هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 چ خبراااااااا......همه چی خوبه رو ب راهی ...رو ب رشدی .....با مدرسه هماهنگی ....
-
@فاطمه23 برنامه داری دیه ......تورو خدا اشتباه منو نکن .....من با مدرسه هماهنگ نبودم سر اخر کلی ضرر کردم
-
@فاطمه23 برنامه داری دیه ......تورو خدا اشتباه منو نکن .....من با مدرسه هماهنگ نبودم سر اخر کلی ضرر کردم
-
این پست پاک شده!
-
@فاطمه23 تاثیر مگ مثبت نشد ؟.....بعدشم شوما ک میخونی برا کنکور باس درسا رو اول تشریحی بلد بود ....سرخودتون کلا نزارید ....معلمم هام میترسونن ک بخونید ...سر اخر منصفانه بهتون نمره میدن .....سعی کن ی برنامه داشته باشیو منظم و مرتب پیش بری ....
-
@فاطمه23 تاثیر مگ مثبت نشد ؟.....بعدشم شوما ک میخونی برا کنکور باس درسا رو اول تشریحی بلد بود ....سرخودتون کلا نزارید ....معلمم هام میترسونن ک بخونید ...سر اخر منصفانه بهتون نمره میدن .....سعی کن ی برنامه داشته باشیو منظم و مرتب پیش بری ....
@ASMA-MORADI نمره کم بگیریم پدرمونو رد میارن الان مدیر گیر داده باید والدینتون بیادمدرسه کارنامه ماهانه بگیره وگرنه حق امتحان دادن ندارید مسخرمون کردن بخدا نصف کشور چهارشنبه ها مدرسه نمیره یا بره درسایی غیر حضوریو ننیخونه ما بدبخت میخونیم الانم برای درسای چرت وقت میذاریم سه تا نمره کم دارم مامانم بیاد مدرسه مدیر پرش مکینه
-
@ASMA-MORADI نمره کم بگیریم پدرمونو رد میارن الان مدیر گیر داده باید والدینتون بیادمدرسه کارنامه ماهانه بگیره وگرنه حق امتحان دادن ندارید مسخرمون کردن بخدا نصف کشور چهارشنبه ها مدرسه نمیره یا بره درسایی غیر حضوریو ننیخونه ما بدبخت میخونیم الانم برای درسای چرت وقت میذاریم سه تا نمره کم دارم مامانم بیاد مدرسه مدیر پرش مکینه
@فاطمه23 ماهم ی سری چرپ و پرتا رو داشتیم خدایی ادم مغزش سوت میزنه ....ولی خب باید سوخت ...ماهم اینکار رو کردن یادمه نوبت اول 5تا تجدید داشتم چون میگفتم خودم پیش میرمو میخونم از اونجایی ک از زرنگای مدرسه بودم مدیر موقه دادن کارنامه چیزی نگفت منم زپرتی زیر دست مامانم کشیدم الانم ک الانه اون کارنامه رو ندیده
-
@فاطمه23 ماهم ی سری چرپ و پرتا رو داشتیم خدایی ادم مغزش سوت میزنه ....ولی خب باید سوخت ...ماهم اینکار رو کردن یادمه نوبت اول 5تا تجدید داشتم چون میگفتم خودم پیش میرمو میخونم از اونجایی ک از زرنگای مدرسه بودم مدیر موقه دادن کارنامه چیزی نگفت منم زپرتی زیر دست مامانم کشیدم الانم ک الانه اون کارنامه رو ندیده
-
@ASMA-MORADI فقط موندم این کارنامه ماهانه چیه بخدا مسخرمون کردن از خودشون مد در میارن واس هر چیزی انقد بیشورن یعنی مغزم داره سوت میکشه سال اخرمه باید بیشنم سلامت هویت و مدیریت بخونم بجای بقیه درسا
@فاطمه23 اعصابتو خورد نکن منم این چیزا رو کشیدم ....الان ک بهش فک میکنم ارزشش اون همه حرص خوردنمو نداشت ...خیلی وقتا رو حروم کردم ک اگ حروم نمیشد الان ی جای دیه بودم ...همش بهونه اوردم ...این چرت و پرتا رو چرا بخونم چرا نباس اصلیا رو پیش برم ....در واقع فقط حرف بود موقه خوندن اصلیام اصلن جالب پیش نرفتم ...بزرگ ترین اشتباهم با مدرسه پیش نرفتن بود ....
-
@ASMA-MORADI فقط موندم این کارنامه ماهانه چیه بخدا مسخرمون کردن از خودشون مد در میارن واس هر چیزی انقد بیشورن یعنی مغزم داره سوت میکشه سال اخرمه باید بیشنم سلامت هویت و مدیریت بخونم بجای بقیه درسا
@فاطمه23 یادمه دوسال پیش منم همین حرفو میزدم.که این درسا به چه درد من میخوره و میخوام بشینم تو خونه درس بخونم و این حرفا
ادم با این حرفا خودشو گول میزنه.همه مث تو هستن.همه همون درسایی رو میخونن که تو میخونی
به جای اینکه غر بزنی و حرص تایمایی رو بخوری که سر درسای بیخود از دس میدی تلاش کن
تلاش کن که مث من دوسال پشت کنکور نمونی -
@فاطمه23 اعصابتو خورد نکن منم این چیزا رو کشیدم ....الان ک بهش فک میکنم ارزشش اون همه حرص خوردنمو نداشت ...خیلی وقتا رو حروم کردم ک اگ حروم نمیشد الان ی جای دیه بودم ...همش بهونه اوردم ...این چرت و پرتا رو چرا بخونم چرا نباس اصلیا رو پیش برم ....در واقع فقط حرف بود موقه خوندن اصلیام اصلن جالب پیش نرفتم ...بزرگ ترین اشتباهم با مدرسه پیش نرفتن بود ....
-
@ASMA-MORADI نمیدونم ولی مدرسه بزرگترین اشتباهه سال اخر یک کنکوری با معلمای مزخرفش و مدیر معاون بی منطقش اجازه بدن ادم پیش میره ولی اجازه نمیدن با منطقا و دلیلای بی خودی عقده این
-
@فاطمه23 سعی کن بهترین عملکردو داشته باشی ...و بهترین استفاده رو بکنی ...اغلب شرایط تو رو دارن ....ایشالا موفق باشی رفیق
-
@ASMA-MORADI دقیقا بزرگترین اشتباه ماها با مدرسه پیش نرفتن بود
خودمو گول میزدم که سال بعد که همه ی تایمم از خودمه و مدرسه نمیرم عالی میشه و خیلی خوب پیش میرم
البته خوب پیش رفتم ولی تا بهمن بقیه اش روحیه مو از دس دادم و کنکورمو افتضاح دادم -
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا