Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
غول فیزیک باش
-
مگه میشه فیزیک رو 80 هم زد!؟
من با کلی سعی و تلاش توی آزمون های آزمایشی 60 درصد (تازه بدون محاسبه غلط ها!) میزنم
ولی خب خداروشکر غلط هام زیاد نیست در حد یکی دوتا، گرچه بازم خوب نیست -
@njzamin سوال1: ازکجا بدونیم سرعت نسبی روازما میخواد؟
سوال 2: اون جمع و تفریق بردارهایی ک توی کتاب نقره ای فصل اندازه گیری گفته وبرای نیرو مثال زده کی کاربرد داره؟
میشه اونارم بگین؟ واینکه بگین ازاون نکات چه زمانی استفاده میکنیم وکاربردش توسوال چیه؟
اصلا ربطی ب سرعت نسبی دارن این فرمولا؟؟
ممنون @njzamin -
RACE
سلام خوبین
جواب سوال 1)سرعت نسبی بین دو ذره برسی میشه باید تست بزنید تا دستتون بیاد کی باید چه کاری کرد(برای درصد 50 باید به حدی برسید که سوالو دیدی همون لحظه فرمولش رو به خاطر بیارید برای درصد های بالاتر که هم کار بیشتر لازمه)جواب سوال 2)در مورد کاربردش که پرسیدین من میتونم بگم که برای سرعت نسبی فرمولی حفظ نکرده بودم و الانم حفظ نیستم چون در هر مساله اگر سرعت نسبی رو از مابخواد با مساله دیگه فرق میکنه و عاقلانه برای من نبود که برای هر حالتی یه فرمول حفظ کنم
شما عکس بزارین در این جا از کتابی که گفتین نگاه میکنم بعد از قرار دادن عکس سوالتونو بهتر بپرسید
(موفق و غول فیزیک)باشید
امین نجف زاده -
RACE
واقعیتش اینه که من نمیتونم زیاد به اکثر بچه ها برسونم که بابا درسته که بردار ازش سوال مستقیم نمیاد ولی توی 1حرکت و2 دینامیک3کارانرژی 4 الکتریسیته ساکن 5 مغتناطیس و غیره از بردار میشه که سوال بیادحالا برای ادامه بحث برام بگبن که نظام قدیم هستین یا جدید؟
-
RACE در غول فیزیک باش گفته است:
@njzamin قدیم.
سلامی دوباره
حالا که نظام قدیمین کارتون راحت تره چون فصل 1 فیزیک 2 شما مربوط به بردار هاست و فصلی برای این موضوع دارید
ولی نظام جدید ها هم به دلیل اهمیت مبحث بردار ها بهشون توضیه که نه بلکه اجبار میکنم که یاد بگیرن بردار هارو و بسته به سطحشون تعدادی تست بزنن
خوب اگه میخواهین بدونین بردار کجا ها به درد میخوره باید بگم بردار ها و کمیت و یکا ها پیشنیاز کل فیزیک هستند
میتونند توی فصل 1حرکت شناسی2دینامیک3الکتریسیته ساکن 4کارانرژی 5 مغناطیس و خیلی جاهای دیگه استفاده بشن پس بهتره براش وقت بزارید هر چند اکثر سال های اخیر به طور مستقیم از بردار ها سوالی نداشتیم ولی خیلی از سوالات برای حل از این مفاهیم پایه ای استفاده خواهیم کرد
اگه هم مشکلتون غیر از این چیزایی که گفتم بود بپرسید: چون فرموده بودید کاربرد فرمول های بردار در کجاست ! جواب :در جاهایی که لازمه برای حل سوال شما با زدن و حل تست های زیاد خود به خود این مشکلتون حل میشه و در اینده به صورت سریع و روان و بدون فکر کردن( با دیدن روی سوال )فرمول برای حل سوال مزبور به ذهنتون خواهد رسید ولی اگر تمرین خوب و کافی انجام بدین
من الله التوفیق -
Laynad
سلام با مفهومی خوندن درست میشه
و فقط اینو بگم که تاجایی که میتونین مفهومی بخونین و سراغ فرمول بیشتر و اضافه حفظ کردن نرین مگه این که درصدتون خیلی بالاست و دستتون به حل مساعل بسیار بسیار روون شده ((جزو 0.1 درصد کنکوری ها احساس کردین شدین))
بله اون موقع خوبه که هر از گاهی هم به فرمول های دیگه که فقط توی برخی مساعل کاربرد دارن توجه کنین
بیشتر اگه میخواهید بفهمید :
حرف های من رو با بچه ها در مورد انتخاب منابع یا مشاوره در مورد فیزیک شاید بتونید در همین تایپک یا در سرچ کردن در سایت پیدا کنید منم پیدا کنم همین جا قرار میدم
ولی همین رو بگم که هیچ فرمولی رو نفهمیده حفظ نکنید! حتما تا جایی که به کنکور مربوط میشه بدونید فرمولا از کجا اومده اون موقع اگه یادتون هم بره چون مفهوم رو بلدین دیگه میتونین در چند ثانیه (یا کمتر (بسته به میزان تمرین شما) فرمول رو بازاوری کنین و سوال رو حل کنید
موفق باشید
امین نجف زاده
غول فیزیک هم باشید -
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
@negin-78 اها نه فاصله ماهواره از مرکز زمین میشه 8000 از سطح زمین میشه 1600 درست شد؟!
