به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
هفته های خوشحالی
-
چه زود شد روز هفتم
خیلی خوشحال شدم ازینکه این تاپیک دعوت شدم
اگرچه دیر
امروز رفتم بیرون . دوتا کارت عابر بانک دارم. یکیشونو خیلی وقته استفاده نکرده بودم. مال دوران دانشگاه بود
بعد فک میکردم رمزشو یادم رفته. خوشبختانه امتحان کردم یه رمزو. همون اولی درست بود
دیدم توش ۷۵ تومن پول دارم
ینی انقد خوشحال شدم که نگووووو سریع انتقالش دادم به اونیکی عابرم که خریدای اینترنتی رو باهاش انجام میدم
امشبم خونه داداشم دعوتیم. قراره آبجیمم با خانوادش بیاد ان شاالله
چی ازین بهتر و خوشحال کننده تر
خدانگهدارتون گلا -
سلام-)
اینم ا روز پنجم .
امم امرو یکی ا کلیپای پرویز و پونه رو دیدم در مورد برنامه کودکای بچه های قدیم بود.وااااای ک چقد خنده دار بود میگف میخواستن ی برنامه نشون بدن صد بار میگفت یکم برین عقب تر یکم عقب تر هنوزم عقب تر خخخ ما ب دیوار خونمونم برخورد میکردیم ولی هنوزم این جمله رو مجریه تکرار میکرد. نمیدونم چ تصوری ا ما داشتن .... میگف ترجیحشونم ژانر وحشت بود . من برنامه ها رو میدیدم شب ادراری میگرفتم خخ.بعدشم همش وسطای برنامه مشکل فنی پیش میمومد حلم نمیشد خخخ همون دو دیقه برنامه رو قطع میکردن.خخخ
امم امرو ی دفه ای چشمم ب حیاط خونه بغلیمون افتاد دیدم ی دفه ای این درخت عین ژله این ور اونور میرفت خخخ ب شدت تکون میخورد ... با خودم گفتم یا خداا ینی باد با این شدت میاد چرا چیزای دیگ تکون نمیخورن بعد فهمیدم یکی داشته درختو تکون میداده خخخخخخخ.میگم این حجم باد خیلی بی سابقه است وگرنه خونه رو با خودش میبرد.خخخ
آهان امرو قرار بود شکست عشقی بزرگی رو متحمل شم ولی خدا رو شکر سیلش ا سرم گذشت دیگ قرار شد ماشینمونو نفروشیم .-.اینم ی خوشحالی دیگ امرو.
و مث همیشه کلی چیزای خوب و خوشحال کننده ک هر روز اتفاق میفتن از طلوع خورشید گرفته تا غروبش تا آسمون ابیو و درخت سبز .
و خنده داراشوهم ک مینویسم....:)
راسی....هیچی ولش خخخ.
