سلام به دوستان گل آلایی
به خصوص دانشجوهای ورودی امسال
خوبین همگی ؟ اوضاع روبه راهه ؟
دانشجو شدنتون مبارک 🙂
دانشجویی یکی از دوران پرهیاهوی زندگیه هرکس به طریقی می گذرونه
برای بعضی ها میشه بهترین دوران زندگی و ساختن آینده
برای بعضی ها میشه پیدا کردن دوستان نابی که سالیان سال باهم باشن
و برای بعضی ها مسیر مهاجرت
و برای بعضی ها ترکیب همینا
و و و
خب حالا که شما هم وارد این مسیر و این دوران شدین
از روزای اول دانشگاهتون برامون بگین
از خاطره روز اول روز ثبت نام اولین کلاس و اولین اتفاقات بامزه ای که براتون میافته 😋
و هر چیز دیگه ای که خودتون دوست دارین 🙂
متن جایگزین
لذت ببرین از مسیر جدید زندگیتون از پیچ و خم هاش نترسین ادامه بدین با لبخند و امید یادتون نره زیبایی هاش رو هم ببینید هر روزش یه رنگه هر روزش یه حس و حالی داره تا چشم بهم بزنید می بینید داره به انتهاش میرسه تا می تونید خوب باشین و خوب بمونید و مولد خوبی باشین رد پاتون رو برای بقیه به یادگار بذارید شاد باشین و امیدوار و پر انرژی... @دانش-آموزان-آلاء @همیارسلام به همه دوستان عزیز
در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی تصمیم گرفتیم تایپکی راه اندازی کنیم که شما یکم کتاب غیر درسی بخونید 😂 خب همین اول بگم همتون لایک میکنین اول بعد پست میذارین اشتباه نزنین یدفه و منفی بدید 😂 اصلا هم دستوری نبود خلاصه نمیدونم
چه چیزایی میتونید بذارید :
-بریده ای از کتاب ها
-معرفی کتاب
-گذاشتن لینک دانلود کتاب اگه صوتی و ایناست و از سایتی برداشتید نگاه کنید حتما %(#ff0000)[منبع ] بذارید با تشکر
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همهی بچههای با انگیزه!
دیروز روز جهانی اشتباه بود؛ بهترین بهونهای که بتونیم کمی از اشتباهاتمون بگیم، بخندیم، درس بگیریم و تو مسیر امسال قویتر قدم برداریم!
بیاید از تجربههای پارسال بگیم:
چه اشتباهاتی داشتید که شاید در لحظه ناامیدتون کرد، ولی الان ازش یه درس خوب گرفتید؟
چطور تونستید از اون اشتباه عبور کنید؟
و مهمتر از همه، چه توصیهای برای بقیه دارید تا همگی سال تحصیلی بهتری رو شروع کنیم؟
این تاپیک جاییه برای صداقت و یادگیری؛ از خندهها، ناراحتیها و موفقیتهایی که بعد از اشتباهاتتون به دست آوردید! منتظریم تا قصههای شما رو بشنویم تا هممون با تجربههای هم، بهتر پیش بریم.
پس شروع کنید؛ اشتباهاتتون رو با ما به اشتراک بذارید و یه قدم جلوتر برداریم!
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-مهندسی
@دانشجویان-پزشکی
درود.به به بالاخره روز دختر رسید. روز دختر رو به همهتون تبریک میگم امیدوارم که همیشه سالم و سلامت و موفق باشید🌺🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌷🎉🎉🎉🎉🎉🎉
انجمن رو منفجر کنید دخترا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @راه-ابریشمی-ها-ادبیات @راه-ابریشمی-ها-دینی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @دانش-آموزان-آلاء
هاعییی بر شما ای هم کنکوریای من😂
چخبررر؟ خوبین؟
آقا داریم به لحظات ملکوتی اعلام نتایج نزدیک میشیم..
یعنی دیگه امروز فرداست که با استرس وارد سایت میشیم، هی منتظر لود شدن سایت میمونیم، آب دهنمون خشک میشه دست و پامون سرد میشه حتی ممکنه انگشتامون بلرزه، تا اینکه بالاخره اون عبارتو میبینیمش...
شما رو نمیدونم ولی این روزا ذهنم پر از سواله...
شاید مهم ترینشون ک احتمالا برای شما هم همینه اینه که: قراره با چه عبارتی رو به رو شم؟ مردود؟ قبولی؟ قبولی چی؟ قبولی کجا؟ قبولی کِی؟
و از اینا گذشته.. هر یک از این عنوان ها قراره برام چه سرنوشتی رقم بزنه؟
گیریم که رسیدم به خواستم... تهش که چی؟ یعنی قراره ی اینده گل و بلبل مثل همونچیزی که خیالپردازیشو میکنم داشته باشم؟
و یا اگه نرسم، قراره سرنوشت شومی داشته باشم؟
ایا اصلا قراره به قولی: "خواست و قسمتم یکی باشه؟"
شما چه سوالایی ذهنتونو درگیر کرده و باعث میشه نگران باشین؟
بیاین باهم حرف بزنیم :>
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @انسانیا @تجربیا @ریاضیا
درود🍷🍷y (488).gif
امیدوام حال خوبی رو داشته باشید
هر چند وقت یکبار بیا اینجا توی یه پست یه اسکرین شات از پروفایلت (کاور . عکس پروفایل . بیوگرافی و تعداد فالور وبقیه چیزای که تو پروفایلا هست)بگیر و زیر اون امضایی هم اگه داری اضافه کن و بفرست اینجا
اگه دوست داشتی در آخر پست در حد یک خط هرچی که خواستی بنویس و اضافه کن
و اینجوری ردپات رو توی انجمن ثبت کن تا بمونه یادگاری ...👣
به قول آقای موقاری حالا که داری خوب گوش میدی چندتا جونم به این نکته هم بگم😂:
1.درحال حاضر تو پروفایل همه یه باکس تبلیغ هست، ممنون میشم اگه سعی کنین اونو تو عکس نشون ندین. + ادرس ایمیلتون هم کات کنید که اخراج نشید.
