غول فیزیک باش
-
ramses kabir برادر میگم درسته
شما q3 رو برش داری نیروی توتال میشه 3.6 به سمت منفی محور افقی
حالا وقای q3 رو بذاری دقیقا رو O همون نیرو بهش وارد میشه -
ramses kabirreplied to Shadow Runner on ۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
Shadow Runner یکم دقت میخواد
بذا راهنماییت کنم تو q 3 رو که اوردی مرکز نگاه به جهتا کن بعد از اینکه اوردیش مهمه -
ramses kabir درسته مشکلی نداره
-
Shadow Runner نع دقت کن
-
-
-
-
-
-
ramses kabir وزن رو نداده؟
-
کسی حکیمانه رو میشناسه
-
کسی حکیمانه رو میشناسه
-
ramses kabirنوشتهشده در ۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۱۳ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شده
یه سوال خوب که ارزش وقت گذاشتنو داره...
@دانش-آموزان-آلاء -
امیررضا فلاح نژادreplied to Dr-acula on ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hasan Taghi zadeh پس دیگه من فک میکردم دلتا هست اون 5../. اشتباه سرسری پاسخنامه بود
متشکرم -
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to Marzie khanoom on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Nil-par بله ولی اینجا منظورش اینه که اومده زمانه عبور از هوا و فلز رو مقایسه کرده و گفته تو فلز توی 0.005 ثانیه و تو هوا تو 0.1 رد میشه
از نظر فیزیکی هم قابل توجیه هستش دیگه
سرعت موج در مواد جامد بیشتر از مایع و گازه -
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hasan Taghi zadeh اختلاف معنی این نمیداد که این دلتا t باشه؟!
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to Marzie khanoom on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Nil-par خب میگه تو هوا در عرض 0.1 ثانیه میره ولی تو خوده فلز 0.095 ثانیه کمتر طول میکشه
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Nil-par اون اختلاف زمانی و نمیفهمم
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hasan Taghi zadeh مصی که سوال بنده رو خوب نگرفتید من از لحاظ مفهوم در مشکلم برادر