خــــــــــودنویس
-
این پست پاک شده!
-
-
-
این زندگی نیست ک میگذره
این ماها هستیم ک رهگذریم....
"پس باهر طلوع وغروب
لبخند بزن
و
مهربون باش
و
محبت کن"
-
%(#eeff02)[چتـــــرم] %(#000080)[را]
%(#000080)[کنــارِ ایستگاهی در مه]
%(#000080)[جــا گذاشته ام]
%(#000080)[خیس و خســـته آمده ام]
%(#000080)[و حــالا]
%(#000080)[شــــاعر که نـه]
%(#000080)[بــــارانم !]
@دانش-آموزان-آلاء -
%(#eeff02)[چتـــــرم] %(#000080)[را]
%(#000080)[کنــارِ ایستگاهی در مه]
%(#000080)[جــا گذاشته ام]
%(#000080)[خیس و خســـته آمده ام]
%(#000080)[و حــالا]
%(#000080)[شــــاعر که نـه]
%(#000080)[بــــارانم !]
@دانش-آموزان-آلاء -
وقتی کسی رو پیدا نکنی که حالت رو بفهمه یه درد بزرگ داری
اما
وقتی خودت هم خودت رو درک نکنی درد بزرگتری داریوقتی خودت رو مقابل دلیل و منطقات بزاری خودتو قانع کنی که دست بکشی
اما بازم دست نکشی.....
درست این همون جایی که می گی همه رویام از زندگی همین بود ؟؟؟؟
برای من جواب بله دادن به این سوال یعنی مرگ
مرگ همه آرزوهام
جواب نه دادن یعنی یه فرصت
یه فرصت تازه
خدایا با تو عهد می بندم که دست بکشم از هر چیزی که منو از هدفم دور می کنه
به امید موفقیت
-
این لبِ سرخِ تو بُردش چشم آبی مرا
در مصافش باخت این چشم هر چه شهراورد بود
#رامسس کبیر
این رو من زمان دربی پست میذاشتم اما متاسفانه دیگه دربی برگذار نمیشه چون دلشون واسه استقلال سوخت -
سکوت که میکنی قلبت پر میشود از سیاهی. سکوت که میکنی نگاه های تو خالی ات حرفی برای گفتن دارند. سکوت که میکنی در پشت این سکوتت واژه
هایی نهفته که هیچ کس از آن خبر ندارد.....
فریاد که میزنی خالی میشوی. می توانی نفس بکشی. فریاد که میکشی می فهمند درد داری. فریاد که میکشی بغضت فرو میریزد،اشکهایت جاری میشوند
غرورت میشکند، زانوات خم می شوند و محکم به زمین می افتی.....
فریاد که می زنی کسی هست که به فریادت برسد...اما سکوت که میکنی بغضت ذره ذره نابودت میکند.....
امان از این فریاد های بیصدایی که ذره ذره زجر کشت می کنند حتی بدتر از شکنجه های مکرر...
-
من صبورم اما
به خدا دست خودم نیست اگرمی رنجم
یا اگر شادی زیبای تو را
به غم غربت چشمان خودم می بندم
من صبورم اما
چه قدَر با همه ی عاشقی ام محزونم
و به یاد همه ی خاطره های گل سرخ
مثل یک شبنم افتاده ز غم مغمومم
من صبورم اما
بی دلیل از قفس کهنه ی شب می ترسم
بی دلیل از همه ی تیرگی رنگ غروب
و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند
من صبورم اما
آه، این بغض گران
صبر چه می داند چیست. -
زخمی اگر بر قلبت بنشیند
تو نه میتوانی زخم را از قلبت وا کنی
و نه میتوانی قلبت را دور بیاندازی!
قلبت را چگونه دور میاندازی؟؟!!
زخم و قلبت یکی هستند! -
دلتنگ که باشی زندگی ات خلاصه میشود در به انتظار نشستن کسی که دوستش داری یا شاید هم کسی که با پای خودش رفت و قصد بازگشت ندارد
دلتنگ که باشی تمام لحظاتت را با خاطرات او سپری میکنی و فکر میکنی که چرا و چگونه اینگونه شد
دلتنگ که باشی نمیدانی روزت را با خنده اغاز کنی و با خواب به پایان برسانی یا با گریه اغاز کنی
دلتنگی خوب بلد است حالت را ذره ذره خراب کند
کاش میدانستی وقتی که دلتنگی , طنابِ داری دور گردنت میشود , راهی بیابی تا ارام شوی .. تا بغض همنشینت نباشد!!!!
گاه به ذهنت میرسد که شماره ای را بگیری و به انتظار جواب دادن ... بوق بوق ان را بشماری تا بلکه بگوید ... جانم
گاهی هم میخاهی بروی کنارش ، او را در حالی که سرد است در اغوش بگیری و حرف های ناگفته ات را به زبان اوری در حالی که میدانی ... نه دستی دارد تا موهایت را نوازش کند نه حرفی تا ارامت کند
دلتنگی خوب میداند چگونه حفره ی وجودت را جلوی چشمانت اشکار کند تا دییوانه شوی
دیوانه ی کسی که حفره را به یادگار گذاشته تا حماقتت را ببینی ... ببینی و بفهمی که انسان ها میتوانند گاهی چقدر ظالم باشند
ای کاش این دنیا اینگونه بازی نمیکرد .. تا یک دختر 18 ساله که باید از خوشحالی به بلوغ رسیدنش اشک شوق بریزد .. اشک تلخ حماقتش را بر روی چهره دارد ...
دختری که میتوانست به جای دلتنگی برای عاشقانه هایش دلتنگ روز های خوب کودکی اش باشد ...