2.یه تعادلی هم داشته باشین تو ارسال پست! درواقع جوری نباشه که هروز بفرستید یا سالی یکبار بفرستید😂
3.اسپم هم که دیگه خودتون میدونید زشته بگم بهتون .. بزرگشدید دیگه 😂
y (546).gif
4.دوستاتم دعوت کن
امیدوارم خاطره بشه واسه هممون👌
1 (2).gif
چاکر همه رفقای آلا
دعوت میکنم از همه آلایی ها
@دانش-آموزان-آلاء
پ.ن: راستی Sharllot هم تو نوشتن تاپیک کمک کرد ولی ایده اصلی مال خودم بود .. گفتم اسمشو بیارم خودشو نکشه بعدا 😑👌🤣🤣
%(#c5e7fa)[به] %(#4fcdf3)[نام] %(#26b6f3)[خالق] %(#18a6f2)[زیـبــــــــــــــــــآیی] %(#007ec2)[ها]
سلام به خـودتــــــــــــــ(: 0_1534586486711_balloons-smiley.gif
همه ی ما هنرها و استعداد هایی رو توی وجود خودمون داریم که تا به سمتشون نریم و ازشون بهره نبریم ، شکوفا نمیشن ! ):
هدف این تایپیک اشتراک گذاری تولیدات ذهنی خودمون هست %(#ff0000)[(] تاکید میکنم خودمون %(#ff0000)[)] ، اینجا هر چیزی که منشاش خود شما باشید ارزش داره نه کپی کار های بقیه 😒
حتی میتونید فیلمی ک دیدید یا کتابی رو که خوندید رو با قلم و فکر خودتون نقد کنید و اینجا قرار بدید (:
همه به اینجا دعوت هستن @دانش-آموزان-آلاء
بخصوص (:
🍃@zedtwo / بهاره / FLY -----> طراحان فوق العاده انجمن 0_1534586514665_scrap-books-smiley.gif
🦋Sobhan.1999 / najafiali78 / sattaralipour -----> خوشنویسان خوش قلب 😘
🍄negaarin / M.an / chakame / دکتر علی ----->نویسندگان عجیب الفکر ! 🤖 🧠
🍁@njzamin / revival / @_Ata_ / @javadm328 ----> شاعران شهره انجمن 👳🏻♂ 👳🏼 👳♂ 👳🏼♂
⚡@faezeh-r / blue ----> دو عدد عکاس تیز بین 🧐 🤩
💧 @zedtwo / Vezra / @Dr-Bernosi / بهاره ----> گرافیک بازان 😉 😂 🕸
....................................
ازتون خواهش میکنم 😥 به پست ها ریپلای نزنید تا یه مجموعه خوب و یک دست از هنر های آلایی ها رو داشته باشیم (:
%(#6bffe6)[توجه !] این تایپیک شعبه دیگری ندارد 😒😂
%(#ff0000)[پ ن] : اگه پستای هنریتون رو توی تایپیک دیگه ای جز اینجا ببینم مورد پیگیریتون قرار میدم تا اخراج کامل هم دست بردار نیستم 0_1534586535363_cowboy2-smiley.gif 😂 😂
0_1534586548670_coke-smiley.gif
درود دوستان همین الان تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم. تو این تاپیک میایم جملات قشنگ و آموزنده و انرژی دهنده افراد معروف و موفق رو به اشتراک میزاریم باهم. هرجمله زیبایی از یه شخص که دیدین قشنگه و روحتونو نوازش کرد و متحول کرد بفرستین بقیه هم ببینن ولذت ببرن. این شخص میتونه ورزشکار، هنرمند، دانشمند و...... هر فرد موفقی باشه!
منشن هم لازم نیست تمام بچههای آلا منشن هستن!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان تجربیا تجربی @ریاضیا @انسانیا
سلاااااااام بر دوست های عزیز و خوشکل خودم 🥰❤🤗
همیشه واسه همه مون در یک موقع زمانی یه اتفاق هایی میوفته که شیرینه گاهی هم تلخ 😍😭
همین تلخ و شیرینا با مرور زمان🕰 میشن خاطره و در دفتر خاطرات ذهنمان جا خوش میکنن ⌛📜
حالا دوستان🤗 از شما میخوام که
از خاطرات زندگی تون بگین از خاطرات شیرین☺️ ، بامزه 😋، تلخ 😔،دوران مدرسه 👩🏫👨🏫، دوران دانشگاه 👨🎓👩🎓،
از سوتی هاتون😂 و از خاطرات با دوستانون👬👭 و هرچی که دوست دارید بگیید و باما شریک شید😉
دوستون دارم فراوون با کلی قلب هاییی رنگیی
💚💛🧡❤💙💜🖤
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @حامیان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا dlrm پشمک اکالیپتوس
marzyeh78 @رُ-ز-عــآبیـ ایهام @Saahaar گونش
@Milad91 Virus @Survival
بِسْم رَبّ النور ☁️
سلام
امیدوارم حال دلتون بهترین باشه..... 🎈
برم سراغ حرف اصلی....
در فکر تاپیکی بودم که هر روز توش چند تا پست قشنگ بزارم و با چند تا عکس و متن نوشته و دل نوشته...... حالمون خوب بشه، انرژی بگیریم در طول روز.....❤️☁️
یه جورایی این تاپیک شبیه کانال یا چنل.....
البته پست هایی که قرار بزارم برای خودم نیست و صرفا گلچینی از مطالبی که ممکنه توی فضای مجازی یا کتاب ها ببینم و بارگذاری بکنم.....
اگر شما هم دوست داشتید خوشحال میشم همراه من بشید.... ☁️🎈🍒
IMG_۲۰۲۳۰۶۱۶_۲۲۰۶۵۴.jpg
پ.ن:اسم تاپیک برگرفته از اسم یک کانالِ
و در آخر دعا میکنم دلتون ذهنتون ابری باشه(:☁️❤️
بسم الله الرحمن الرحیم...
به نام یزدان پاک... که فاطمه را از او دارم.. =)) ☁️☘️🍒
سلام بهتون ساکنین انجمن
امیدوارم حال دلتون عالی باشه 👌🏻🌱❤️
بریم سراغ اصل مطلب..
که بخاطر این موضوع مهم شما رو دعوت کردیم....
پ.ن: اصلنم مهم نیست شما جدی نگیرید😂🤝🏻)
فردا یه روزیه که یه بنده خدایی قدوم نا مبارکش رو، رو چشم زمین گذاشت .... 😐😕
این دختر سر اسم همه، همه رو دیوونه کرده... 🔪
عملا حافظه ماهی داره 😒😂🤝🏻
به شدت درس خون و خانوم...
میگه امسال دیگه پزشکی رو میارم 😎 دیگه الله و علم...
(اما من که بعید میدونم 👌🏻👍🏻🤝🏻😂پزشک هم بشه کی قرار خودشو بسپره به این بشر دو پا من شخصا به عنوان دکتر قبولش ندارم)
تموم شد خصلت های خوبش من دیگه هیچی یادم نمیاد... 🤔😂
(سرم رفته 😂🔪)
دیگه بین زمین و هوا نزارمتون... 😂
تولد فاطممونههههههههههههههه🥺😂❤️❤️❤️❤️❤️
fest30.gif823d8cf6-48cb-4755-81d5-ec817b734e02-image.png confetti.gif
عشق من تولدت مبارک
یکساله دارمت و این اواخر بیشتر تو قلبم فرو رفتی و جا باز کردی مهربون... ☘️🍒☁️=))
تو یکی از خوشگل ترین و عزیز ترینایی برام و همیشه خوشحالم و افتخار میکنم تو رفیقمی...starplucker.gif
دوستان من آهنگ ندارم درحال حاضر هر کس داره بفرسته تا مجلس گرم بشه 😂y (719).gif
فففففففففففففففقط....