ی تشکر هم ا همه خوانندگان مث آبنبات نه نه خوب مث مارشمالو ~.~ -
روز ششم
سلام
امروز هم روز به نسبت خوبی بود برام
به خصوص اونجایی که با داداشم و مامانم سر انتخاب اسم برادر زادم کلی گفتیم خندیدیم (البته تلفنی بود صحبتامون) البته این کلی که میگم 10 دقیقه بیشتر طول نکشید چون یخورده امروز به خاطر خوش خوابیم از درسام عقب افتاده بودم و باید بدون فوت وقت خودمو به برنامه میرسوندم
خلاصه این استیکر
و سپس این استیکر
هروقت این استیکر رو میبینم یاد قیمت توی برنامه ی دور همی میفتم
باتشکر شاد باشید همیشه مثه گل بنفشه -
سلاملکم
بالاخره دعوت شدم به این تاپیک و باعث خوشحالیه برام
تا حالا فکر میکردم چون منو همیشه خوشحال میبینین دیگه نیاز به دعوت ندارم
خب حالا:
روز اول
بذارید خوشحالی های امروز رو از آخر به اول بگم براتون:
اول اینکه الان خانوم گل M.an منو به این تاپیک دعوت کرد که لبخند رو لبم نشونددوم اینکه امشب شام افتاد گردن من ولی از اونجایی که آشپزی دوست دارم و همیشه موقع آشپزی اهنگ تو گوشم پلی میشه عاشق غذاهای خودم میشم هر چه قدرم که ساده باشهمثل امشب که دیر شد و یه غذای فوری درست کردم به اسم سیب زمینی تخم مرغالبته معمولا تو مدت زمان کمی که مونده به ساعت 9 همینو درست میکنم
نمیدونم چرا ولی هر چی آهنگ پلی میشد از سیروان بود و منم که طرفدارشم و از شنیدن آهنگ هاش سیر نمیشماتفاقا اولین آهنگی که ازش پخش شد خوشحالم بود که خیلی ریتم هیجان داری داره و واقعا با شنیدنش جون میگیرمجا داره یادی کنم از گلنار عزیزم که اونم یه سیروانیسته
امروز یه عکس خیلی خوشگل از گلی که دوستش دارم پیدا کردم که شد بکگراند گوشیم و اتفاقا تودلی هم گذاشتمش
(خعلی خوشگله)
این روزا خــبر فوت زیاد بهمون میرسه اما سعی میکنیم باهاشون کنار بیایم و تمرکز خودمون رو حفظ کنیم که همین باعث موندنِ یه کوچــولو حس آرامش میشه و به دنبـالش حـس رضایت از اینکــه تو شرایط سخت میتــونیم روحــمون رو آروم کنیــم...
اینم از خوشحالی های امـــــروز
تا درودی دیگــر بــــــــدرود -
سلام
امیدوارم ک حال تک تکتون تو این ماه پربرکت عالی باشه و ارامش مخصوص این ماه شامل حالتون شده باشه و نماز و روزتون مقبول درگاه حق تعالی باشه
اول از همه تشکر ویژه از خانوم مدیر ک دعوتم کردن و عذر خواهی از ایشون بخاطر تاخیر امیدوارم ک ب بزرگیه خودشون ببخشن منو M.an
خب روز اول مصادف است با 98/2/31
خوشالیه امروزم بیشتر با زنده شدن خاطرهای بچگیم بود ...مثلا بگم براتون وقتی رعد و برق امروز دیدم یاد بچگیم افتادم با دوستام میگفتیم خدا عکس یادگاری میگیره ازمون اثن ی ذوقی میکردیم ....
یا وقتی تاب خاهر کوچیکمو دیدم ک وسط اون دوتا درخت پیر وصل میکرد یاد اون موقه خودم و دوستای محلمون افتادم ...چقدر از تاب میوفتادیمو دم نمیزدیم تا مادرامون محروممون نکنن از تاب بازی .... خدایی دردهای شیرینی داشت تلخ نبود
خوشالی بعدیم تو امروز این بود ک با یکی از دوستای انجمن گفتیمو خندیدم ...:)
روز خوبی بود
تموم حال خوب و خوش دنیا شامل حالتون شه تو این ماه پر برکت برا منم دعا کنید دوستون دارم تا شب بعد بدرود
-
سلام خوبین؟بازم شروع کنیم دعوت ها رو ؟ (هر روز یه مهمون، مهمونی تا یه هفته ادامه داره )
خب خب از اونجایی که تولده @میلااد هست و به ایشون قبلا گفته بودم بازم اینجا دعوتش می کنم
دعوت می کنم از @میلاادپ ن : بازم قراره اینجا پست های خوب بخونیم
پ ن : عکس هم که بی ربط به مهمونمون نیست -
احمممم
سلامی دوباره
و امیدی دوباره برای حال بهتر شما دوستان در این ماه
شب دوم 98/3/1
خوشالی امروز...
