Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
@نجف-زاده خب شاید دلیل اصلیش این باشه که زیست واسه ما تجربیا حکم آب حیاتو داره و ضریبش بسیار بالاست و بیشتریا بیشتر رو زیست مانور میدن...
پ.ن : از فرصت استفاده کنم یه سوال بپرسم :))
وزن شخصی 700 نیوتون و وزن سکوی درحال تعادل که بالاتر از سطح زمینه 300 نیوتون است نیرو سنج D چند نیوتون را نشان میدهد؟ وزن قرقره بزرگ 40 و قرقره کوچیک 8 نیوتونه...
قرمزه نیرو سنجه :|
244 248 254 262
نمیتونیم بگیم وزنی که نخ سمت چپ تحمل میکنه با وزنی که دستگاه سمت راست تحمل میکنه برابره و نصف وزن کله؟ اگه اینجوری حساب کنیم نیرویی که نیروسنج نشون میده میشه 246 که تو گزینه ها نیست... چرا این روش غلطه؟
مرسی -
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده خب شاید دلیل اصلیش این باشه که زیست واسه ما تجربیا حکم آب حیاتو داره و ضریبش بسیار بالاست و بیشتریا بیشتر رو زیست مانور میدن...
وزن شخصی 700 نیوتون و وزن سکوی درحال تعادل که بالاتر از سطح زمینه 300 نیوتون است نیرو سنج D چند نیوتون را نشان میدهد؟ وزن قرقره بزرگ 40 و قرقره کوچیک 8 نیوتونه...
244 248 254 262
نمیتونیم بگیم وزنی که نخ سمت چپ تحمل میکنه با وزنی که دستگاه سمت راست تحمل میکنه برابره و نصف وزن کله؟ اگه اینجوری حساب کنیم نیرویی که نیروسنج نشون میده میشه 246 که تو گزینه ها نیست... چرا این روش غلطه؟
مرسی
فکر کنم درست باشه
البته از پیش دانشگاهی به بعد اصلا دینامیک نخوندم اونم در حد تشریحی بوده
تو این مدل سوالا به نظرم بهترین کار اینکه اول نیروی وارد بر اجزا رو رسم کنید
بعد با توجه به قوانین نیو تون معادله ها رو تشکیل بدید وبا نوشتن درست معادله ها وانتخاب یه معادله وجایگذاری مجهول یا خواسته سوال رو پیدا کنید
به نظرم اگه بشه نیرو ها رو درست مشخص کرد راحت میشه جواب داد به این سوالا
موفق باشید -
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
#دینامیک
#مفهوم ساده
سوال راحتیه
ولی باید یادتون بدم که : نترسید از پاسخ(حتی اشتباه )دادن
چون توی زندگیتونم باعث میشه اعتماد به نفس داشته باشید
غول فیزیک باشیم
امین نجف زادهزیاد شرکت نکردین
یعنی افتخار ندادین فکر کنم
به هر حال پاسخشو میزارم -
#دینامیک
#مفهوم ساده
سوال راحتیه
غول فیزیک باشیم
به هر حال پاسخشو میزارماگر اسپم نشه
امروز صبح خواستم از سوال دینامیکه بگذرم ولی گفتم ته ش حل نمیشه
نمی دونم درست بود یانه ولی حداقل خوب بود که درگیر شدم با اطلاعات قبلیم
-
Brilliant
دیدم سوالو
نگاه خواهم کرد
نه کار خیلی خوبی میکنین همیشه شرکت کنین
(بار ها شده توی مبحثی از درس خاصی نقطه ضعفم بوده ولی این قدر کار کردم همون شد نقطه قوت تا اخرشم موند!)حرفتون کاملا قبول دارم
تو سوالات مفهومی کمتر به مشکل بر میخورم توی فصل های که نخوندم
گاها مشکلم با فرمول هاست
بی شک کار امروز صبحم بهترین کار بود
کم کم باید مواجه شد شاید هنوز وقت نشه اون مباحث بخونم ولی اینجوری حداقل این تیپ ها رو یادمیگیرم -
Brilliant بله فرمولی جواب درست درمیاد و میشه همون 248 ولی نمیدونم چرا با استنباط من درست در نمیاد :|
خب من میگم کل وزن 1000 نیوتونه و کشش نخ سمت راست با دستگاه سمت چپ برابره پس تقسیم بر دو میشه 500 حالا میگم میایم از 500 وزن قرقره کوچیکو کم میکنیم میشه 492 بعد چون نیروی کشش در سمت نیروسنج با کشش سمت دیگه قرقره برابره 492 رو بر 2 تقسیم میکنیم که میشه 246 ... من نمیفهمم چرا این روش غلطه ... ( البته روش ابداعیه :| )
بازم ممنون از پاسخگوییتون -
#دینامیک
#مفهوم ساده
سوال راحتیه
غول فیزیک باشیم
به هر حال پاسخشو میزارممن اینو هم از یه روش دیگه رفتم :| ببینین درسته؟!
