Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
جریان مقاومتی که دورش خط کشیدمو سوال میخواست
-
@Amir-Bernousi در غول فیزیک باش گفته است:
جریان مقاومتی که دورش خط کشیدمو سوال میخواست
بله دیدم ... عذر میخوام اشتباه گفتم... دارم کم کم به بیناییم هم شک میکنم
-
سلام من این تست مدار دو حلقه رو میخواستم به روش اقای طلوعی حل کنم به مشکل برخوردم. توی مخرج کسر باید مقاومت بگذارم که برای یکی از شاخه ها اصلا مقاومتی وجود نداره چی باید توی مخرج بذارم؟ نمیدونم با روش اقای طلوعی اشنایی دارین یا نه:
این روش اقای طلوعی بود البته برای یه مثال دیگه...توی صورت فقط پتانسیل نقطه آ رو قرار میدیم و کنارش هم یا بعلاوه نیروی محرکه میکنیم یا منهای نیروی محرکه میکنیم و توی مخرج کسر تقسیم بر مقاومت اون شاخه که محاسبه میخوایم محاسبه بکنیم میکنیم.
سوال این بود :
الان من وقتی میخوام بنویسم va + 6 /R اون R برای این شاخه اصلا وجود نداره چی باید به جاش بنویسم؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار -
dan-l این مداری که رسم کردید درواقع دو مدار تک حلقه مجزا است . حالا اگر اصرار به حل این سوال به روش آقای ططلوعی دارید تو مخرج صفر بگذارید و چون مخرج صفر شده باید صورت را هم صفر قرار دهید تا به حالت (عدد تقسیم بر صفر) بر نخورید . تازه کسرها رو هم اشتباه نوشتید که اگر اصلاح کنید و مساوی صفر قرار دهید ولتاژ نقطه A را 6 بدست می اورید
-
majid70
درسته اقای طلوعی یه چیزی گفتن یادم اومد ولی دیروز
گفته بودن که اگه اخر قضیه ولتاژ نقطه منفی اومد باید جهت جریان هارو عوض کنیم که توی این مثل بالا با فرض جهتی که من انتخاب کردم اخرش ولثاژ نقطه آ منفی میومد که باید جهت رو برعکس کنم و درنتیجه باید 18 رو علامتش رو عوض کنم و همچنین 6 رو علامتش رو عوض کنم اینطوری درست در میاد -
dan-l برحسب اطلاعاتی که مساله میخواد میتونی یکی از شاخه های بالایی رو حذف کنی و تاثیری بر جواب نداره . مثلا اگر جریان شاخه وسط رو میخواد شما کاری با شاخه بالایی نداری . اگر به مدار خوب نگاه کنی میبینی این مدار عین دو مدار مستقل از هم عمل میکنه چون اختلاف پتاسیل دوسر هر دوشاخه بالایی معلومه پس مستقل از هم بررسی میشن
-
dan-l اختلاف پتانسیل دو سر خازن رو باید بدست بیاریم.
مثلا دو نقطه فرضی انتخاب کن. یکی بین اون دوتا مقاومت بالایی (یک سر خازن) یک نقطه هم بین دوتا مقاومت پایینی(سر پایینی خازن) . خود خازن رو هم هرجا دیدی جریانی ازش نمیگذره. برای مقاومت معادل بدست اوردن هم خود خازن و مقاومت های سری باهاش رو حذف کن.