IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
محدثه76
سلام
بنده خودم فیلم وقت نشد ببینم برای فیزیک ولی حدس میزنم همه ی دبیران کارشون عالی باشه
پیشنهادم اینه که کمی به تدریس هر کدام از اساتید توجه کنید
با هر کدوم بیشتر و بهتر مفهوم فیزیک رو فهمیدید و لذتشو درک کردید با همون ادامه بدین -
@Najafzadeh در غول فیزیک باش گفته است:
@Najafzadeh در غول فیزیک باش گفته است:
#حرکت شناسی #المپیاد 96 مرحله1
چقد ترسناکه قیافش
دمت گرم -
@fateme_mlh
مرسی -
خب دوستان سلامی به وسعت و لطافت فیزیک
دوست دارم بقیه مسیر رو هم کنارتون باشم
(حداکثر زمانی که برام میمونه بعد از دانشگاه)
نظریات و پیشنهاداتون رو بهم بگید در مورد بقیه ی مسیر چه کاری انجام بدم بهتره و چه کارایی رو دیگه انجام ندم(اجرا نکنم! )
...
برنامه ای که به ذهنم میرسه اینه که :
1)با ازمون قلمچی جلو برم چون بیشترین تعداد بچه های الا به قلمچی میرن....
2)4 شنبه قبل ازمون براتون سوال طرح یا جمع اوری کنم.... ولی نمیدونم استاندارد باشه یا سخت... بسته به درخواست های شما خواهد داشت که منتظرنظراتتون هستم
3) بعد ازمون هم تحلیلی براتون از ازمون میخوام انجام بدم چون پاسخ رو خود قلمچی میده و همون پاسخ کافیه برای فهمیدن جواب
.......
.......
.......
بچه ها علاوه بر نظرات اختیاریتون در مورد موارد بالا
رشته و نظام و پایه تحصیلیتون رو حتما بگید
چون باید
ببینم بیشتر برای کدوم پایه وقت بزارم
شاد و سرزنده باشید
نجف زاده@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@zahra-m1999
revival
-HeLiUm
@گل-یاس
yasamanbanu
و
@هر کسی که قبول کرده فیزیک رو به عنوان دوستش و قراره با علاقه بخونه -
سلام چنتا سوال از حرکت شناسی دارم ممنون میشم پاسخ بدید:
تست1:متحرکی با سرعت ثابت 4m/s.s مسیر دایره ای را در مدت 6s به طور کامل طی میکند. شتاب متوسط این متحرک در مدتی که کمان 120 درجه را طی میکند برابر چند متر بر مجذور ثانیه است؟ -
تست2- معادله ی مکان-زمان متحرکی که بر خط راست روی محور x حرکت می کند در SI به صورت 4-x=t3-5t2+8t می باشد متحرک از لحظه ی t=0 به بعد چندبار از مبدا مکان عبور می کند؟
کنار t اگه عدد مینویسم منظورم توانه (t به توان 3...)
دوتا سوال دیگم چون شکل دارن بعدا عکس سوالو میفرستم
-
@نجف-زاده
از تعهد شما برای کمک به دوستان انجمن آلا ممنونم آقای نجف زاده