هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
با خندیدن چه چیزی را بدست می آورید؟
خنده فشار خون را کم می کند.
خنده تعداد ضربان قلب را تنظیم می کند.
خنده قدرت یادگیری را افزایش می دهد.
خنده از بیماریهای زخم معده و اثنی عشر جلوگیری می کند.
خنده در پیشگیری از سکتۀ قلبی و سکتۀ مغزی بسیار مؤثر است.
خنده بهترین دارو برای درمان افسردگی است.
خنده با بازدم انجام می شود و این کار باعث خارج شدن 2 coاز خون می شود .
خنده نوعی تخلیۀ روانی بوده و تنشها و احساسات سرکوب شده را رها می کند. -
با خندیدن چه چیزی را بدست می آورید؟
خنده فشار خون را کم می کند.
خنده تعداد ضربان قلب را تنظیم می کند.
خنده قدرت یادگیری را افزایش می دهد.
خنده از بیماریهای زخم معده و اثنی عشر جلوگیری می کند.
خنده در پیشگیری از سکتۀ قلبی و سکتۀ مغزی بسیار مؤثر است.
خنده بهترین دارو برای درمان افسردگی است.
خنده با بازدم انجام می شود و این کار باعث خارج شدن 2 coاز خون می شود .
خنده نوعی تخلیۀ روانی بوده و تنشها و احساسات سرکوب شده را رها می کند. -
ولی..حالا جدا از تراز های پایینم و فشاری که هر ساعت و هر لحظه رومه برای کنکور، از اینکه کنکور هست واقعا خوشحالم.
چون توی این دوره کوتاه خیلی چیزایه بدرد بخور و مفید یاد گرفتم...یاد گرفتم مدیریت زمان یه مهارته..یاد گرفتم انگیزه داشتن بدون انظباط شخصی حین کار و مطالعه بی مصرفه..
ممکنه امسال به اون چیزی که دوست دارم نرسم، ولی درسایی که از کنکور گرفتم رو مطئنم از هیچ تجربه دیگه ای نمیتونستم کسب کنم. -
ولی..حالا جدا از تراز های پایینم و فشاری که هر ساعت و هر لحظه رومه برای کنکور، از اینکه کنکور هست واقعا خوشحالم.
چون توی این دوره کوتاه خیلی چیزایه بدرد بخور و مفید یاد گرفتم...یاد گرفتم مدیریت زمان یه مهارته..یاد گرفتم انگیزه داشتن بدون انظباط شخصی حین کار و مطالعه بی مصرفه..
ممکنه امسال به اون چیزی که دوست دارم نرسم، ولی درسایی که از کنکور گرفتم رو مطئنم از هیچ تجربه دیگه ای نمیتونستم کسب کنم. -
-
سعی دارم چیزی را برای شما بازگو کنم که چنان شکننده است که میترسم حتی با توصیف آن مخدوشاش کنم. پروانههایی هستند که نمیتوان بدون شکستن بالهای شیشهمانندشان لمسشان کنم.
#کریستین_بوبن
-
سعی دارم چیزی را برای شما بازگو کنم که چنان شکننده است که میترسم حتی با توصیف آن مخدوشاش کنم. پروانههایی هستند که نمیتوان بدون شکستن بالهای شیشهمانندشان لمسشان کنم.
#کریستین_بوبن
-
بعضی چیزا رو نمیشه نوشت نه که نشه نوشت... اون حس نابی که فقط خودت تو وجودت حس کردی! نه به خط و نه به نوشته قابل درک نیست... باید بذاری توی قلب خودت بمونه!شیرینیش رو فقط خودت! میفهمی و بس...
هر کی هم دید در جواب توضیحی که ازت میخوان فقط یه لبخند بزنی...
لبخند...:))))))) و هیچی نگی! -
کسی سلام گرم مراپذیرا نبود؟؟
پ.ن: دختردائیم کلاس 7سالشه.. کلیک کرده میگه کلاس چندمی؟
چی بگم این ولم کنه؟؟ ://