گپ خونه کنکوری ها
-
@farifari;9737 said:
هههه حالا کی گفته دخترا اظطراب دارن؟؟!!...ما کاملا خیالمون راحته...اگه یه وقت اظطراب داشتی بیا تا یه کم از این خیال راحتمو بت بدم...شوخی بود ..موفق باشی
-
aysan;9884 said:
هههه حالا کی گفته دخترا اظطراب دارن؟؟!!...ما کاملا خیالمون راحته...اگه یه وقت اظطراب داشتی بیا تا یه کم از این خیال راحتمو بت بدم...شوخی بود ..موفق باشی
حتما همينطوره كه ميگيد
-
@farifari;9883 said:
سلام .كسي از شما احيانا دي وي دي شيمي افبا رو نديده؟قصد خريدش رو دارم گفتم مشورت بگيرم.
من که ندیدمش....هرموقع دیدمش خبر میدم ...ولی تعریفشو زیاد شنیدم میگن از هر دقیقه اش هنر میباره...آشپزی وگلدوزیشم حرف نداره...شادباشی
-
-
- updated - - -
-
@farifari;9885 said:
حتما همينطوره كه ميگيد
شک نکن...اگه شک داری هم برطرفش کن
-
-
اشپزي و گلدوزي چيكارش به افبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@farifari;9883 said:
سلام .كسي از شما احيانا دي وي دي شيمي افبا رو نديده؟قصد خريدش رو دارم گفتم مشورت بگيرم.
من خودم نگرفتم .... ولي تو فرصت برابر مياد تدريس ميكنه يبار ديدم استاد مصلايي
هستن ... معلوم بود رو درس مسلطه و كاملا مفهمومي درس ميداد ... -
@farifari;9883 said:
الان میخوای بخری؟
-
@lovesick;9907 said:
الان میخوای بخری؟
سلام.اره چون ميگن سوالاي زيادي حل ميشه توي اين دي وي دي ها فكر ميكنم به دردم بخوره.نظر شما چيه؟
-
@farifari;9912 said:
سلام.اره چون ميگن سوالاي زيادي حل ميشه توي اين دي وي دي ها فكر ميكنم به دردم بخوره.نظر شما چيه؟
شیمی رو کامل خوندی؟
به نظر من پولشو برو تست بخر خودت حل کن اینجوری خودت خیلی فایده میکنی چون وقتی حل میکنی با نوع سوال اشنا میشی اگه جایی گیر کردی مشکلتو برطرف میکنی در ضمن دهنتم عادت میکنه که سوالایی شبیه به هم رو تشخیص بده و تو فقط عدد گذاری کنی و تو کنکور از بقیه جلو میفتی -
@lovesick;9913 said:
شیمی رو کامل خوندی؟
به نظر من پولشو برو تست بخر خودت حل کن اینجوری خودت خیلی فایده میکنی چون وقتی حل میکنی با نوع سوال اشنا میشی اگه جایی گیر کردی مشکلتو برطرف میکنی در ضمن دهنتم عادت میکنه که سوالایی شبیه به هم رو تشخیص بده و تو فقط عدد گذاری کنی و تو کنکور از بقیه جلو میفتینه تموم نكردم.از ساده كردن اعداد تو محاسباتش وحشت دارم.
-
@farifari;9914 said:
نه تموم نكردم.از ساده كردن اعداد تو محاسباتش وحشت دارم.
از الان خودت خودتو عادت بده تو ذهنت حل کنی تا راحت باشی
-
@farifari;9914 said:
نه تموم نكردم.از ساده كردن اعداد تو محاسباتش وحشت دارم.
