گپ خونه کنکوری ها
-
helen_amor پس چرا پروکاریوت ها mRNAچند ژنی دارن؟ ص23کتاب
zahra1303 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
helen_amor پس چرا پروکاریوت ها mRNAچند ژنی دارن؟ ص23کتاب
خب تو پرسیدی mrna فقط واسه یوکاریوته ؟ جوابش میشه نه پروکاریوت ها هم دارن ....
-
بهاره ص9 کتاب رو ببین ...
خب ..مشکلش چیه -
بهاره mRNA رو فقط واسه یوکاریوت ها گفته
مرحله 3 رونویسی در پروکاریوت هارو بخون گلم ...اونجا سطر 6 ام نوشته شده که rnaپلیمزار و mrna تازه ساخته شده پس از رونویسی جایگاه پایان رونویسی از همدیگه جدا میشن ....همینکه اسم mrna رو آورده خب یعنی پروکاریوت ها mrna دارن دیگه
-
در مورد آنزیم هاشون اونطوریه ! من دیگه حرفی ندارم
صحنه رو ب نشانه ی بی دقتی ترک میکنم
آره حدس زدم که پلیمراز هارو با خود rna اشتباه گرفتی ...موفق باشی
-
به به!بوی زیست میومده اینچا :)وقت بخیر
-
دوستان!یه خبر دارم!امشب از زیست چانوری براتون سوال میارم:) الان دارم گردش مواد میخونم!دسم حسابی باز میشه!1 ساله منتظر خوندن این فصل بودم
-
دوستان!یه خبر دارم!امشب از زیست چانوری براتون سوال میارم:) الان دارم گردش مواد میخونم!دسم حسابی باز میشه!1 ساله منتظر خوندن این فصل بودم
-
خخخخخخ!از الان بتون تقلب برسونم!از گردش موادو تنفسو گوارش هسش
-
خخخخخخ!از الان بتون تقلب برسونم!از گردش موادو تنفسو گوارش هسش
-
مهم نکتشو یاد بگیرین که هدف منم اینه!این نکاتو بیشتر از شکلا دارم میگم!الانم دارم در میارم!اصن یه حالی میده!
-
مهم نکتشو یاد بگیرین که هدف منم اینه!این نکاتو بیشتر از شکلا دارم میگم!الانم دارم در میارم!اصن یه حالی میده!
-
@سعیداریایی ب نظرتون این خوبه ؟ http://www.takhtesiah.net/paya/sys/online_shop/products.php?id=8&cat=7
-
تست کلی 2:
چند مورد در مورد جانوران نادرست است؟
*1) آمینو اسیدهای حاصل از تجزیه جانوری که 225 میلیون سال بدون تمایز باقی مانده است را میتوان در معده ی بزرگترین جانور کره زمین یافت.
*2) در جانوری با سیستم تنفسی دارای کیسه هوادار،کیسه های هوایی که فقط در مجاورت هوای سرد هستند را در نزدیکی اولین ذخیره موقتی غذا یافت.
*3)در هر جانوری که دارای طناب عصبی شکمی است، میتوان عضله دارای انقباض ذاتی را در سطح پشتی یافت.
*4)اندام پمپاژ کننده ی مایع دستگاه گردش مواد در جانوری که در معده آن میتوان سوخت سلول حاصل از تجزیه پلی ساکارید رشته ای موجود در دیواره تاژکداران چرخان را یافت،4 حفره ای است.
*5)جانوری با دستگاه گوارشی که جهت حرکت غذا در قسمتی از آن دو طرفه است،میتوان سلول های تاژکدار در دستگاه گوارشش یافت.
*6)جانوری که فاقد معده است برخلاف جانوری که روده محلی برای جذب آب است،طناب عصبی در مجاورت با قلب لوله ای است. -
اول از همه شما نشرالگو بخونین!بعدش تانک!بعدش بتونین آی کیو بخونین عالی میشه!البته اگه سطحتون بالاس از آی کیو بیشتر استفاده کنین!