اولیش این بود وقتی اومدم انجمن دو تا از دوستان ک ترسیده بودن ازم احوال پرسیدن چون دیروزش من احوال پرسیدم ازشون جوابمو ندادن و بی خبرم گذاشتن منم حسابی تند شدم ازشون ...ینی در این حد ترسیده بودن ...خودشون میدونن
دومینش تفولد داداش میلاد بود
سومینشم گپ و گفتو گو با دوستای انجمنو خندیدن ...همین:)
-
سلام
شرمنده دیشب نتونستم بیام...
برای دیروزو الان مینویسم
اون چیزایی که دیروز باعث خوشحالیم شد
یکیش لطف بچه ها بود بابت تبریکاشون .خیلی خوب بود واقعا ممنونم
دومیش دعوت به اینجا بود مرسی
سومیشم اینکه خواهرام اومدن خونمون دیروز خیلی خوشحال شدم -
اهم اهم
سلاااااام عرض میکنم خدمت تمامی حضار گرامی،همچنین سلام و صلوات میفرستیم به روح پر فتوح رهبر کبیر انقلاب..دو درب در جلو،دور درب در طرفین،دو درب در سقف...
.
تشکر میکنم از خانوم مدیرهم بخاطر اون عکس قشنگ و هم بخاطر دعوتشون..
بابا اومدیم خودتون رو ببینیم همش تو آشپزخونه بودین که..M.an
.
خب جوونم براتون بگه که،امروز..
والا من خیلی طوفانی امروز رو شروع کردم
تا خودِ سحر با یکی از دوستام حرف زدم، اره دادیم تیشه گرفتیم،تو سر و صورت هم زدیم،هفتیرکشیدیم و بنگ بنگ،همو کشتیم و تامام
البته اینم بگماااا همش تقصیر اون بود همه همممممممش...
.
خب تا اینجا چیز خوشحال کننده ای نبود
ولی خب درسایی که از این دوئل گرفتم راجع به آدما،خودش خیلللی خوشحال کنندس برام
...
همین دیگه بقیشم بخاطر معدم کلا افقی بودم البته ضمیمه این افقی بودن رادیوگوش دادم و همایون
عژبا هیچی نداشت که بخندیم
آها اینم بود ،داداشم امروز موبایلشو عوض کرد،بعد نگاه میکرد به گوشی قبلیش میگفت:
خداحافظ ای همنشین همیشه،تو را میسپااااارم به دامان دریا
و یه نگاه به گوشی جدیده:
تو رو دوست دارم چه فرقی میکنه چرا چه فرقی میکنه چه وقت چه فرقی میکنه کجا
که خب من خودم خیلی خندیدم بابتش
رد دادگانیم
امشبم که با اجازتون میریم افطاریخونه عزیز خانوووم،هرچند نمیتونم افطاری محبوبم رو بخورم.ولی بهترین خوشحالی امروز اونجا اتفاق میفتهدختر خالهِٔ جانباقلواترین آدم زندگیم،یکساله و خورده ای داره ولی من عااااشق زبون ریختناشم..سراسر انرژی مثبته برام
البته پسر داییم که ۴سالشه اونم هست که اذیت کردنش خالی از لطف نیست
.
.
پیش پیش نوشتم چون دیگه امشب و فردا وقت نمیکردم
هولم خودتونید
بودورووود -
سلام
چطورین
خوش میگذره بقول یکی...
خب خوشالی امروز...98/3/2
داداشم ...اره داداش کوچولوم ک ارزوش فوتبالیست شدنه ...امروز فوتبال میدید و تعریف میکرد برامون با اون ذوق و شوق کودکانش ...لبخندو ب لبانم داد.....:)مث همیشه گپ و گفتو با میلاد و لیلا وفاطمه و بقیه ی بچه ها ....ک امروز خاستن تلافی کنن نشد ....مرسی ک هستین ....نباشین دل من دق میکنه ....مرسی:)
نماز روزهاتون مقبول درگاه حق تعالی. ...دعا دعا یادتون نره ...تا شب بعد بدرود....
