Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
📌فیزیک قلمچی 4 آبان
دوازدهم
رشته : تجربی
درس : فیزیک
تحلیلگر : امین نجف زاده مدرس
فیزیک کنکور و المپیاد ✔️
️تست های ساده ️
164165166167168170171172173174178179182181183188195196197
️تست های دشوار ️
161162163169176177180184187188189190193192191194199
تست های چالشی مثبت و دلیل
161- این سوال تفاوت بین مبدا حرکت و مبدا مختصاتی را یادآور میشود.
162-هرچندطرح این سوال بیشتر برای تصاعد هندسی در ریاضیات محتمل تر است ولی به درک مفهوم نیروهای اتلافی دانش آموز کمک خواهد کرد.
163- سوال خوبی است و طراح با توجه به نوعی تست مشابه موجود در فصل نوسان این سوال را در این فصل پیاده سازی کرده است.
176- اشاره به مفهوم چگالی و کار مفید.
177- سوال خوب و توجه طراح به رابطه کار و انرژی !
دانش آموزان توجه داشته باشند ، نیازی به محاسبه ی سطح زیر نمودار نیست چون در آن صورت باید از نیروی F وارد بر کیف (که باعث جا به جایی میشود) هم حرف بزنیم.180-سوال خوب محاسباتی از همکارم اقای برادران.
187-دقت در محاسبه میزان تغییر ارتفاع .
189-سوال خوب ، متعارف کنکور. و دقت به علامت منفی در کار نیروی اتلافی.
190-سوال از مفهوم توان و مقایسه توان ها در انجام کار یکسان ولی در زمانهای متفاوت.
193-192-191 محاسباتی و جایگذاری در فرمول .
194-با افزایش فاصله صفحات خازن میدان ضعیف تر میشود ، پس نیروی الکتریکی که بار احساس میکند نیز کاهش میابد ولی نیروی وارد بر بار از طرف زمین تغییر نکرده پس بار با شتاب ثابت حرکت خود را آغاز خواهد کرد.
195-196-197 ساده و متعارف کنکور . همچنین به واحد های دیگر و غیر اصلی شدت جریان الکتریکی توجه کنید .
198- تکراری ! که فرمولش توسط برخی دانش آموزان حفظ گردیده ولی بهتر بود در گزینه ها به عنوان دام عدد "400" درصد نیز مشاهده میشد.
200-199 وقتی به این سوالات میرسید تعداد زیادی سوال حل کرده اید و ذهنتان خسته برای محاسبه نسبت تناسبهای متوالی خواهد بود.
که اکثر دانش آموزان با بی دقتی این گونه سوالات را پاسخ اشتباه میدهند.
لازمه ی حل صحیح این گونه سوالات در جلسه آزمون این است که پیش ازمونهایی را قبل از ازمون اصلی از خود امتحان بگیرید.
⚀که این پیش آزمونها در کانال ما در اختیار شما قرار خواهد گرفت.⚀تست های چالشی منفی و دلیل
احتمال طرح سوالاتی همچون تست شماره 162 در کنکور سراسری کمتر هست ولی نمیتوان این سوال را برای طراح نقطه ضعف در نظر گرفت.
[غـولـــــ_فیزیکــــــــ_باشـــــــ]
سخن آخر تحلیلگر درباره این آزمون و ازمون بعدی :
آزمون خوبی بود و با سوالات متوسطی رو به رو بودیم
سوالات ازمون بعدی از کل فصل حرکت شناسی خواهد بود انشالله در کانال تست هایی مطابق با بودجه بندی قلمچی قرار خواهیم داد تا به عنوان پیش ازمون و در همه ی پایه ها مورد استفاده ی شما قرار بگیرد.
کانال تلگرام استاد:
-
نیست
-
سلام دوستان کسی جزوه کامل آقای طلوقی رو داره ممنون میشم بفرسته یا آدرسشو بده
-
سلام اقای نجف زاده کانال تلگرام دارین؟میشه ای دی رو بزارین؟
-
فاطمه ـ بوشهر مدیر و ادمین نباشن جان بر کفانشون ناظر پست های شما هستن
آیدی دادن ممنوعه فاطمه
تکرار نشه -
@همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @ناظم @دانش-آموزان-آلاء
جواب هاتونم بزارید اگه غلط حل بکنید هیچ مشکلی نداره
هر چی به ذهنتون میرسه همیشه بنویسید و بفرستید و اسپم محسوب نمیشه چون بحث حول محور سوال فیزیک هست -
این پست پاک شده!
-
@نجف-زاده گزینه 4 میشه؟
اینجوری حساب کردم که اولا زمانی که سرعت صفر میشه ثانیه 4 امه (با یه تناسب ساده)
چون از ثانیه 0 تا 4 نمودار سرعت زیر محور زمانه پس جابجایی در خلاف جهت محور x هستش و باید زمان رو عددی در نظر بگیریم که مساحت مثلث زیر نمودار بشه 15 و چون ارتفاع مثلث یا همون اندازه سرعت 10 هستش پس زمان باید سه باشه تا مساحت مثلث بشه پونزده و متحرک برسه به مبدا مکان و فقط گزینه 4 زمان 3 رو داره...
نمیدونم درست بود یا نه... -
دوستان گ1 درسته
ولی همیشه با هم دیگه بحث کنین اسپم محسوب نمیشه
ما از پاسخ های نادرست بیشتر استفاده میکنیم(حداقل بنده)
چون میفهمم که کجا ادمو میتونه به اشتباه بندازه
امیدوارم اونایی که اشتباه نوشتن بیشتر خوشحال باشند
چون حتما چیزی هست که یاد بگیرند
بیشتر فکر کنید اونایی نادرست پیدا کردند
جواب امروز گذاشته میشه
امین نجف زاده -
@نجف-زاده سلا یه سوال داشتم
کسانی که از تدریس اقای کازرانیان استفاده کردن لطفا بگن که چطوری با هاشون پیش رفتن؟
یعنی با چه روشی فیزیک خوندند؟