درست بودنش درسته
ولی سوال مهم تر اینه که چرا حتی وقتی سوالات راحتن استقبال نمیشه اندازه تایپک زیست خوانی؟@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@Amir-Bernousi
Brilliant -
@نجف-زاده در غول فیزیک باش گفته است:
@negin-78 اها نه فاصله ماهواره از مرکز زمین میشه 8000 از سطح زمین میشه 1600 درست شد؟!
درست بودنش درسته
ولی سوال مهم تر اینه که چرا حتی وقتی سوالات راحتن استقبال نمیشه اندازه تایپک زیست خوانی؟@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@Amir-Bernousi
@Brilliantدرمورد دینامیک که هنوزم نخوندمش
اما درکل
شاید یه بخشیش مربوط میشه به اینکه هنوز سطحم تو فیزیک اونقدر خوب نمی دونم -
-
Brilliant در غول فیزیک باش گفته است:
درست بودنش درسته
@Amir-Bernousi
Brilliantدرمورد دینامیک که هنوزم نخوندمش
اما درکل
شاید یه بخشیش مربوط میشه به اینکه هنوز سطحم تو فیزیک اونقدر خوب نمی دونمدقیقا همین
-
@Amir-Bernousi در غول فیزیک باش گفته است:
درست بودنش درسته
@Amir-Bernousi
اما درکل
شاید یه بخشیش مربوط میشه به اینکه هنوز سطحم تو فیزیک اونقدر خوب نمی دونمدقیقا همین
فکر میکردم فقط خودم اینطوریم
-
درست بودنش درسته
@Amir-Bernousi
اما درکل
شاید یه بخشیش مربوط میشه به اینکه هنوز سطحم تو فیزیک اونقدر خوب نمی دونماون که دینامیک نخوندین یه طرف که وارد بحثش نشیم! ولی خوب اگه سوالی بزارم و برای مثال اقای x حدس بزنه که میتونه حل کنه یا تا وسطاش بلده بهتره برای خودش که بنویسه .... غلط هم بود یاد میگیره ....
ولی اگه کسی نظری داشت بهم بگه در مورد بهتر کردن تایپک
دوست دارم در مورد بهتر کردن تایپک حداقل 60 ثانیه فکر کنید و اگه چیزی به ذهنتون رسید به پیوی بفرستید
ممنون
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ناظم
@ادمین
@همیار -
درست بودنش درسته
@Amir-Bernousi
اما درکل
شاید یه بخشیش مربوط میشه به اینکه هنوز سطحم تو فیزیک اونقدر خوب نمی دونماون که دینامیک نخوندین یه طرف که وارد بحثش نشیم! ولی خوب اگه سوالی بزارم و برای مثال اقای x حدس بزنه که میتونه حل کنه یا تا وسطاش بلده بهتره برای خودش که بنویسه .... غلط هم بود یاد میگیره ....
ولی اگه کسی نظری داشت بهم بگه در مورد بهتر کردن تایپک
دوست دارم در مورد بهتر کردن تایپک حداقل 60 ثانیه فکر کنید و اگه چیزی به ذهنتون رسید به پیوی بفرستید
ممنون
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ناظم
@ادمین
@همیارحتما