Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
@نجف-زاده خیلی ممنون فقط یه سوال : چرا از خازن اولی 160 میکرو کولن رو کم کردین؟ ینی میشه اینطوری گفت که چون از دومی 160 تا کم شده پس از اولی هم همون مقدار قطعا کم میشه؟
بله دقیقا میشه گفت
و
من طولانی نوشتم که کمی بیشتر با مفهوم اشنا بشین
بازم هر چی بیشتر سوال بپرسین و بحث کنین من خوشحال میشم که میپرسین -
باید بدونین که ولتاژ دو سر خازنو و بارشو با علامت منفی بیان نمیکنن که دوست داشتم شما بپرسین
منفی رو گذاشتم که با روش سنجش حلم فرق بکنه! این روشم مفهوم فیزیک رو نشون میده که تعداد بار های خازن دوم از تعداد بار های خازن اول بیشتره پس چون دو خازن به سر های غیر هم علامت متصل شدند محل اجتماع بار های خازن اولی عوض میشه(خاطر اون منفی 30 نوشتم) ولی در خازن دوم درسته که تعداد بار خالصمون کاهش پیدا میکنه ولی محل اجتماع بار های مثبت یا منفی همون محل قبل میمونه
سعی کنید شکل بکشید و سوال بپرسید بازم -
معلومه بپرسین مشکلی بمونه ناراحت میشم
مخصوصا اگه ببینم دانش اموزی سوالات بد و بدون مفهومی رو نمیپرسه سعی میکنن باهاش راحت باشم و دغدغه ها رو بشنوم
اره
زمانی که کنکور میدادم خوب متوجه همین بار خازن ها نشده بودم که اقا وقتی میگیم بار خازنی 200 کولنه یعنی چی؟
یکی از ازمون های سنجش هم این طور چیزی اومد و غلط زدم بعدش یاد گرفتم و موند تو حافظم و یکی
از مهم ترین فواید ازمون دادنه خب
موفق و غول فیزیک باشین -
-
ممنون میشم حل کنید.
نمودار مکان زمان متحرکی ک باشتاب ثابت روی محورX حرکت میکند،مطابق شکل است.سرعت متحرک درلحظه ای که متحرک ازمبدا مکان عبور کرده است چند m/s است؟؟!
-
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
گلوله ای به جرم 800 گرم به کمک دو نخ بدون جرم با طول 25 سانتی متر به میله قائمی وصله. وقتی دستگاه با سرعت زاویه ای 10 رادیان بر ثانیه میچرخه دو نخ کشیده میشن... نیروی کشش نخ بالایی؟
5
8
10
15سلام در دانشگاه هستم
جواب رو در گزینه ها ندیدم چک کنید صورت سوالتان و گزینه هارا
باید جسم در راستای محور y ها ساکن بماند از این جا یک رابطه میاوریم
و یک رابطه از محاسبه نیروی مرکز گرا داریم
بعد با حل دو معادله دو مجهولی هر دو نیروی کششی طناب بالایی و پایینی را میتوان پیدا کرد
-
سلام دوستان کسی فیلمایه حرکت دایره ایه استاد طلوعی رو داره ؟؟؟؟؟
-
گل یاس1999 در غول فیزیک باش گفته است:
ممنون میشم حل کنید.
نمودار مکان زمان متحرکی ک باشتاب ثابت روی محورX حرکت میکند،مطابق شکل است.سرعت متحرک درلحظه ای که متحرک ازمبدا مکان عبور کرده است چند m/s است؟؟!
سلام
بهتر است محور زمان را قسمت های منفی نمودار امتداد ندهید
سرعت اولیه را 0 میگیریم زیرا شیب مماس بر نمودار در نقطه ی تی مساوی 0 برابر 0 می باشد
بقیه حل هم کامل نوشته شده است
موفق باشید -
sadegh1234 نمیدونید ؟؟؟؟؟؟؟؟
sadegh1234 در غول فیزیک باش گفته است:
سلام دوستان کسی فیلمایه حرکت دایره ایه استاد طلوعی رو داره ؟؟؟؟؟