Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
elhame.H من به همون 60 یا 50 راضیم
یعنی میشه..60 -
من کلا بدم میاد ازش
-
elhame.H در غول فیزیک باش گفته است:
من اگه فیزیکووو ۸۰بزنم
از خوشحالی خواهم مرد....کاری نداره فقط توانایی لذت بردن از فیزیک میتونه 80 به بالا درصد بده
اونم باید ایجاد کنید
من از اول خود به خود دوست داشتم لازم نبود ایجاد علاقه کنم
..
فیزیک را مفهومی بخوانیدتا بیشتر لذت را احساس کنید نه صرفا حفظ کردن روابط -
سلام مجدد
دررابطه باهمین سوال پایینی،ینی اینکه وقتی جواب آخرو بدست میاریم 0/2ارتفاع کل که بعدش براون اساس طناب رو رسم کنیم وزاویه اونرو باخط عمود بسنجیم،الان این0/2رو باید ازسمت بالاحساب کنیم وطبق این ارتفاع آونگ رو رسم کنیم که انحراف بیشترمیشه؟؟
یااز پایین ارتفاع کل که 1متر هست رسم کنیم که زاویه کمترمیشه؟
اگه کسی سوالمو متوجه شدن توضیح بدهند.موفق باشید.
ممنون -
@گل-یاس در غول فیزیک باش گفته است:
سلام مجدد
دررابطه باهمین سوال پایینی،ینی اینکه وقتی جواب آخرو بدست میاریم 0/2ارتفاع کل که بعدش براون اساس طناب رو رسم کنیم وزاویه اونرو باخط عمود بسنجیم،الان این0/2رو باید ازسمت بالاحساب کنیم وطبق این ارتفاع آونگ رو رسم کنیم که انحراف بیشترمیشه؟؟
یااز پایین ارتفاع کل که 1متر هست رسم کنیم که زاویه کمترمیشه؟
اگه کسی سوالمو متوجه شدن توضیح بدهند.موفق باشید.
ممنونالان با کمی تاخیر متوجه منظورتون شدم
این سوال خوبیه ولی چون مفهوم فیزیک رو خوب متوجه نشدید به این مشکل برخوردید
ما مبدا گرانشی را نقطه ی b میگیریم که ارتفاع فرضی ان را از سطح زمین 0 در نظر گرفته بودیم
حال وقتی برای نقطه ی c ارتفاع دو دهم را میابیم یعنی نسبت به مبدا گرانشی دودهم متر فاصله داریم
مبدا گرانشی را هم که پایین ترین نقطه گرفته بودیم
پس مشکلتون برای همیشه حل شد
(مبدا گرانشی را خودمان انتخاب میکنیم جایی که انرژی پتانسیل گرانشی را برای جسم 0 در نظر میگیریم)
-
@zedtwo
مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق اورد
احسنت بر شما اگر گاج و نشرالگو را تمام کردید
احساس خواهید کرد میتوانید مساله ها را در نصف زمان پیشنهادی حل کنید در این مواقع به علاقه مندان خوشخوان را معرفی میکنم
بعد از اتمام خوشخوان در صورت تمایل هر کس که بخواهد ازمون های تالیفی خودم را برایش میفرستم تا حسابی ابدیده شود ولی فراموش نکنید 70 درصد کنکور همان مطالب قبلی با صورت سوال متفاوت هستند... لذا سوالات قبلی کنکور همیشه ارجحیت دارند...
امین نجف زاده -
@Najafzadeh چ سوالای خفنی فک کنم همه رو اشتبا جواب دادم
9- اینو حل نکردم. ب دست نیومد ینی ولی با رسم شکلش میتونه بشه 48 درسته یا غلط؟
10- اینو با همون فرمول سرعت تصویر به جسم= بزرگنمایی به توان2 باید به دست آورد؟ 8؟
11- برای این من تصویر ایکس مساوی با4 رو، رویِ منفی چار سوم به دست اوردم ،yهم1. شدگزینه4
12- 2/5 سانتی متر، دور .
غلطن بگین دوباره حل کنم. البته یه مقدارم راهنمایی کنین