کودکی دلتنگ دفتر نقاشی اش .. دختری دلتنگ روز های خوب زندگی .. پدری دلتنگ جوانی گذشته اش و مادری دلتنگ فرزند دور افتاده اش است
بدرترین دلتنگی دلتنگی دختری حساس است که عشقش نیست و دلتنگ روز های خوب باهم بودنشان است یا دختری حساس که خانواده اش با یه اتفاق پاشید و دلتنگ خانواده است ان هم در 18 سالگی عمرش که میتوانست بهترین زمان عمرش باشد ...
دلتنگی پسری عاشق را نیز به دام می اندازد ... پسری که عشقش جلوی چشمانش دست در دست دیگری در حال گذراندن زندگی خود است و او فقط با خود میگود خوشبخت باشی ...
و این دنیا چقدر بی رحم است که با غم و دلتنگی دست به یکی میکند تا یک انسان را از هم فرو پاشد ....
انسانی که با کار خود را مشغول میسازد و میخندد ولی دیگران فکر میکنند بهترین زندگی را دارد ... اما نمیدانند که او چه در دل دارد و چگونه اوای غم و دلتنگی سر میدهد برای عاشقانه هایش ...
-
%(#c5e7fa)[به] %(#4fcdf3)[نام] %(#26b6f3)[خالق] %(#18a6f2)[زیـبــــــــــــــــــآیی] %(#007ec2)[ها]
سلام به
خـودتــــــــــــــ(:
همه ی ما هنرها و استعداد هایی رو توی وجود خودمون داریم که تا به سمتشون نریم و ازشون بهره نبریم ، شکوفا نمیشن ! ):
هدف این تایپیک اشتراک گذاری تولیدات ذهنی خودمون هست %(#ff0000)[(] تاکید میکنم خودمون %(#ff0000)[)] ، اینجا هر چیزی که منشاش خود شما باشید ارزش داره نهکپیکار های بقیه
حتی میتونید فیلمی ک دیدید یا کتابی رو که خوندید رو با قلم و فکر خودتون نقد کنید و اینجا قرار بدید (:همه به اینجا دعوت هستن @دانش-آموزان-آلاء
بخصوص (:
@zedtwo / بهاره / FLY -----> طراحان فوق العاده انجمن
@SOBHAN-1999 / najafiali78 / sattaralipour -----> خوشنویسان خوش قلب
negaarin / @M-an / chakame / دکتر علی ----->نویسندگان عجیب الفکر !
@njzamin / revival / @_Ata_ / @javadm328 ----> شاعران شهره انجمن
@faezeh-r / blue ----> دو عدد عکاس تیز بین
@zedtwo / Vezra / @Dr-Bernosi / بهاره ----> گرافیک بازان
....................................
ازتون خواهش میکنمبه پست ها ریپلای نزنید تا یه مجموعه خوب و یک دست از هنر های آلایی ها رو داشته باشیم (:
%(#6bffe6)[توجه !] این تایپیک شعبه دیگریندارد
%(#ff0000)[پ ن] : اگه پستای هنریتون رو توی تایپیک دیگه ای جز اینجا ببینم مورد پیگیریتون قرار میدم تا اخراج کامل هم دست بردار نیستمDr-acula در خــــــــــودنویس گفته است:
%(#c5e7fa)[به] %(#4fcdf3)[نام] %(#26b6f3)[خالق] %(#18a6f2)[زیـبــــــــــــــــــآیی] %(#007ec2)[ها]
سلام به
خـودتــــــــــــــ(:
همه ی ما هنرها و استعداد هایی رو توی وجود خودمون داریم که تا به سمتشون نریم و ازشون بهره نبریم ، شکوفا نمیشن ! ):
هدف این تایپیک اشتراک گذاری تولیدات ذهنی خودمون هست %(#ff0000)[(] تاکید میکنم خودمون %(#ff0000)[)] ، اینجا هر چیزی که منشاش خود شما باشید ارزش داره نهکپیکار های بقیه
حتی میتونید فیلمی ک دیدید یا کتابی رو که خوندید رو با قلم و فکر خودتون نقد کنید و اینجا قرار بدید (:همه به اینجا دعوت هستن @دانش-آموزان-آلاء
بخصوص (:
@zedtwo / بهاره / FLY -----> طراحان فوق العاده انجمن
@SOBHAN-1999 / najafiali78 / sattaralipour -----> خوشنویسان خوش قلب
negaarin / @M-an / chakame / دکتر علی ----->نویسندگان عجیب الفکر !
@njzamin / revival / @_Ata_ / @javadm328 ----> شاعران شهره انجمن
@faezeh-r / blue ----> دو عدد عکاس تیز بین
@zedtwo / Vezra / @Dr-Bernosi / بهاره ----> گرافیک بازان
....................................
ازتون خواهش میکنمبه پست ها ریپلای نزنید تا یه مجموعه خوب و یک دست از هنر های آلایی ها رو داشته باشیم (:
%(#6bffe6)[توجه !] این تایپیک شعبه دیگریندارد
%(#ff0000)[پ ن] : اگه پستای هنریتون رو توی تایپیک دیگه ای جز اینجا ببینم مورد پیگیریتون قرار میدم تا اخراج کامل هم دست بردار نیستمتاپیک اینه . پست اول Dr-acula رو یک بار مجدد بخونید لطفا.
با تودلی اشتباه نشده احیانن؟
شایدم اینستاس خبر نداریم .....اینجا خودنویسِ تا جایی ک من خبر دارم البته.
اگ تغییر کاربری ایجاد شده واسش ب منم خبر بدین خب ک گیج نشم .
@ناظم @دانش-آموزان-آلاء