خواهران گرام برادران ارجمند با رعایت شئونات اسلامی جوری که اسلام تو خطر نیوفته همه مجلس رو گرم کنید😉😂🤝🏻🥳
آقایونی که خوشتیپ کردن کت رو در بیارن...132.gif😎
خانوما البته فقط دست 😂🤝🏻👈🏻👏🏻y (722).gif
خب... خب....
زمان صرف شیرینی و شام فرا رسید.... 😌😉
ولییییییییییی متأسفم فاطمه دست به جیب نشد براتون تدارکات تهیه کنه......😒😂
بگذریم از این تشریفات...
برات بهترین رو آرزو میکنم بهترینم... 1593
خانوم دکتر شدنتو ببینم عزیزدلم...
از دور میبوسمت خانوم ناناز=))) 🍓
loveboat.gif
هممون دعوتیم به این میلاد قشنگ...
kumbaya.gif
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
خب سلام
اینم از تاپیکی که قولشو داده بودم
خاطرات خنده دار یا تلخ خودتونو که با خواهر برادراتون دارین بیاین بگین
ترجیحا خنده دار باشه😂
خب دعوت میکنم از
@roghayeh-eftekhari
@F-seif-0
@Ftm-montazeri
@Ariana-Ariana
Infinitie. A
ramses kabir
@Zahra-hamrang
@Fargol-Sh
مجتبی ازاد
@Yasin-sheibak
@Elham650
Mehrsa 14
@گروه-بچه-هایی-که-خواهر-یا-برادر-دارن😂😂
فعلا شماهارو یادم بود که خواهر برادر دارین
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سیاهچالهها
مقدمه
طبق نظریه ، نسبیت عام ، گرانش انحنا دهنده فضا - زمان است. فضای حول ستاره به نحو بارزی خم میشود در لحظهای که هسته ستاره تبدیل به حفره سیاه میشود. این جرم خطوط فضا زمان را مانند پیلهای به دور خود میپیچد. امواج نوری کم تحت زوایای خاصی به سمت سیاهچاله روان میشود. در سطح کرهای که هم مرکز نقطه یکتایی سیاهچاله است، تجمع میکنند. در فاصله معینی از سیاهچاله که بسته به جرم لا وارد شده باشید ستاره رمبیده دارد، جاذبه آنچنان زیاد است که نور نمیتواند فرار کند، به این فاصله افق حادثه گفته میشود.
ساختار سیاهچالهها
با حل استاتیک غیر چرخشی با تقارن کروی برای معادلات میدان انیشتین این نکته مشخص میشود که سیاهچالهها که از یک سمت به صورت چاه عمل میکنند، در سطح دیگری بصورت چشمه عمل میکند. یعنی میتواند دو سطح مختلف فضا زمان را از جهانهای گوناگون یا دو نقطه بسیار دور از جهان خودمان را به هم متصل کند. که به این حالت لا وارد شده باشید کرم چاله یا پل انیشتین رزن گفته میشود.
سیاهچالهها چگونه بوجود میآیند؟
هر چه لا وارد شده باشید ستارههای نوترونی بزرگتر باشد کشش جاذبهای داخلی آن نیز بیشتر خواهد بود. در سال ۱۹۳۹ اوپنهایمر فکر کرد که نوترونها نمیتوانند در برابر همه چیز مقاومت کنند. به نظر او اگر یک چیز در حال از هم پاشیدن بزرگتر از ۲.۳ برابر اندازه خورشید بود، آنگاه نه تنها الکترونها بلکه نوترونهای آن نیز در هم میشکست.
همچنین باید بدانیم که وقتی نوترونها در هم شکستند، دیگر هیچ چیز مطلقا وجود ندارد که از در هم پاشیدن ستاره جلوگیری کند. اگر شما خود را روی سطح یک توده در حال از هم پاشیدن تصور کنید، آنگاه شما با فرو ریختن آن جسم به مرکز آن نزدیکتر و نزدیکتر خواهید شد. و بنابراین نیروی جاذبه بیشتر و بیشتری را حس خواهید کرد. تا هنگامی که ستاره به مرحله کوتوله سفید برسد، شما بیش از ۱.۰۱۶ تن وزن پیدا خواهید کرد.
تصویر
وقتی که ستاره به در هم پاشیدن ادامه داد و از مرحله ستاره نوترونی هم گذشت و بطور کامل از هم پاشید، وزن شما از ۱۵۰۰۰ میلیون تن بیشتر و بیشتر خواهد شد. اگر سیاهچاله به اندازه کافی به ما نزدیک بود، میتوانستیم نیروی جاذبه بر آن را حس کنیم. اما وقتی یک سیاه چاله در میان ستارهها خیلی دورتر از ما قرار دارد، آیا میتوانیم وجود آنرا اثبات کنیم؟ برای این منظور اخترشناسان دو راه آشکار شدن حدس میزنند. اول از روی جرم سحابی برای مثال اگر آنها جرمهای تمام ستارگان موجود در یک خوشه ستارهای مریی بطور قابل ملاحظهای کمتر از جرم خوشه وجود داشته باشد، مرکز کهکشانها به عنوان مکانهایی تلقی میشوند که در آنها سیاهچالهها وجود دارند. زیرا چگالی مواد در آنجا زیاد است. راه دوم نیز این بوده که اگر چه hc سیاهچالهها هیچ تشعشعی خارج نمیشود، اما چیزهایی که در سیاهچالهها سقوط میکنند. به هنگام سقوط اشعه ایکس از خود منتشر میکنند و هر چیز کوچکی که در سیاهچالهها سقوط کند تنها مقدار کمی اشعه ایکس از خود منتشر میکند. این مقدار برای کشف آن در فاصله میلیونها میلیون کیلومتری کافی نخواهد بود.
در سال ۱۹۷۱ یک دانشمند انگلیسی به نام لا وارد شده باشید استفن هاوکینگ< عنوان کرد که این واقعه بوجود آمدن سیاهچالهها هنگامی که جهان نخستین لا وارد شده باشید انفجار بزرگ خود را آغاز کرد اتفاق افتاده است. هنگامی که تمامی مواد تشکیل دهنده جهان منفجر شد، مقداری از این مواد آن چنان به هم فشرده شدند که تبدیل به سیاهچاله گشتند. وزن برخی از این سیاهچالهها ممکن است به اندازه وزن یک سیاره کوچک و یا از آن کمتر باشد و وی آنها را سیاهچاله کوچک نامید.
