غول فیزیک باش
-
@miladsaeedi در غول فیزیک باش گفته است:
delaram7897 در غول فیزیک باش گفته است:
گزینه1 یعنی100
نکتش اینه برای اینکه بزرگترین سایه روی زمین بیفته نور باید عمود به طول میله بتابه بقیش تصویر سازی و هندسه ساده استسلام
برادرمیتونی بفرستی براشون حلش رو یا خودم حل کنم؟
-
@njzamin
ی سوال کسایی ک رتبه های تک رقمی میارن از همون ابتدا درصدای تستاشون صد هستش؟برای اینکه ب درصد صد برسم چیکار کنم ؟؟؟من نتونستم تک رقمی بشم برای افزایش درصد هم به نظر من باید فقط فرمولارو حفظ نکنین و بیشتربفهمین .... هر چی بیشتر بفهمین و در اثر زیاد حل کردن سوالات فرمولا خودشون حفظتون بشن بهتره ..
-
@njzamin در غول فیزیک باش گفته است:
@miladsaeedi
اشتباهه بیشتر دقت کنیدولی من بازم به همون گزینه1رسیدم جوابشو بزار توی تله تست افتادم
اشتباهم این بود که شتاب جفتشون را یکی گرفتم و شتاب ثابت فرض کردم... -
@miladsaeedi
اشتباهه بیشتر دقت کنیدولی من بازم به همون گزینه1رسیدم جوابشو بزار توی تله تست افتادم
-
@miladsaeedi
ببخشید میشه بگید شما چطوری فیزیک میخونید درصداتون چطوریه؟میخوام درصدام بالا بره ولی نمیشهمن که فیزیک 30درصد میزنم ولی این سوالا راحته...
-
delaram7897 دانش آموزان آلاءreplied to 99 on ۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط delaram7897 انجام شده
@miladsaeedi
ببخشید میشه بگید شما چطوری فیزیک میخونید درصداتون چطوریه؟میخوام درصدام بالا بره ولی نمیشه -
این پست پاک شده!
-
گزینه1 یعنی100
نکتش اینه برای اینکه بزرگترین سایه روی زمین بیفته نور باید عمود به طول میله بتابه بقیش تصویر سازی و هندسه ساده است -
@miladsaeedi
-
@njzamin
ی سوال کسایی ک رتبه های تک رقمی میارن از همون ابتدا درصدای تستاشون صد هستش؟برای اینکه ب درصد صد برسم چیکار کنم ؟؟؟ -
-
-
-
-
-
-
تا الان که به جواب نرسیدم یه چیزای محوی از حل این تیپ تست (تست شماره یک ) تو ذهنمه ،اما انقدر محو که به جواب نمی رسونتش ....
ولی مرسی تست های خوبی رو قرار میدید
نیاز به فهمیدن مطلب دارن نه صرفا یادگیری فرمول -
حس می کنم سوال اول باید با تشکیل معادله به جواب رسید البته روش فکر می کنم
اما واسم وقت گیر تره نسبت به دومی
پست 1161 از 1269