گپ خونه کنکوری ها
-
دوستان بحث های ازاد و غیردرسی تون رو اینجا مطرح کنید.
لطفا تاپیک های مشابه نزنید.
ممنون. -
دوستان عربی مبحث نواسخ رو سایت قرار گرفت.
-
:33:آقاسحراب تاپیک عصومه خیلی بی دیل بسته شده:33:لطفابازکنیدتاپیکشوووووووووووووووووووووووووووووووووووو:111::111:بازش کنیییییییییییییییییییدماحذف میکنیم پستامونووووووووووووووووووو:111:
-
@sina3656355 said:
سلام،لطفا تاپیک الکی نزن،مرسی.
سلام
تاپیک الکی چیهههه میخوام ساعت مطالعه خودمو تو 1 تاپیک داشته باشم که بتونم هر روز بیشتر ش کنم. لطفاً بازش کنید.
قبلا تو تاپیک دیگه میزدم اما اون تاپیک شلوغ بود .ای بابا از دست شما. تا شب باز کنید ها شب میام ساعت مطالعمو بزنم . -
داش سینا به نظر من اصلاً هر کسی باید برای خودش یه همچین تاپیکی داشته باشه و ساعت مطالعشو بنویسه اینجور هم با خودش رقابت میکنه هم با بقیه بد میگم؟
-
جناب سیناخااااااااااان زورت به بچه رسیدهههه؟ :grief:
مامیخایم ساعت مطالعه بنویسیم وپیشرفت کنیم تودرس:106: فرداشماسربلندشیییییییییید اونوقت برمیگردی میگی اجازه نداری تاپیک بزنی آقای محترم اینجوری بهتره هرکس براساعت مطالعش تاپیک جداگانه داشته باشهههههههههههههههههههههه:102:
شمابجای اینکه ضدحا بزنی تشریف ببرجوااااااااااااب تاپیک منوبده2هفتست هیچ کس جوابگونیستتتتتتتتتتتتتتتتت:33:
درضمن کم رو مخ بچه هااسکیت سواری کنیییییییییییید:112:افتاااااااد؟!! -
@sabajojoo;6022 said:
:33:آقاسحراب تاپیک عصومه خیلی بی دیل بسته شده:33:لطفابازکنیدتاپیکشوووووووووووووووووووووووووووووووووووو:111::111:بازش کنیییییییییییییییییییدماحذف میکنیم پستامونووووووووووووووووووو[[size=4]:111:/quote]
شما اصلا اخرین پست منو تو اون تاپیک خوندید؟! گفتم پست اصلی رو اینجا کپی کنید،بحث رو اینجا ادامه بدید،اسپم هم ازاد.
-
اقای رفیعی تصمیم گرفت همون کار انرژفی رو برای فیزیک پایه ادامه بده.
-
من تو سه روز گذشته 25 ساعت درسیدم اما امروز به 4 ساعت هم نرسیدم
حس درسیدن نبود
یکی بیاد بگه حتی رتبه یکی ها هم گاهی اینجوری میشن انگیزه بگیرم -
@khatere.mohammadi;6043 said:
من تو سه روز گذشته 25 ساعت درسیدم اما امروز به 4 ساعت هم نرسیدم
حس درسیدن نبود
یکی بیاد بگه حتی رتبه یکی ها هم گاهی اینجوری میشن انگیزه بگیرماین وافعاعالیههههههههه
:4:
رتبه های برترم اینجوری میشن وبایداستراحت کنی تواین مواقع:4: -
@sabajojoo;6051 said:
این وافعاعالیههههههههه
:4:
رتبه های برترم اینجوری میشن وبایداستراحت کنی تواین مواقع:4:چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4:
-
@khatere.mohammadi;6073 said:
چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4:
:4:خوااااهش میشه
-
@khatere.mohammadi;6073 said:
چی عالیه؟ساعات درس خوندنم؟مرسی از انگیزه ای که دادی :4:
من موقع درس خواندن خسته می شوم طبیعی هم است ولی موقع خسته شدن 10 دقیقه آهنگ خیلی دوست دارم گوش می دهم خستگی از تنم در میره :4: الان هم اهنگ گوش می دهم
-
1ونیم ساعت ریاضی
1ونیم زیست
2شیمی (بایدبخونم ریاضی ونصف زیست خوندم میرم سراغ شیمی11شب تا12میخونم از5صبح تا6صبح هم 1ساعت دیگشومیخونم)شیمی واظافی میخونم توبرنامم نیست:41: -
مثلا ناظم اومده
ک نظم ببخشه
اما بنظرم با زدن این تاپیک و بسته شدن تاپیک های دیگه
بیشتر بی نظمی ایجاد شدهاگه مثلا یه تاپیک مشخص باشه ک فقط مخصوص ساعت مطالعه باشه
یه تاپیک فقط مخصوص ریز جزییات مطالعات روزانهو همه مطالبشونو اونجا بنویسن خیلی بهتره
در عوض ب کسایی ک جایی غیر اونجا نوشته میشه تذکر داده بشه -
ehsantabli;6075 said:
من موقع درس خواندن خسته می شوم طبیعی هم است ولی موقع خسته شدن 10 دقیقه آهنگ خیلی دوست دارم گوش می دهم خستگی از تنم در میره :4: الان هم اهنگ گوش می دهم
اخخ اخ اخ گفتییییی
زد گوش میدی ب اندازه دو تا رد بول انرژی میگیری :دی البت من اینجورم :دیی -
@khatere.mohammadi;6123 said:
اخخ اخ اخ گفتییییی
زد گوش میدی ب اندازه دو تا رد بول انرژی میگیری :دی البت من اینجورم :دییاوه ما ی گاه زد
-
@alitak;6129 said:
اوه ما ی گاه زد
یس ما اینیم :16:
-
دوستان؟ازمون غیر حضوری از ازمون راحت تره؟
الان من ازمون یه درسیو حل کردم درست بود همش
احساس امادگی کنم و برم سر یه درس دیگه یا نه اسونه و جو گیر نشم؟ :دی -
@khatere.mohammadi;6138 said:
دوستان؟ازمون غیر حضوری از ازمون راحت تره؟
الان من ازمون یه درسیو حل کردم درست بود همش
احساس امادگی کنم و برم سر یه درس دیگه یا نه اسونه و جو گیر نشم؟ :دیآره آسون تره بعد موقع حل حتما زمان بگیر مثل آزمون
1/5189