هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ولی یه چیزی میگم بین خودمون بمونه من زیستو اصلا تا حالا براش تست به جز تستای کنکور نزدم ولی واو به واو کتابو حفظمو بلدم و تمام کنکور 85 تا 97 رو فقط زدم همرو از دم میزنم اونم زماندار هر 50 تا سوالو که ن ولی 47 یا 48 تاشو میزنم بعضیاشم ک عوض شده یا حذف شده که هیچی
-
@milad91 @گل-آبی
علاجش برنامه ریزیه یه تایمایی رو برای مرور بذارید و فقط همون موقع مرور کنید
اون فصلو بخونید و رد شید و موقع مرور ، مرورش کنید -
@D-r-Esmaili تاحالا اینکارو نکردم..
من همیشه نهایت تا4 روز تستشو میزنم. چون میترسم یادم بره
مخخخصوصا زیست.@گل-آبی بابا تو ذهنتو چی فرض کردی ؟
-
romisa آره.
نمیدونم
من توی این 2 سالی ک پشت کنکور موندم انقدر به این مسائل حاشیه ای توجه کردم ک روش خودمم توی دبیرستان یادم رفته
نمیدونم اصن برنامه ریزی ینی چ؟ -
@گل-آبی بابا تو ذهنتو چی فرض کردی ؟
-
اما ریاضی فیزیکم ضعیفم الآن زیستو هر کتابو 5 بار خوندم شیمی رو روی 80 میتونم بزنم ولی ریاضی فیزیک تهش 30 درصد اما دنبال چطوری و چرا شاید نرسم خودمو گیر ننداختم فقط دارم میخونم ریاضی 0 درصدو رسوندم به30 حتی مشاور ندارم پشتیبانمم ک قربونش برم ن ی زنگی میزنه ن زنگ بزنم جواب میده همشفقط جلسه پنج نفره میذاره که اصلا یبارم زنگ نزده بگه خوندی نخوندی یا برنامه نمیده رفتم عوضش کنم گفتن همه خوبن نمیشه حتی من نمیدونستم پاسخ نامه تشریحی دوروز بعد میره خود کانون باید برم بگیرم چون پاسخنامه اخر جلسه نمیدادن کلاس ملاسم نمیتونم برم خودممو سایت آلاء ولی هی دنبال حواشی نمیرم امیدوارم خدا به هممون آرامش بده
-
-
@گل-آبی
یه جور ساختار کلی هستش از یه برنامه استاندارد
حالا هر شخصی میتونه یه برنامه با توجه به ویژگی های خودش بنویسه -
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام خوبین همه؟
شبتون بخیر -
-
@گل-آبی والا ذهن قابلیتش زیاده ولی تو هیچی حسابشنمیکنی
-
اما ریاضی فیزیکم ضعیفم الآن زیستو هر کتابو 5 بار خوندم شیمی رو روی 80 میتونم بزنم ولی ریاضی فیزیک تهش 30 درصد اما دنبال چطوری و چرا شاید نرسم خودمو گیر ننداختم فقط دارم میخونم ریاضی 0 درصدو رسوندم به30 حتی مشاور ندارم پشتیبانمم ک قربونش برم ن ی زنگی میزنه ن زنگ بزنم جواب میده همشفقط جلسه پنج نفره میذاره که اصلا یبارم زنگ نزده بگه خوندی نخوندی یا برنامه نمیده رفتم عوضش کنم گفتن همه خوبن نمیشه حتی من نمیدونستم پاسخ نامه تشریحی دوروز بعد میره خود کانون باید برم بگیرم چون پاسخنامه اخر جلسه نمیدادن کلاس ملاسم نمیتونم برم خودممو سایت آلاء ولی هی دنبال حواشی نمیرم امیدوارم خدا به هممون آرامش بده
@D-r-Esmaili در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آقا دقیقااآا
من چند روز پیش فهمیدم کانون دفترچه پاسخ هم میداده پارسال. ولی دو روز بعد
خیلی به من ظلم شده -
romisa سلام
خوبی
علامت سوالم راجب برنامه بود
منم امروز درگیر برنامه بودم -
@گل-آبی والا ذهن قابلیتش زیاده ولی تو هیچی حسابشنمیکنی