گپ خونه کنکوری ها
-
@سعیداریایی در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
اول از همه شما نشرالگو بخونین!بعدش تانک!بعدش بتونین آی کیو بخونین عالی میشه!البته اگه سطحتون بالاس از آی کیو بیشتر استفاده کنین!
الان من سطحم کدومه
باید خودت بفهمی داداش!البته شما که آی کیو کار میکنی بالاس!ولی من آی کیو رو گذاشم برا آخر!نشرالگو خیلی چالشی تره
-
من اینچوری کار میکنم!اول نشر!تستای خودم :)!تانک!آی کیو!
-
@سعیداریایی در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir توچی میخونی برا درسنامه\(inline maths\)
فاگو+کتاب درسی
-
خوبه!اما غلط داره!عاقا راسی کسی چواب نمیده تستو!
-
همه کتابا غلط دارن!حتی کتاب درسی!
-
مثلا امروز نشرالگو خوندم :
حالا مشکلاتم با این کتاب تا اینجا :
سوال2 گزینه الف : رابطه ای ک گفته رو قبول ندارم
سوال3 گزینه3 : ساختاری ک غشا داشته باشه رو میگیم اندامک .. ولی ما اندامک بدون غشا نداریم ! بهش میگیم ساختار
سوال 19 گزینه2 : انتقال یا هدایت ؟
سوال25 : ب تاژک و مژک میگه رشته های سیتوپلاسمی !!! -
خخخخخخخ!قبلا گفتم زیست خیلی سلیقه ایه!
-
طراح باید سوالو یچوری طرح کنه که بشه با مراچعه به کتاب حلش کرد
-
خخخخخخخ!قبلا گفتم زیست خیلی سلیقه ایه!
-
تست کلی 2:
چند مورد در مورد جانوران نادرست است؟
*1) آمینو اسیدهای حاصل از تجزیه جانوری که 225 میلیون سال بدون تمایز باقی مانده است را میتوان در معده ی بزرگترین جانور کره زمین یافت.
*2) در جانوری با سیستم تنفسی دارای کیسه هوادار،کیسه های هوایی که فقط در مجاورت هوای سرد هستند را در نزدیکی اولین ذخیره موقتی غذا یافت.
*3)در هر جانوری که دارای طناب عصبی شکمی است، میتوان عضله دارای انقباض ذاتی را در سطح پشتی یافت.
*4)اندام پمپاژ کننده ی مایع دستگاه گردش مواد در جانوری که در معده آن میتوان سوخت سلول حاصل از تجزیه پلی ساکارید رشته ای موجود در دیواره تاژکداران چرخان را یافت،4 حفره ای است.
*5)جانوری با دستگاه گوارشی که جهت حرکت غذا در قسمتی از آن دو طرفه است،میتوان سلول های تاژکدار در دستگاه گوارشش یافت.
*6)جانوری که فاقد معده است برخلاف جانوری که روده محلی برای جذب آب است،طناب عصبی در مجاورت با قلب لوله ای است.@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
تست کلی 2:
*1) آمینو اسیدهای حاصل از تجزیه جانوری که 225 میلیون سال بدون تمایز باقی مانده است را میتوان در معده ی بزرگترین جانور کره زمین یافت.
*2) در جانوری با سیستم تنفسی دارای کیسه هوادار،کیسه های هوایی که فقط در مجاورت هوای سرد هستند را در نزدیکی اولین ذخیره موقتی غذا یافت.
*3)در هر جانوری که دارای طناب عصبی شکمی است، میتوان عضله دارای انقباض ذاتی را در سطح پشتی یافت.
*4)اندام پمپاژ کننده ی مایع دستگاه گردش مواد در جانوری که در معده آن میتوان سوخت سلول حاصل از تجزیه پلی ساکارید رشته ای موجود در دیواره تاژکداران چرخان را یافت،4 حفره ای است.
*5)جانوری با دستگاه گوارشی که جهت حرکت غذا در قسمتی از آن دو طرفه است،میتوان سلول های تاژکدار در دستگاه گوارشش یافت.
*6)جانوری که فاقد معده است برخلاف جانوری که روده محلی برای جذب آب است،طناب عصبی در مجاورت با قلب لوله ای است.خیلی وقت گذاشم
کسی چواب نمیده!؟
-
@Surgeon.Amir این تست هایی ک گفتم ب سلیقه نیس فکر میکنم اشتباهه .. بازم شما بررسی کنید .. ببینید اگه من اشتباه میکنم بهم بگین
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@Surgeon.Amir این تست هایی ک گفتم ب سلیقه نیس فکر میکنم اشتباهه .. بازم شما بررسی کنید .. ببینید اگه من اشتباه میکنم بهم بگین
بله دیدم خودم!من فک کنم حدودا یه 10 تایی تست غلط پیدا کردم توی نشر!اما در کل کتاب خوبیه
-
@Surgeon.Amir در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
تست کلی 2:
*6)جانوری که فاقد معده است برخلاف جانوری که روده محلی برای جذب آب است،طناب عصبی در مجاورت با قلب لوله ای است.خیلی وقت گذاشم
کسی چواب نمیده!؟
-
خدایی یکی برای دل خوشی منم شده بیادش چواب بده!من به نشانه اعتراض میرم زیست بخونم!شب میام!خدا کنه یه چن نفری چواب بدن حداقل!
-
بیایید یاد بگیریم وقتی کسی با ما درد دل می کند یعنی مارا لایق آن میداند که به حرف ها و دلخوری هایش از زندگی گوش دهیم و با کامل گوش دادن به حرف هایش، آرامشی کوتاه اما دلنشین به او دهیم.
شاید دنبال گوشی برای شنیدن میگردد
شاید دنبال چشمی برای همدردی میگردد
شاید دنبال سری برای تایید میگردد
شاید دنبال لبخندی برای دلخوشی میگردد
شاید دنبال دستی برای نوازش میگردد
بگذاریم درد هایش را بگوید...
نسخه های مختلف برایش نپیچیم
با حرف های "ای بابا میگذرد" "خودت را ناراحت نکن" "لیاقت تورا نداشت" و غیره،داغ دلش را تازه تر نکنیم.
بگذاریم خودش حرف بزند،اصرار نکنیم که حرف بزن؛خودش اگر دلش بخواهد میگوید...همه چیز را میگوید!
گاه هدف آدم ها از درد دل فقط گفتن حرف های به دل مانده است...
بگذاریم آدم ها حرفشان را بزنند!
خفه یشان نکنیم...
حواسمان نیست...
حواسمان باشد....
#صدف_سنجابی -
آقا جوابا کی میاد بالاخره؟
مگه قرار نبود 20 ام به بعد بیاد ؟
چرا نمیزارن نتایجو -
آقا جوابا کی میاد بالاخره؟
مگه قرار نبود 20 ام به بعد بیاد ؟
چرا نمیزارن نتایجو -
خیلی دیره که...
-
-
٢٠شهریور(10سپتامبر)روز جهانی پیشگیری از خودکشی گرامی باد!
تنها شما مى توانيد به زندگى ارزش ببخشيد و با شما زيستن معنا مى يابد -
باباییمامانی