Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
این پست پاک شده!
-
Morteza Khodaie در غول فیزیک باش گفته است:
Gole Narges گفته در این حرکت ها
وقتی در راستا ی مثبت حرکت میکنه:
با افزایش تندی شتابش مثبت(در جهت مثبت داره جلو میره)
با کاهش تندی شتاب منفی(در جهت مثبت داره متوقف میشه)در در راستای منفی:
با کاهش تندی شتاب منفی(در جهت منفی داره متوقف میشه)
با افزایش تندی شتاب مثبت(در جهت منفی داره پیش میره)نمیدونم درست باشه یا نه
-
Gole Narges مرسی
-
Morteza Khodaie حاجی بگو اینا گزینه نیست دیگه :|
منم میگم خدایا اینا گزینس نمیشه ک :| :| :| -
سلام توی فیزیک مدار ها که ما کار رو با انرژی پتانسیل هم ارز میگیریم مگه توی مدار جنبشی نداریم اصلا؟ منظورم تو فرمول توان که هست کار/زمان و در ادامه پتانسیل/زمان
-
اخع یه جایی قبلن کار رو با انرژی مکانیمی برابر میدونست @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
سلام من نمیدونم توی مدار ما انرژی جنبشی داریم درواقع دلتا k صفره یا ن وهمینطور فرمول توان چرا باید با انرژی مکانیکی بر زمان برابر باشه و تو مدار تنها با پتانسیل یادلتاv بر زمان؟ وخبری از جنبشی نباشع@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل
-
@Rakhshandeh در غول فیزیک باش گفته است:
سلام من نمیدونم توی مدار ما انرژی جنبشی داریم درواقع دلتا k صفره یا ن وهمینطور فرمول توان چرا باید با انرژی مکانیکی بر زمان برابر باشه و تو مدار تنها با پتانسیل یادلتاv بر زمان؟ وخبری از جنبشی نباشع@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل
-
سلام دوستان توی فیزیک مبحث گرما و تعادل که یه دفعه یه خروار عدد میریزه رو سر آدم واسه محاسبه روش آسونتر پیدا میشه واقعا کلافم
-
-
@Rakhshandeh سعی کنید از روش ساده سازی استفاده کنید
بیشتر از همه ساده کنید تا اخرسر سریع ب جواب برسید -
سلام میشه این سوالات رو جوابشو بگین؟ -
-
سلام نمیفهممش یه مددی بدین! @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
@Rakhshandeh خب مگه همون گزینه 4 نمیشه ؟ ینی 21 نمیشه؟
-
@Rakhshandeh عه یادش بخیر واسه گزینه دو بود
-
گزینه 4 درسته
-
@Rakhshandeh جریان کل مدار A1 هست . A2 جریان 3 رو نشون میده با توجه به اینکه موازی بسته شدن V های برابری دارن ( مقاومت های 3 , R ) یعنی ولتاژ مقاومت R میشه 9 .. جریان اون قسمت هم میشه 9 به R . حالا مجموع جریان ها یعنی 9 به Rو 3 برابر جریان کل مدار یعنی 4 هست .. R بدست میاد 9 مقاومت معادلو حساب میکنیم تو فرمول جریان کل مدار میذاریم E میشه 21
-
@Rakhshandeh داش سامان توضیحشون دادن منم رو کاغذ پیاده کردم.. خودتوم فک کنم درست حل کردید