درمان ندم!خودم خودمو درمان کنم[خخخخ!
-
نصفه بوده!یچورایی رد کردم!حرص خوردن زیاد همین میشه دیگ!
@Surgeon.Amir حالا به خانوم بگین یه ذره منتظر بمونه حرص خوردن نمیخواد که به وقتش همه چی درست میشه
-
@Surgeon.Amir حالا به خانوم بگین یه ذره منتظر بمونه حرص خوردن نمیخواد که به وقتش همه چی درست میشه
@atusa__63 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
خخخخ!ایشون همیشه پشت من بودن!واقعا از این دخترا تو این دوره زمونه کم پیدا میشه!یچورایی گاز نچیبن!
-
@atusa__63 خانوم ک مشکلی نداره...ایشون کاملن قانعن
-
@reza77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
پس حتما خوونوادشون راضی نیستن...
-
@ROOHIA همه راضین..نمی دونم شما چرا میگین خانوم ناراضی-خانواده ناراضی !!
-
@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
اخه به من که فعلا کار ندارم و هیچی!زن میدن؟!باید یه کاره ای بشم بعدش