-
امروزم یه روزبود با اتفاقایی که میتونه یه سریاش جا خوش کنه واسه همیشه اون گوشه موشه های ذهنت: )
از قایم موشک بازیای هشتادیِ خونه بابت کیکی که الکی مثلا من ندیدمش بگیر تا حرف زدن با بی بی سی کلاس که همیشه ی خدا کلیییی حرف و خبرای جدید داره واسه گفتن و امکان نداره حرف زدن باهاش ازون خنده های از ته دل نیاره سراغت و عجیب اینه که روز تولد هیچ کسو یادش نمیره برعکس ِ من که خیلی تو این مورد فراموشکارم...
راستش خودمم هنوز باورم نشده که واقعنی شده ۲۰ سالم و پس فردام میشه ۲۱ و پسون فرداشم به خودم میام میبینم شدم ۳۰ ( البته که خانوما همیشه ۱۴ سالشونه )
از همه ی اتفاقای امروز که بگذریم پیام سارا و بعدش تبریکای بچه ها بود که حالمو عجیب خوب کرد ممنونم از همتون رفقا@همه
کی میگه اینجا فقط یه مجازیه وقتی دوستایی رو توش پیدا میکنی که شاید هیچ وقت لنگشونو تو دنیای واقعی پیدا نکنی...
abcc نمیدونی چقدر میتونست اون پیامت حالمو خوب کنه
@F_ssu_وقتی پیامتو رو صفحه دیدم باورم نمیشد یادت باشه ممنونم بخاطر همه چیز رفیق ِ قدیمی ؛)
@philosopher امروز وقتی داشتم باهات حرف میزدم مامانم جوری چپ چپ نیگام میکرد که فک کنم به ناقص بودن عقلم شک کرد بابت اون خنده ها
خوشحالی ، ختم شدنِ یک بلوار به ساحل شنی ست، که در آن مرغ های دریا صدف ها را زیر و رو می کنند.
خوشحالی ، پریدن از دیواریست پر از انگورهای رسیده ، و رسیدن به تپه ی سرسبزیست که در آن گوسفندهای سیاه و سفید کنار هم چرا میکنند.
خوشحالی، پروازِ درون یک بالن است که هرگز سقوط نمیکند و فقط بالا میرود تا خودِ خورشید.
خوشحالی، رویاهای شبانه است ، صدای سکوت شب در هم آمیخته با جیرجیرکها
خوشحالی یعنی همین قدر ساده
خوشحالی یعنی همین -
روز دوم
سلام به همه..
فیتیله،جمعه چی دارع؟؟بعله آزمون..
صبح که خواستم برم آزمون،برای اولین بار خودم رفتم،یعنی کسی نرسوند منو،در نتبجه خودم رفتم با سو استفاده از خلوتیِ صبح جمعه فقط گازوندم،گازاااا..
آزمون چیز خوشحال کننده ای نداره مسلماپس رد میشیم ازش
بعد ازمون که از حوزه اومدم بیرون،مدیر جایی که قبلا یه مدت کار میکردمو دیدم و گفت میخواد ته مونده حقوقم که مونده بوده رو بهم بدهتا اینجا جز هفته های خوشحالی حساب میشه،ولی حرف من،نــــعروم نشد که ازش بگیرم،در نتیجه گفتم ممنون احتیاجی نیست
لعنت به همون دهنی که چپکی باز بشه
همین دیگه
آها شبم رفتیم احیا که خب حال آدمو رو به راه میکنه خدایی
دوستمو بعد از خیلی وقت دیدم،بقول خودش بعد ۳۵روز،هی میخواستیم دعا بخونیم هی حرف میزدیم،گفتیم من بعد هرکی حرف بزنه،خرهکه همش من خر شدم تا آخر مجلسمن خر میشدم اون نطقش باز میشد
اون دختر خالم که عاشقشمم تو مسجد به همه مُهر زدهمه رو گاز گرفتبچم یخورده تو ابراز احساسات خشنه..
تا بعد بدرووود