نتایج تحقیقات هاوکینگ
سیاهچالهها میتوانند وزن از دست بدهند.
مقداری از انرژی جاذبهای آنها در خارج از محدوده لا وارد شده باشید شعاع شوارتز شیلد ستاره به ذرات ماده تبدیل میشود.
ممکن است این ذرات به فضای بیرون بگریزند از این طریق مقداری از مواد تشکیل دهنده سیاهچالههای بزرگ که به اندازه یک ستاره وزن دارند، برای تبخیر همه مواد تشکیل دهندهاش میلیونها میلیون سال وقت لازم است. در حالی که در این مدت خیلی بیشتر از این مقدار ماده به آن اضافه میشود. بنابراین هیچگاه از طریق تبخیر وزن آن کاسته نمیشود.
هر چه سیاهچاله کوچکتر باشد سرعت تبخیر آن بیشتر است یک سیاهچاله کوچک واقعی باید بیشتر از مقدار مادهای که به خود جذب میکند وزن از دست بدهد. بنابراین سیاهچاله کوچک باید بوسیله تبخیر کوچکتر و کوچکتر شود و بالاخره هنگامی که دیگر خیلی خیلی کوچک شد یک مرتبه تبخیر آن حالت انفجاری به خود گرفته و تشعشعاتی حتی با انرژی بیشتر از اشعه ایکس منتشر کند. اشعه منتشر شده از این طریق اشعه گاما خواهد بود.
سیاهچالههای کوچکی که ۱۵ میلیون سال پیش هنگام نخستین انفجار بزرگ جهان ایجاد شدهاند، اکنون ممکن است در حال ناپدید شدن باشند. هاوکینگ اندازه اولیه آنها و نوع اشعه گامایی را که هنگام انفجار تولید میکنند، حساب کرد.
انواع سیاهچاله
۱- شوارتس شیلد: ساده ترین نوع سیاهچالههاست، بار و چرخش ندارد، تنها یک افق رویداد و یک فوتون کره دارد، از آن نمی توان انرژی استخراج کرد. شامل تکینگی ، نقطهای است که در آن ماده تا چگالی نامحدود در هم فرو رفته است.
۲- رایزنر- نورد شتروم: هم بار دارد وهم چرخش ، می تواند دو افق رویداد داشته باشد ، اما تنها یک فوتون کره دارد. شامل یک تکینگی نقطه ای است که وجود آن در طبیعت نامحتمل است، زیرا بارهای آن همدیگر را خنثی می کنند.
۳- کر: چرخش دارد، اما بار ندارد. بیضی و از بیرونی حد استاتیک است. منطقه تیره میان افق رویداد و حد استاتیک ارگوسفر است، که می توان از آن انرژی استخراج کرد. می تواند دو افق رویداد و دو حد استاتیک داشته باشد. دو فوتون کره دارد. شامل یک تکینگی حلقهای است.
۴- کر- نیومان: هم بار دارد و هم چرخش ، همان سیاهچاله کر است، جز اینکه بار دارد، ساختارش شبیه ساختار سیاهچاله کر است. میتوان از آن انرژی استخراج کرد. یک تکنیگی حلقهای دارد.
به نظر پژوهشگران چهارنوع سیاهچاله همچنانکه ذکر شد می تواند وجود داشته باشند. مهمترین موضوع در باب سیاه چاله آنست که ، بدانیم ماده در داخل سیاهچالهای که حاصل آمده است در نهایت به چه سرنوشتی دچار می شود؟ اختر فیزیکدانان میگویند:اگر مقداری ماده به داخل حفره سیاه از قبیل آنچه که از یک ستاره وزین مرده بجای مانده بیندازید، نتیجه نهایی همواره الزاما یک چیز خواهد بود و تنها جرم ، بار الکتریکی و اندازه حرکت زاویه ای که جسم با خود حمل می کند باقی خواهند ماند. اما اگر کل جهان به داخل حفره سیاه خود بیفتد، یعنی به شکل سیاهچاله در آید، دیگر حتی کمیاب بنیادی (جرم) ، بار الکتریکی و اندازه حرکت زاویه ای نیز ناپدید می گردند.
مجهولات سیاهچالهها
اگر ستاره شناسان بتوانند نوع پرتوهایی که هاوکینگ پیش بینی کرده است، شناسایی کنند، مدرک خوبی برای تأیید تشکیل و وجود سیاهچاله بدست خواهد آمد. اما تاکنون پرتوهای پیش بینی شده کشف نشدهاند. با اینحال هر لحظه ممکن است این پرتوها شناسایی شوند. دلیل تابش اشعه ایکس از حفره سیاه این است که جرمی که توسط لا وارد شده باشید طوفانهای ستارهای خود ستاره ، از سطح آن میگریزند، در فاصله مناسبی که به حفره سیاه رسیدند، توسط حفره شکار میشوند و در مداری به دور حفره شروع به چرخش کرده و به این ترتیب شکل یک دیسک عظیم را تشکیل میدهند.
با توجه به این نکته که لایههای داخلیتر دیسک سریعتر از لایههای خارجی میچرخند، در اثر اصطکاک لایههای مختلف دیسک گرم شده و شروع به تابش اشعه ایکس میکنند. به این دیسک ، دیسک تجمعی گفته میشود. این حالت برای اولین بار در لا وارد شده باشیدستاره دوتایی (دجاجه۱-x) مشاهده شده است. احتمالا قطر خود حفره سیاه (قطر افق حادثه) ۳۰ کیلومتر است و برای تمامی ستاره دوتایی سیاهچاله ساختمان به همین شکل است:d
از سایت آکادمیک
با سلام خدمت همه عزیزان !
من با توجه به اینکه پایم ضعفیه و سال سوم دبیرستان هم سر کلاسا نبودم (به خاطر مشکلی که داشتم یعنی سه ماه رو کلا سر کلاس بودم) و تا الانم زدم به تنبلی و نخوندم و هی انداختم اینور و اونور خواستم بگم اگه الان شروع کنم میتونم کنکور موفق بشم؟!
خیلی دوس دارم یه دانشگاه دولتی قبول بشم ! به خاطر خیلی چیزا !
به ریاضی خیلی علاقه دارم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت از هیچ درسش نمره نمیگیرم ! البته چون فکر کنم نمیخونم :|
به نظر شما قبول می شم یا نه؟ 😞
خــــــــــودنویس
-
درود
.
((امروز به پایان میرسد))
.
دفتر عمر همه روزی به پایان میرسد
رنج و ترس و ناله ی امشب به پایان میرسد
.
تا بود جان و توان در جسم و تن
می بکوش در راه ، آن هم به پایان میرسد
.
گر که خواهی چند ماهی دگر فارغ شوی
حال دریاب ، کاو هم به پایان میرسد
.
غافلان آینده امروز است و بس
لیک ، تا چند ساعت دیگر به پایان میرسد
.
از بزنگاه پگاه ، تا چراغانی شب
فرصت امروز توست ، امروز به پایان میرسد
.
خواستم تا دهم شرحی دگر لیکن کنون
طبع شعرم ، دارد به پایان میرسد
.
1401/1/17
. -
-
نمیدونم بقیه چی تو این تاپیک مینویسن
ولی من میخوام از درگیری های ذهنم و دغدغه هام بنویسم
حتی با این متنم شاید بیشتر شناخته بشم و شاید خوب نباشه کسی منو در این حد بشناسه، شاید سواستفاده کنن بقیه ولی خب
و خب بزار خودمونی بنویسم دیگه، یه این بار رو فَشَل بنویسم
به حرفام ایراد نگیرید، میخوام کلی گویی کنم، انتقاد کنم ، گیر بدم، تحسین کنم یه بار بی پرده حرف بزنم
میدونی ادما وقتی بدنیا میان، یه میلی به دیده شدن و پذیرفته شدن از جانب اجتماع دارن
یعنی بالاخره توی یه برهه ایی، همه این حس و میل رو داشتن و دارن
وقتی میخواستم شروع به نوشتن این متن کنم،
میدونی، دلم گرفته بود، البته از نظر خودم بخاطر چیزای اشتباه گرفته بود که واقعن هم اشتباه دلم گرفته بود
ولی خب اولش که خواستم بنویسم، میخواستم درد و دلمو بنویسم میخواستم یه متن بی ریا باشه یه متن با احساس
فارغ از هرگونه دوز و کلک و پیچیدگی
ولی خب این میل به دیده شدن تو منم هست
و خب طبیعتن هر لحظه در کمینه منه و ذهن منو درگیر میکنه که نکنه من الان فلان جمله رو نوشتم، فقط برا اینکه توجه بقیه رو جلب کنم
که البته راه حلشم اینه که کلا ذهنمو درگیرش نکنم و فقط روی کار تمرکز رو بزارم و اینطور این حس شهرت طلبی از بین میره
ولی خب عوامل منحرف کننده نمیزارن
سختم هست دیگه، ساده نبوده که از اول
بعد حالا مثلا یه مشکلی هست من نمیدونم بقیه فکرشون چیه ولی من فکرم اینطوریه که مثلن روی چیزی که دغدغه فکرم بشه یا چیزی که برام مهم باشه، زیاد فکر میکنم یا اینکه خیلی به واقعیت نزدیکش میدونم
این موضوعو تو بقیه ندیدم و حس میکنم یه جاهایی برام خوبه یه جاهایی برام بده
البته خب نمیشه گفت دقیق، چون منم ممکنه معیارم به تناسب وضعم باشه ولی میدونم وضعیت چجوره تقریبن
میدونی من مثلا برام مهمه که کسی ازم به ناحق ناراحت نشه
این موضوعو کمتر توی خیلی از افراد میبینم، منظورو شخص خاصی نیست به خودتون نگیرید، شماها نمیدونید ولی من هنوز فکر میکنم دخترا کلا ادمای معصومین
یعنی مثلن چطور بگم، من دغدغه دارم که بدونم چه وقت باید از حق خودم جلوی یه خانم دفاع کنم و چه وقت کوتاه بیام
اکثر اوقات من کوتاه میام، حالا چمیدونم شاید بگید اینم شد مث بقیه که میگه کوتاه میاد ولی فقط حرف زده و عمل نکرده
باید بگم که نه واقعن
چه واقعیت چه مجازی به هزاران دلیل من سعی میکنم مدارا کنم با خانما و این برام گاها تبدیل به مشکل شده
نمیدونم چرا ولی خب متوجه باش دیگه
وقتی من حرمت نگه میدارم و چیزی نمیگم، واقعن بخاطر اینه که هم برات ارزش قائلم هم روم نمیشه چیزی بگم
خب تو چرا ادامه میدی؟! خب خیلی وقتا دیدم از طرف دخترا به من حرف زده شده، نه حرفی که مثلن نصیحت یا پند باشه هاا نه، منظورم این نیست
حرفی زده شده که خب اگر بخوایم دقیق نگاه کنیم، خیلی جالب نبوده دیگه! درست نبوده اون حرف زده بشه
با کمال احترام ولی وقتی اومدم انجمن تا الان
متوجه شدم، خیلی از دخترا، طاقت برگشت شوخی خودشونو ندارن و خب من که چیزی نمیتونم بگم چون از احوالات دخترا باخبر نیستم ولی خب بین پسرا این حرکت چیز خوبی نیست
خب خیلی منطقیه دیگه! وقتی یه شوخی با یه نفر میکنی، اول باید قبول کنی که اگه یه نفر اون شوخیو با خوده تو کرد، خودت ناراحت نشی!
ولی متاسفانه من از بس اینجا دیدم که نمیشه شوخیو برگردوند، دیگه سعی کردم دوز شوخیامو کم کنم نسبت به خانما
بله درست شنیدید
گاها شده یه پیام شوخیو تایپ کردم که ارسال کنم، ولی منصرف شدم، چون احتمال دادم طرف مقابل بهش بر میخوره
میدونی حالا گذشته از این
خیلی وقته در مورد ازدواج زیاد فکر میکنم
خیلی از ماها همش به والدین خودمون راجع به نحوه تربیت کردن و دستور دادن به ماها گیر میدیم
ولی قطع به یقین میشه گفت اگه اونا حرف حقو نزده باشن، خودمون هم خیلی گلی به سرمون نزدیم
همش یاد گرفتیم موفقیت کسب نکردنامونو بندازیم تقصیر خانواده!
خانواده رفت مهمونی منم برد
خانواده سر و صدا میکنه
خانواده تو کارم فضولی میکنه
خانواده ال خانواده بل
خب من گندکاریام رو نود و نه درصد به عهده خودم میگیرم که البته کار درستیم هست، ولی این مورد توی خیلی دیدم اینطور نیست و این بده
حالا برگردیم سر بحث اصلی
خیلی از ماها اگه بخوایم همین روند معمولی زندگی رو ادامه بدیم، بهتر از والدین فعلی خودمون ازمون در نمیاد
گرچه شاید اصن والدی در نیاد
وقتی هنوز اونقدر بچه اییم که فکرمون توی ظاهربینی مونده
وقتی هنوز اونقدر بچه ایم که نمیخوایم سیر کتابخوانی شروع کنیم
وقتی هنوز اونقدر بچه ایم که دغدغه اصلی مون اینه فلان تیم فوتبال، فلان رپر، فلان یوتیوبر فلان ... قراره چه گلی به سرش بزنه، هنوز مونده تا بزرگ شیم
کی میخوایم بزرگ شیم؟!