-
Brilliant در غول فیزیک باش گفته است:
244 248 254 262
مرسی
فکر کنم درست باشه
بعد با توجه به قوانین نیو تون معادله ها رو تشکیل بدید وبا نوشتن درست معادله ها وانتخاب یه معادله وجایگذاری مجهول یا خواسته سوال رو پیدا کنید
موفق باشیداره درسته فقط سطر اول یه اشتباه محاسباتی هستش که زیاد مهم نیست( منهای w باید بشه) ولی درسته حلتون وعالیه
-
Brilliant بله فرمولی جواب درست درمیاد و میشه همون 248 ولی نمیدونم چرا با استنباط من درست در نمیاد :|
خب من میگم کل وزن 1000 نیوتونه و کشش نخ سمت راست با دستگاه سمت چپ برابره پس تقسیم بر دو میشه 500 حالا میگم میایم از 500 وزن قرقره کوچیکو کم میکنیم میشه 492 بعد چون نیروی کشش در سمت نیروسنج با کشش سمت دیگه قرقره برابره 492 رو بر 2 تقسیم میکنیم که میشه 246 ... من نمیفهمم چرا این روش غلطه ... ( البته روش ابداعیه :| )
بازم ممنون از پاسخگوییتوناول بگم که من عاشق روش های ابداعیم و توی ازمونا شده بود که با یه روشی حل کنم سوالو بیام خونه دیگه به ذهنم نرسه!
در مورد روش شما هم که منم اولش که سوالو دیدم دقیقا این روش به ذهنم اومد چون شتاب هر جز 0 هستش
ولی شما نیرویی که طناب بلند تحمل میکنه رو 1000 گرفتین در حالی که باید 1008 بگیرین چون همون طناب وزن قرقره ی کوچیک رو هم تجمل میکنه
خوشم اومد از حل شما هم
(بقیه دوستان کافیه کمی تعداد تستشون بالا باشه بعدش دستشون عادت میکنه به سوالو سریع حل کردن) -
#دینامیک
#مفهوم ساده
سوال راحتیه
غول فیزیک باشیم
به هر حال پاسخشو میزارممن اینو هم از یه روش دیگه رفتم :| ببینین درسته؟!
معلومه که درسته
افرین
تو این روش هم کار خاصی نمیکنیم و از مفهوم مرکز جرم برای کره زمین استفاده میکنیم -
Brilliant در غول فیزیک باش گفته است:
244 248 254 262
مرسی
فکر کنم درست باشه
موفق باشیداره درسته فقط سطر اول یه اشتباه محاسباتی هستش که زیاد مهم نیست( منهای w باید بشه) ولی درسته حلتون وعالیه
ممنون ، البته فکر کنم بیشتر بابت توضیح تون درمورد اون روش دوست عزیزمون باید تشکر کنم خیلی برام جالب بود وخیلی ازش یادگرفتم مثل یه جور باز شدن دید ادم وبا لا رفتن خلاقیتش می مونه
فکر کنم همینجوری یه سوال یه سوال دینامیک یادبگیرم -
#نوسان
توی 1 دقیقه هر کسی تونست حل کنه اطلاع بده بشناسمشون
موفق باشید امین نجف زاده@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@Amir-Bernousi
Brilliant
@negin-78
@zedtwo
yasamanbanu
@milad91
@و بقیه دوستاناینم مثل همیشه بگم
اگه جواب و راه حل اشتباه بزارید در این جا مشکلی نیست و این کار بهتر از حل نکردنه
نترسید از غلط حل کردن
سوال راحتی هم که هست ولی سرعتتونو میطلبه
موفق باشید
نجف زاده -
#نوسان
توی 1 دقیقه هر کسی تونست حل کنه اطلاع بده بشناسمشون
موفق باشید امین نجف زاده@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@Amir-Bernousi
Brilliant
@negin-78
@zedtwo
yasamanbanu
@milad91
@و بقیه دوستاناینم مثل همیشه بگم
اگه جواب و راه حل اشتباه بزارید در این جا مشکلی نیست و این کار بهتر از حل نکردنه
نترسید از غلط حل کردن
سوال راحتی هم که هست ولی سرعتتونو میطلبه
موفق باشید
نجف زادهتغییر جهت در لحظه تی چهارم هست
قبلش سرعت یک دوم سرعت ماکس داریم در لحظه تی ششمدلتا ایکس میشه یک منهای رادیکال سه دوم
دلتا تی میشه تی دوازدهم
وی بار میشه گزینه یک -
@نجف-زاده
اینطوری میشه ؟
-
@Amir-Bernousi در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده
اینطوری میشه
کلا دو تا حالت پیش میاد
یکی میشه گزینه یک یکی چهار
حالا باید بیشترین جابه جایی وکمترین زمان در نظر گرفت