گپ خونه کنکوری ها
-
بچه ها من این بار که بیشتر از بار قبل زحمت کشیدم ولی کمتر شدم اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:concern:
-
رویا;9325 said:
بچه ها من این بار که بیشتر از بار قبل زحمت کشیدم ولی کمتر شدم اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:concern:
سلام...اشکال نداره شما همیشه زیاد بخون...به مرور درست میشه:113:
-
@sina3656355;9323 said:
یه بار پرسیدی گفتم از ترمودینامیک به بعد فیزیک 3 رو فصل به فصل درس میده دیگه،یعنی این قدر مبهم جواب دادم؟
،منم گفتم ولی جواب ندادی که اونا مال فصلای آخرن نوشته مغناطییس
خازن و اون چیزا قبلش نیست -
@alimajdi;9330 said:
منم گفتم ولی جواب ندادی که اونا مال فصلای آخرن نوشته مغناطییس
خازن و اون چیزا قبلش نیستمن خودم دیدم همش هست.
-
دستت درد نکنه
آخه از 80 تا 92 میشه 12 جلسه
تو 12 جلسه درس میدن همه رو؟
به هر حال زدم واسه دانلود -
@alimajdi;9336 said:
دستت درد نکنه
آخه از 80 تا 92 میشه 12 جلسه
تو 12 جلسه درس میدن همه رو؟
به هر حال زدم واسه دانلودفدایی تست حل نمیکنه همش تدریسه
-
کاش منم از اول با الاّ جلو میومدم
به جایی نرسیدم و...
نمیشه برنامه عیدش رو هم اجراکنم
الان موندم چیکارکنم:( -
اقا سهراب اردو برای پیش و بعضی از درس های سوم مثلا زیست نداریم بعد از این اردو؟
-
الان یه سوالی؟ریاضی بایه کامل تدریس شده که دارن تست کنکور حل میکنن؟
-
@khatere.mohammadi;9363 said:
الان یه سوالی؟ریاضی بایه کامل تدریس شده که دارن تست کنکور حل میکنن؟
کلاس آقای شامی زاده فکر کنم کلا تمام شده
-
درود.
من تست های فیزیک گاج و نمیتونم حل کنم.البته کتاب گاج ام مال سال 88-89.
مثلا مبحث حرکت نوسانی اقای رفیعی رو دیدم و سوالهایی که خودشون سر کلاس حل میکنن و متوجه میشم .اما بعدش که میرم سراغ تستهای کتاب گاج،شاید یه دونه تست و توی یه ساعتم نتونم متوجه بشم چیه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟:grumpy::2::102: -
donya;9388 said:
درود.
من تست های فیزیک گاج و نمیتونم حل کنم.البته کتاب گاج ام مال سال 88-89.
مثلا مبحث حرکت نوسانی اقای رفیعی رو دیدم و سوالهایی که خودشون سر کلاس حل میکنن و متوجه میشم .اما بعدش که میرم سراغ تستهای کتاب گاج،شاید یه دونه تست و توی یه ساعتم نتونم متوجه بشم چیه.
به نظرتون مشکل از کجاست؟:grumpy::2::102:نمیدونم مشکل از کجاس ولی من که نوسانی و موج رو از آقای رفیعی دیدم برعکس شما شاید فوقش تو حل یک تست از گاج میموندم همه رو سریع جواب میدادم مخصوصا فصل حرکت نوسانی رو .
-
@**مهدی**;9389 said:
نمیدونم مشکل از کجاس ولی من که نوسانی و موج رو از آقای رفیعی دیدم برعکس شما شاید فوقش تو حل یک تست از گاج میموندم همه رو سریع جواب میدادم مخصوصا فصل حرکت نوسانی رو .
ممنون داداش مهدی از پاسخت.
میگم کتاب خیلی فرق کرده؟شاید چون کتاب گاج ام قدیمی یه،فرق کرده الان کتابها؟
مثلا میشه یه سوالشو بگم ببین اصلا شماهم داریش تو کتابت؟ -
@**مهدی**;9392 said:
خب سوالای سنجش و کنکوره دیگه. فقط مال شما88 به قبله.
نمیدونم والا.اما خیلی سخته.اصلا قابل مقایسه نیست با سوالهایی که سر کلاس حل میکنن و توی جزوه اقای رفیعی هست.
-
donya;9393 said:
نمیدونم والا.اما خیلی سخته.اصلا قابل مقایسه نیست با سوالهایی که سر کلاس حل میکنن و توی جزوه اقای رفیعی هست.
پیشنهاد من اینه موقع فیلم دیدن خوب گوش بدی وخودت تمرینای جزوه رو مثل بچه های سر کلاس حل کنی . و قبل تست زدن یه مروری هم رو جزوه داشته باشی.
-
اون مبحث فاز اولیه خیلی سخته که حذف شده
شما حتما تو اون مشکل داری
نگران نباش بقیش خیلی آسونه -
سلام.
آقای شامیزاده محبث تابع رو درس ندادن؟ -
سلام....بچه ها اقای رفیعی فقط مباحث فیزیک تجربی رو تدریس میکنن یا ریاضی هم هست؟؟؟؟؟حالا مثلا منی که تجربیم از کجا بدونم مبحث کدوم جلسه به تجربیا ربطی نداره؟؟؟؟؟