هنوز تو نمیتونی خشم خودتو کنترل کنی
نمیتونی شهوت خودتو کنترل کنی
یاد نگرفتی سهم غذای داداشتو نخوری
یاد نگرفتی صبح زود از خواب پا شی
یاد نگرفتی یه مهارت جدیدو!
هنوز زبان انگلیسیت. رو احتمالن شونصد بار کلاس رفتی ولی هنوز توی ای بی سی دی میمونی
هنوز نمازات قضا میشن و نمازای قضات هم وقت نمیزاری که بخونی
هنوز توی ساده تربن مبانی فکری خودت و اینکه قراره به چه چیزی پایبند باشی موندی
هنوز ورزش نمیکنی، کلی اضاف وزن داری ولی عین خیالت نیست
هنوز یاد نگرفتی چطور با پدر و مادر خودت برخورد کنی اونوقت میخوای بری با عشقت حرفای عاشقانه بزنی؟!
اونوقت میخوای درست بچه هات رو تربیت کنی؟!
اونوقت میخوای پدر یا مادر نمونه ایی باشی؟! همونی که خودت میخوای؟!
الانم احتمالن با خودمون میگیم خب کنکوره نمیشه وقت گذاشت
با اینکه خودم خیلی به این مورد اعتقاد ندارم
ولی خب باشه، چند نفرمون بعد کنکور دغدغه مون بوده که به فکر این مسائل باشیم؟!
کدوم آدم شیری عقلی اومده گفته ۱۸ سالگی وقت خوش گذرونیه؟!
کدوم آدم پرتلاش و یا دانشمند رو میشناسید که دنبال عیاشی و رفتن پی دوستاش باشه؟!
باشه منم میدونم تا یه حدی لازمه، ولی واقعن نه در این حد که ماها اینقدر دامن زدیم به خوشگذرونی
کی قراره آدم بشیم؟!
افتادیم توی یه لوپ معیوب به قول بعضیا
میریم ته کیف و حالی که ممکنه، رو با دوستامون انجام میدیم
زندگی و شغل و هدفمون هم به کتفمون نیس، بعد تا تو زندگی کم اوردیم زمین وزمان رو مسئول قرار میدیم
-ایران بدبخته که الان مضع من اینطوره
-اهواز فلانه که الان من سردرگمم
-مملکت فلک زده اس
ته خوشحالی رو داریم، اخرش همش مینالیم از در و دیوار
اونوقت خومون چه غلطی کردیم؟! هیچی!! کارمون شده اینکه همین چرت و پرتایی که باقی مردم به مسبب وضعیت خودشون میگن، رو ماهم بگیم
یه بار پدر و مادره یه بار پلیسه، یه بار فلان مسئوله یه بار رئیس جمهور فحش کشی میکنیم
اصن کی قراره بپذیریم که باید با وضعیت ساخت و تلاش کرد؟!
اونی که تو سکوت تلاش میکنه دردشم تو خودش میریزه قویتره یا اونی که همش داره گلگی میکنه و بی اعصاب بازی در میاره؟!
خودمو دارم میگم ها!
وقتی هنوز فکر و دلمون اونقدر ضعیفه که بادی به بیدی میخوره، از زمین و زمان دلخور میشیم
چه فایده داره؟!
پس فردا رفتی تو اجتماع میزنن پس سرت مسخرت میکنن، حاضری حرفاشونو بشنوی و تحمل کنی و گاها چیزی نگی؟!خب بالاخره ادم بیشعور به تمام معنا و رذل، همه جا پیدا میشه
بلدی چطور باید با این آدما برخورد کنی؟!
نوع برخوردی که قراره داشته باشی، خودخواهانه اس یا دوستانه؟!
چطور هنوز دغدغه ات فیلمه؟!
باشه فیلم خوبه ولی نه اینکه در هفته سریال چهل قسمتی رو تموم کنی
مگه زندگیت فیلمه؟! از فیلم پول در میاری مگه؟!
فیلم همون عامل منحرف کنندس
فیلم دیسترکشنه
شهوت دیسترکشنه
موسیقی بازی گیم باشگاه رپ امیال درونی
اگر هدفت نباشن، اضافه مصرف کردنشون،میشه دیسترکشن!
هنوز اونقدر قوی نیستی که بخوای به تعهد بین خودتو همسرت پایبند باقی بمونی بعد به قیافه همسرت فکر میکنی؟!
به کجا داریم میریم؟!
وقتی که اب پرتقال صبحونه ات، سه دبقه دیر بشه، صدات در میاد، وقتی مه صبر نداری تحمل نداری
اونوقت چطور قراره حرف و حدیث های این و اون رو در آینده تحمل کنی؟!
اصن کی قراره بپذیریم که مسئولیتمون رو دوش خودمونه؟؟
الان بزارنت توی یه شهر غریب بدون هیچ حرفی، بهت یه مقدار پول بدن، با یه خونه، میتونی دووم بیاری؟ میتونی کار پیدا کنی؟بری کار کنی؟! صبح ساعت ۸ ارباب رجوع بی اعصاب بیاد پیشت و سرت داد بزنه و تو هم محترمانه جوابش بدی؟!
کی قراره بزرگ شیم؟!
د اخه لامصب
تو هنوز توی خوت موندی
بیخود کردی میخوای بری یکی دیگرم بدبخت کنی
بیخود کردی میری رل میزنی
مگه دختر مردم اسباب بازیه
نمیتونی دلتو کنترل کنی بتمرگ تو خونه از مجازی دور بمون
این خودخواه بازیا چیه
میدونی گاهی اوقات هم ذهنم میره راجع به کنکور فکر میکنه و راجع به شغل
یه چیزی که تو ذهن ماها کردن
اینه که درامد فقط پزشکیه مهندسیه وکالته قاضی بودنه
در حالیکه من تازه فهمیدم اینطور نیست
خیلی چیزای دیگه ام هست
کاش اینو زودتر میفهمیدم
پول در اوردن میتونه راحت باشه اگه قید و بندی نداشته باشی
یه جا از اقا سهراب شنیدم گفتمش واینر بودن چطوره
فکر کنم گفت از این کارا خوشم نمیاد چون مفید نیست
بعد من رفتم تو فکر
دیدم ای دل غافل
شغلای زیادی هستن که پول توشون هست ولی در عوض خیلی ایرادات دارن
اون شغلی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم توی ترویج برهنگی توی ترویج بی اخلاقی توی ترویج بی فرهنگی توی ترویج افکار غلط توی ترویج کار های زشت تاثیر داره، شغل خوبی نیست
درسته هر ادمی اختیار خودشو داره
ولی این اختیار یه حد اعتدالی داره
وقتی یه ادم گرسنه اس سه روزه غذا نخورده، و جلوش یه کیک بزاریم، نباید ازش انتظار داشته باشیم که خیلی بتونه خودشو کنترل کنه
شغل هم همینطور
اون کسی که ساقی مواد مخدره هم میتونه بیاد بکه مشتریام اختیار دارن بخرن یا نخرن، ولی بیخود کرده همچین استدلالی میاره
بستر یه چیز اشتباه اصن نباید فراهم بشه
نه اینکه فراهم بشه و بگیم افراد مختارن!