سلام...فعلا وقت زیادی داری ...تا کنکور راحت میتونی خودتو تو محاسبات حرفه ای کنی...فقط باید خیلی تست محاسباتی حل کنی ویه چیزی که من از حل مسایل شیمی یاد گرفتم اینه که تقریبا همیشه باید همه عبارتت رو کامل بنویسی وبعد ساده کنی...مثلا تو مسائل استو کیومتری ومشابه اون ،کل راه حل رو اول بنویس وبعد ساده کن ءمن خودم قبلا در حین نوشتن راه حل همین که به اعدادی میرسیدم که به هم ویا به اعداد قبلی بخش پذیر بودن سریع ساده میکردم که متوجه شدم کار اشتباهیه..نمیدونم منظورمو رسوندم یانه اگه دوست داشتی امتحان کن تا خودت متوجه بشی...موفق باشی
-
سلام.مسعود جعفري مولف نشر الگو و طراح شيمي قلمچي ازمونك هاي مسائل شيمي در سايت كانون قرار مي دهد كه براي كساني كه كتاب تست خود و سوالات كنكور سال هاي قبل رو خوب كار كرده اند و علاقه به حل مساله جديد دارند حتما مفيد خواهد بود6 اردیبهشت:آزمون مسائل شیمی
-
سلام ب همه ی بچه های کنکوری و دبیرستانی خوشحالم از این ک با سایتتون آشنا شدم البته ب لطف خواهرم من تازه از سربازی اومدم حدودا5روز دوسال از درس فاصله گرفتم و حالا تو این ی ماهی ک مونده میخوام بخونم رشتم ریاضی معدلمم ک 11 منطقه 3هستم میخوام بدونم از الان میشه خوند و موفق شد ؟آخه رتبه ی زیر هزار میخوام برنامه ریزی کردم ک روزی 18-19ساعت بخونم و بیدار موندن و اینا برام مسئله ای نیس فقط این ک راهنماییم کنین چ چیز هایی بخونم تو دروس اختصاصی ک 50 بزنم
ب نظر شما میشه تو یک ماه ونیم خوند و اختصاصی هارو ب غیر از ریاضی 50 زد؟
ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایین -
@کیان;9929 said:
سلام ب همه ی بچه های کنکوری و دبیرستانی خوشحالم از این ک با سایتتون آشنا شدم البته ب لطف خواهرم من تازه از سربازی اومدم حدودا5روز دوسال از درس فاصله گرفتم و حالا تو این ی ماهی ک مونده میخوام بخونم رشتم ریاضی معدلمم ک 11 منطقه 3هستم میخوام بدونم از الان میشه خوند و موفق شد ؟آخه رتبه ی زیر هزار میخوام برنامه ریزی کردم ک روزی 18-19ساعت بخونم و بیدار موندن و اینا برام مسئله ای نیس فقط این ک راهنماییم کنین چ چیز هایی بخونم تو دروس اختصاصی ک 50 بزنم
ممنون میشم اگه راهنماییم بفرماییناقا كيان سلام.كارنامه هاي منطقه 3 رياضي هم ميتونه يك ديد خوبي براي درس خوندن به شما بدهکارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته
-
@farifari;9930 said:
اقا كيان سلام.كارنامه هاي منطقه 3 رياضي هم ميتونه يك ديد خوبي براي درس خوندن به شما بدهکارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته
سلام ممنون ک نظر دادین اما من رفتم و کارنامه ها و درصد هارو دیدم ولی خوب یکم تردید دارم ک میتونم موفق بشم یانه و باید چ چیزی های بخونم ک تو این 1ماه و نیم ب هدفم برسم
-
@کیان;9929 said:
ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایینسلام آقا کیان...اگه من الان به شما بگم که وقت کمه وتو45 روز نمیتونی خودتو آماده کنی،اصلا امکان نداره موفق بشی واز این جور حرفا...اون وقت شما دست از هدفت میکشی ودیگه نمیخونی؟
الان که تصمیمتو گرفتی دیگه کار نداشته باش که میشه یا نمیشه...هیچ کس نمیتونه موفقیتت رو تضمین کنه به جز تلاش واراده خودت...منم زیاد خوب نخوندم ولی از این فرصت های باقی مونده استفاده میکنم...به قول یک دوست خوب که میگه :همه چی امکان پذیره،همه چی.....اگه به خودت ایمان داری پس معطل نکن وبرو بخون....موفق باشی -
@کیان;9929 said:
ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایینسلام براي رياضي به نظر من بردار و خط و صفحه ماتريس و دستگاه معادله رو از تحليلي بخون . احتمال رو از گسسته. آمار .تابع رو از رياضي پايه. حد و پيوستگي و اگه تونستي مشتق رو از ديفرانسيل . براي فيزيك نوسان و پيش 2 رو بخون .فيزيك 1 . ويژگي ماده رو از دوم ترمو ديناميك و مغناطيس و القا رو از سوم . برا شيمي 3فصل اول از دوم -محلول ها از سوم و 2فصل اول شيمي پيش اگه الكتروشيمي و اسيد وباز رو هم بخوني مي توني بزني .
-
-
@farifari;9935 said:
بولور | قاسم اکسیری فرد : شرمنده دانشجویان هستم،آنها هیچ وقت مرا سخره نکردند
ادم چی بگه به این مسئولین از خود راضی
-
@farifari;9935 said:
بولور | قاسم اکسیری فرد : شرمنده دانشجویان هستم،آنها هیچ وقت مرا سخره نکردند
عجب!!!!!...خیلی متاسفم واسه این افرادی که فکر میکنن خودشون کامل هستن وبقیه ناکامل ...عرض معذرت ولی بدونن این فکرشون ناشی از ناکامل بودن مغزشونه:45: