گپ خونه کنکوری ها
-
اگه خدا بخوادش امسال زیستو همه آلاییا میترکونیم :)!ینی همه 100!چ شود
-
خداروشکر
بالاخره بحث زیستی تموم شد...
-
خداروشکر
@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
خداروشکر
اخ اخ اخ الان این میچسبه
-
خداروشکر
-
دوس دارین میتونم دوباره بحث زیستو باز کنما
-
در زمان هاي قديم پادشاهي قدرتمند زندگي ميكرد كه وزيران خردمند زيادي در خدمت داشت.
روزي اين پادشاه با نارضايتي وزيران خود را فراخواند و به آنها گفت: احساس بسيار عجيبي دارم. دوست دارم انگشتري داشته باشم كه حال مرا همواره يكسان نگاه دارد. روي نگين اين انگشتر بايد جمله اي حك شده باشد كه وقتي ناراحت هستم مرا خوشحال كند و در عين حال هنگامي كه خوشحال هستم و به اين جمله نگاه ميكنم مرا غمگين سازد.
وزيران خردمند همگي به فكر فرو رفتند و شروع به مشورت با يكديگر كردند. در نهايت آنها تصميم گرفتند انگشتري براي پادشاه بسازند كه بر روي نگين آن اين جمله حك شده باشد: این نيز بگذرد
-
ممد داداش!متحولم کردی!
-
در زمان هاي قديم پادشاهي قدرتمند زندگي ميكرد كه وزيران خردمند زيادي در خدمت داشت.
روزي اين پادشاه با نارضايتي وزيران خود را فراخواند و به آنها گفت: احساس بسيار عجيبي دارم. دوست دارم انگشتري داشته باشم كه حال مرا همواره يكسان نگاه دارد. روي نگين اين انگشتر بايد جمله اي حك شده باشد كه وقتي ناراحت هستم مرا خوشحال كند و در عين حال هنگامي كه خوشحال هستم و به اين جمله نگاه ميكنم مرا غمگين سازد.
وزيران خردمند همگي به فكر فرو رفتند و شروع به مشورت با يكديگر كردند. در نهايت آنها تصميم گرفتند انگشتري براي پادشاه بسازند كه بر روي نگين آن اين جمله حك شده باشد: این نيز بگذرد
@reza77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
هعییییییییییییییییییییییییی بایدگفت حکش کنن با طلا رو تمام دیوارهای شهر بنویسن
-
به من گفتی که دل دریا کن ای دوست
همه دریا از آن ما کن ای دوست
دلم دریا شد و دادم به دستت
مکش دریا به خون، پروا کن ای دوست
#سیاوش_کسرایی
-
درود و شب بخیر
-
-
بهاره سلام :hand:
-
چقدر سلام !!!
سلام سلام...همگی سلام -
چقدر سلام !!!
سلام سلام...همگی سلام@reza77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
چقدر سلام !!!
سلام سلام...همگی سلامسلام سلامتی میاره رضا
سلام بدهه
سلااااااااااااااااااااام -
همه درود!خخخخ!بر همه درود!یاد خنده بازار افتادم!درود به روت گریفروت!البته سوتفاهم نشه!من باخودم بودم :|