این موضوع ساده اگه تو مخ خیلی از ادمای بی عقل میرفت نصف مشکلات حل بود
اگه شغل آیندت باعث بشه یه بستر اشتباه فراهم بشه برای قشر جوون و نوجووون، اگه وجدان داری، بدون که داری به اون مشتریات خیانت میکنی
اگرم برات مهم نیست، خب تو هم میشی یکی مثل هزاران هزار فردی که روزی کلی خلاف و کار اشتباه انجام میدن ولی صرف اینکه کار اشتباهشون، در ظاهر جنبه خشن داره مجازات میشن ولی بقیه چون کار اشتباهشون در دید نیست مثه شکستن قلب ادما مثه ترویج افکار زشت و غلط، فقط چون در ظاهر این کار مشخص نیست، افراد مجازات نمیشن!
و این خوب نیست
هعی...
#درگیری های زندگی -
برخی انسانها -در عین تمامی نقد شدنها- تلاش فراوانی برای حفظ همان مزخرفی که هستند دارند و این اصرار بر مزخرف بودن برخی اوقات واقعا مرا شگفتزده میکند.
-
ای که اهم بی تو بی سودا شد
ای که دردم بی تو بی درمان شد
این جهانم بی تو بی معنا شد
ره ما سمت خدا جویا شد
//○/^ -
+فرض کن میخوای بری توی یه جزیره زندگی کنی تا ابد.
-خب؟
+فقط یه چمدون و یه نفرو میتونی با خودت ببری. چی توی چمدونت میذاری و کیو میبری؟
-دستشو میگیرم و میبرمش. چمدون هم مال خودت. -
این روزا حالم اصلا خوب نیست !؟
هرچی با خودم فک میکنم ؛ میبینم که هیچ اتفاقی نیافتاده .هیچی ......
این که وقتایی که هیچکس و یا هیچ چیزی وجود نداره تا بهمم بریزه اما من خودم بی خودی بهم ریختم عجیبه ....
این که کسی باهام درگیری نداره ولی من با خودم درگیری دارم عجیبه ......
این که بشینم فک کنمو گذشته رو شخم بزنم تا دلیل حال بدِ بی دلیلم رو بهش ربط بدم عجیبه .....
این که بی هدف از خواب بپرم و بشینم پای کتابام ، درحالیکه پر از آرزو و رویام ، عجیبه.......
این که هیچ چیز از ته دل خوش حالم نمیکنه ، با اینکه چیزای خوشحال کننده دورمو گرفتن عجیبه ........
میدونی میخوام چی بگم ؟؟؟!!!!
میخوام بگم ، انگار حال خراب داشتن شده عادت ذهنامون.....
روح خسته داشتن شده روتین روزامون .......
این که همه ی این حال و احوالا بر میگرده به خودمون . به خودی که به بد بودن عااادت کرده
این یعنی خودکشی....
برای خودکشی که حتما نباید ۱۰۰ تا قرص بخوری یا رگ بزنی که ....
خودکشی یعنی همین کاری که داریم با جوونیمون میکنیم . یعنی همین روزایی که میتونست حالت خوب باشه اما نشد واسه اینکه تو به بد بودن عادت کردی......دست نوشته های مغز گنگ من
-
تعلیم مده کم ذات را
کم ذات اگر بالا رود
گردن زند استاد را...ذات بد نیکو نگردد هرگز
همیشه هم همینطوری خواهد ماند،چون خدا نیکو و بد رو تو ذاتمون گذاشته...مهم اینه کدومو انتخاب میکنی🥲
هر کسی زندگی رو از دیدگاه خودش میبینه...یکی وقتی من چیزی مینویسم که خوشش نمیاد میگه آدم نچسبیه و فک میکنه کیه و این حرفاا ، بله درسته قطعا برای افرادی نچسبیم چون خودشون بهمون نچسب بودن که نچسبی دیدن وگرنه ما مرض نداریم...از فیزیک هرچی نفهمیده باشم اینو خوب فهمیدم که هر عملی یه عکس العملی داره دیگه...با عر دست بدی با اون یکی دست پس میگیری پس هم نگیری فرو میکنن تو چشمات:)))
با گفته های پیامبر و امام و بقیه کاری ندارم که می فرمودن با کسی که به تو بدی کرده به خوبی و نرمی رفتار کن...اخوی شما برگزیده بودین بایدم فرق داشته باشین نوع عادی بشر...
الان با نرمی بخوام برخورد کنم سوار که میشه هیچ...لگدم میزنه عمو
قصاوت با خودتون ببینین میخوایین چطوری زندگی کنین...تو خوشی های پوچ ذهنی زندگی کردن یا واقعیت تلخ زندگی!مسر ویک
11:47
01/01/27 -
" پول " ؛ همان چیزی ست که فی نفسه این قابلیت را دارد تا هر دو چیز متضادی را به هم تبدیل نماید!!!
حالا یه سریا بیان بگن پول همه چیز نیست ولی نیازه!
اینم یه مدل خوردنه
کسی چی میدونه چی خوردنه...شاید خوشیه
شاید شکر
شاید...
خلاصه شاید.آره باشه پول خوشبختی نمیاره
جون مادرتون از رویاهاتون بیایین بیرون...منم دوس دارم فانتزی داشته باشم منم آدمم منم رویا دارم منم دل دارم.
ولی بسته به شرایط دهنمو باز میکنم و خواسته هامو به خودم میگم که دچار آمنزیای گسسته (نوعی بیماری ذهنی که مربوط به فراموشیه) نشم.
