گپ خونه کنکوری ها
-
Dr
عجیبه یکمی !!! -
Dr
عجیبه یکمی !!!@reza77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
Dr
عجیبه یکمی !!!@reza77 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
Dr
عجیبه یکمی !!!
کجاش عجیبه منم فوتبالیم خوب ...البته بعد والیبال ... -
Dr
عجیبه یکمی !!!@reza77
نه بابا عجیب نیست من ودوستام همیشه دنبال زمین فوتسال بودم
-
-
-
-
بچه های ریاضی اصلا استرس نداشته باشید
به قول دوستان یه آزمونه مثه آزمون های قبلی...
به جاش به این فکر کنید که فردا آزاد میشیم بالاخره خخخ
فردا روز آزادیههههههههههه آخ جون.... -
سلام دوستان عزیز
بچه های رشته ریاضی وانسانی وگروه هنر توصیه های مشاوران راجدی بگیرید امروز تا ظهربرین مرورکنید دوراخرو بزنید اخرین مرورداشته باشید جاهایی که احساس میکنید یادتون میره مرورکنید وبعدازظهربرین تفریح ٬تفریحتون مجازی نباشه خواهشا امشب هم سعی کنید هیچ سایتی نرین اصلاباهمه وسایل الکترونیکی خداحافظی کنید .
ان شاءالله که ازمونتونومیترکونید وخوش وخرم باخبرای خوش بیاین وبه ما تجربیا وزبان انگیزه وامیدبدین برای جنگیدن .
موفق باشید```
-
بچه ها اعداد زمان های نقصانی چیه؟
-
-
@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
فک میکنم ادبیات کنکور ۱۸مین تایم داره ،عربی ۱۷،زبان و دینی هر کدوم ۱۵ مین ...اگه اشتباه نکرده باشم ...حالا تکنیک زمان نقصانی
یعنی شما خودت سرجلسه کنکور واسه هر درس عمومی پانزده مین تایم بذاری در اخر یه پانزده مین میمونه واسه مرور عمومیا...این روش رو آقای قلم چی ارائه دادن
واسه اختصاصی ها هم کاربرد داره
موفق باشی -
@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
یه همچنین قضایایی پشتشه !!!
http://www.kanoon.ir/FileRepository/ImageUpload/5646544/13940229Ppu7r25969.jpg -
بچه ها یه موضوع مهم
اکثرا تو عمومیا وقت کم میاریم نسبت به تخصصیا
برای درسای عمومی هر سوالی رو که خواستین جوابشو تو پاسخنامه علامت بزنین به جای اینکه کامل توشو رنگ کنین یه نقطه بزارین
برین سوال بعدی آخر سر که تموم شد و مثلا اومدن پرسشنامه ی عمومی رو گرفتن میتونید با خیال راحت با توجه به نقطه ها گزینه ی مورد نظرو پررنگ کنید...
پر کردن هر گزینه تقریبا 2-3 ثانیه وقت میگیره از هر 100 سوال عمومی 2 ثانیه سیو میشه که رو هم میشه 200 ثانیه که در کل میشه 3 دقیقه که تو 3 دقیقه میشه 6 تا سوال اضافه تر جواب داد...
موفق باشید... -
بچه ها یه موضوع مهم
برای درسای عمومی هر سوالی رو که خواستین جوابشو تو پاسخنامه علامت بزنین به جای اینکه کامل توشو رنگ کنین یه نقطه بزارین
برین سوال بعدی آخر سر که تموم شد و مثلا اومدن پرسشنامه ی عمومی رو گرفتن میتونید با خیال راحت با توجه به نقطه ها گزینه ی مورد نظرو پررنگ کنید...
پر کردن هر گزینه تقریبا 2-3 ثانیه وقت میگیره از هر 100 سوال عمومی 2 ثانیه سیو میشه که رو هم میشه 200 ثانیه که در کل میشه 3 دقیقه که تو 3 دقیقه میشه 6 تا سوال اضافه تر جواب داد...
موفق باشید...@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
بچه ها یه موضوع مهم
موفق باشید...ممنون خیلی هم عالی
-
-
مارو چی فرض کردن واقعا؟؟؟؟؟با نخ:|
-
motahareh126 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
یه نفر امتحانش کرده بود میگفت برای این که پاک کن نیوفته رو زمین و وقتتو نگیره خیلی خوبه البته اون امتحان کرده بودا رتبه اش هم فکر کنم 3000شد
-
motahareh126 در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
یه نفر امتحانش کرده بود میگفت برای این که پاک کن نیوفته رو زمین و وقتتو نگیره خیلی خوبه البته اون امتحان کرده بودا رتبه اش هم فکر کنم 3000شد
آخه خنده داره
-
سلام دوستان سوال های دینی شما هم به هم ریخته بود؟؟
//////////////////
-
سلام دوستان سوال های دینی شما هم به هم ریخته بود؟؟
//////////////////
mohamadreza مگه سوالات دینی سخت بود؟