ابلفضیااا یه سریا با خودشونم مووشگیل دارن عجیب موشگیل دارنا...مثلا از اینا که میگن نه من فلان شخصیت روندارم ولی تو مطمئنی که داره و قبول میکنی که باشه آقا طرف این مدلی نیست بعد که روو میشه که همچین شخصیت داره و علنی میشه طرف میرونه یه جا دیگه داستانوخدایی دوست دارم این مدل افرادو به 898روش سامورایی ببرم تو اتاق باهاش اتل متل بازی کنم.
آقا با خودتم سوتفاهم داری؟!به ابلفض اگه قبول کنه طرف!عمرا!نمیدونم اسم این بیماری چیه هنوز به این درجه نرسیدم که اسمشو بدونم ولی قاعدتا بیماریه و مشکل بزرگ روان شناختی به حساب میاد.
خلاصه که همه شاعر شدن،شعر میگن
از دید یکی دیگه هم من دارم شعر میگمکی ب کیه!
پول عامل خوشبتی.... هستروزی سه مرتبه با غرغره مصرف شود.کسی با یه کارگر که اسمشم میذارن چلمنگ خوشبخت نشده...کسی هم ندیده از صدا و سیمای جمهوری اسلامی بکش بیرون یکم زندگی کن بفهم فقط...همین که بفهمی واقعا بار بزرگی از دوش خیلیا برداشتی.در مقابل فهمیدن مقاومت نشون ندیممثل من که تو فیزیک اینطوریم
مستر ویک
23:51
01/01/29 -
داد میکشم ولی میدانم قبل دادم، دادم دادند
خوردن میوه وِزر را حوا و آدم یادم دادند
دیر شد نچیدمو گندمم را به باد دادند
همگنان که خود گندمشان را به باد دادند
من آنم که با ریشخند سودایش را ندا دادند
سیر شدم از زخم هایی که با زبان در شکمم جا دادندپس میزنم کِلکی که از استخوانم پرداختم
در قدحی که با لعلآب شاهرگم انباشتم
با آن میکشم بر بومی که از پوستم ساختم
سرگذشتی که دردم را در درونش باختمدر پاییزی که برگهایش در باد خزان غلطان اند
شاپرک ها در پیله هایشان منتظر شب هنگام اند
پسرک و دخترکی را در باغی گرداندند
باد و شاخه ها بادبادک پسرک را شکاندند
چشمانش به بالای درخت خیره ماندند
خسته شدند و لباس اشک را از تن بر انداختند
پسرکِ گریان را به سوی بزرگانش دواندند
گفت بادبادکم را بردند و شکاندند و ندادند
خواست بادبادک دیگری برایش بسازند
ولی به بغضش خندیدند و نساختند و ندادند
سر پسرکِ گریان را به سینه مادرش سپاردند
باد و شال پشمین مادرش چشمانش را خشکاندند
همان جا بود که کودکی را در درونش خواباندند
همگنانی که خود کودکیشان را قبلا خواباندنددخترک از دور سرشک دوستش را نگریست
دلش دو بار تپید و بار سوم چشمش گریست
به خود آمد و دید بند بادبادک در دستش نیست
دلش به او گفت دزد من و بادبادکت کیست؟
.
.
.ادامش بمونه برا بعد کنکور...
-
-
که دیشب از بلندای ایوان
مردی به یاد چشمانت پرید
حالا سقوط کرده به اعماقم
مردی که در نگاه تو زندانی ست...#تک_بیت
-
حتی فکرای آدمم بعضی مواقع سانسور میشه
با دست خودش
نه دیوونه نیستیم
به این مدلی بودن عااااآدت کردیم
به اینکه همیشه یه قدم بیایم عقب
قشنگا رو جدا کنیم...یکم ژست مظلومانه یا شاید فلسفی بهش بدیم
بعد برگردیم سر نقطه آغاز حرفمونعااآدت کردیم به رک نبودن...
اینکه حرف زدن روراستو تعطیل کنیم
پناه ببریم به شعر و کتابایی که از توش یه کور سویی از حرفامونو پیدا کنیم بعد با تمام شهامتِ نداشتمون واسه مخاطبامون اون تیکه رو تکرار کنیم
بللللکه بفهمن منظور آدمو
هرچند
بیشتر وقتا یا نمیفهمن...یا انقدر اشتباه از حرفت برداشت میکنن که پشیمون میشی از گلی که زدی به سرت
و چه حس بدیه این پشیمونیه...حالت میگیره از این درک نشدنه
از اینکه همیشه
اونی که باید پذیرای نظرات و حرفای بقیه باشه
توییصرفااا تو
□◇□
-
بیا! به احترام طناب این بار
لطفی ندارد، با تو مگر، این داردر خاطرت مرده ام مرا دریاب
تو که خدا، من نماز قضا انگارعطر یاس ات بود هوای این سینه
حال که بازدم آه و دم از سیگارعمری به رویا با تو گذشت اما
اینک رسید وقتش که شوم بیدارناگاه به آرامی چهارپایه ای افتاد
لطفا برو! به احترام طناب این بار... -
و لعنت به مرگ.
که همیشه یا خیلی زود میرسد، یا خیلی دیر. -
به تو قول داده بودم که دیگر به مرگ فکر نکنم...
اما قربانت شوم، خودت بگو. میشود شبها در قبری تنگ و تاریک خوابید و درعین حال به روشنایی روز و گل و نغمهٔ بلبل فکر کرد...؟ میشود...؟
تو خودت میدانی که دارم چه مرگِ نکبتی را زندگی میکنم... خودت بهتر از هرکسی میدانی... -
میدونی من اصلا ادمی نیستم که حرفی تو دلم بمونه
از اینام که هراتفاقی میوفته واسشون با ذوق تموووم برا دوستاشون تعریف میکنن
از اونام که دو دیقه کنارت بشینم باهات دوست میشم
همیشه سعی میکنم رو زخمای بقیه مرهم بذارم...
میدونی چرا؟؟؟؟
چون از تنفر میترسم
چون کسی رو زخمای من مرهم نذاشت...
چون زخمای من چندین ساله که بازن و حتی بهشون اضافم میشه
هرروز
هرساعت
با هرحرفی
با هرنگاه سردی....
حالا ببین منی که نخود تو دهنم خیس نمیخوره با این حجم از برونگراییم الان چندماهه که یک راز تو دلمه
یه راز که هیچوقت
حتی بعد مرگمم فراموشم نمیشه
دردش کم نمیشه فقط عادت دارم میکنم بهش
هرروز میسوزونه...
نمیدونم کی قراره این سوختن تموم شه....
اما میدونم حالا حالا ها با این زخم قراره زندگیمو بگذرونم
اره واقعا راست گفت اونی که گفت کاش همه غم ما کنکور بود
کاش همه درد ما کنکور بود......
بعضی دردا درمون نشدنین.....
این بده
خدایا ببخشید
ولی من از سوختن خسته شدم:)))))))