هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دوتا گلدون رو که پشت یه پنجره ن، توی یکیش گل نرگس توی یکی گل یاس. نور کافی برا هر دو هست آب هست خاک هست ، اما این دو تا گل کمسن کمکم به همدیگه علاقه مند میشن به هم نزدیک میشن و نزدیک تر. همیشه از دوری گلایه میکنن و ساقه هاشون رو به هم متمایل میکنن تا به هم برسند، روزها رو به همین امید شب میکنن و حس میکنن خوشبختن.
صبح که میشه جای نرگس خالیه، دیگه نیست، با ریشه های خیسش از جا کنده شده و فقط یه سوراخ جاش مونده. -
اکالیپتوس دعا کنین تک نیارم
... -
اکالیپتوس دعا کنین تک نیارم
... -
-
@m__sadra__b این دیگه از عجایب روزگاره ... (:(:
-
شبی در انتهای کوچه تاریک تنهایی
همان جایی که مرز مبهم پایان و آغاز است -
بریم بخوابیم سر امتحان لااقل هشیار باشم اسممو بنویسم (:
): -
-
-
وقتی انقد تب باز شده تو مرورگرت زیاد میشه که دو ساعت دنبال لینک مورد نظر می گردی و چشمت به اون تب نمی خوره و همه هیستوری رو زیر و رو می کنی و بعد پیدا کردنش آیکون بالای تب رو می بینی که چند دقیقه پیش بستی که اون نیست
#خستم -
محمدرضا در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
یه خبر خوش
تاثیر معدل
برای امسال فقط تاثیر مثبت شد
دوستان با انگیزه ی چند برابر بیشتر از قبل برای هدفتون تلاش کنید
نه دوست عزیزمن اخبارگوش دادام گفتن برای رقابت ۲۵درصدهست هنوز
-
نمیدونم چرا با دیدن این عکس بغضم گرفت ... از روی ناراحتی و حسرت نبود ها ... ی جر شور و شوق که انگار بهش رسیدی ... یعنی خودتون وقتی تو این حالت تصورر میکنی بغض گلوتو میگیره ... فکر کنم بهترین بغض دنیا همین باشه ..
ایشالله قسمت همه ی عاشقان واقعی پزشکی که هدفشون فقط شنیدن اسم خانم دکتر و و آقای دکتر نیس !!!
که فقط فکر پول پارو کردن و ویزیت های گرون و چرتکه انداختن نیستن ..
اونایی که به عشق لباس پزشکی و کمک کردن به چند تا بیمار واسه بهبودیشون .. به عشق این واژه دارن درس میخونن نه به خاط منزلت اجتماعی بیهوده ای که با شنیدن دکتر دکتر پشت اسمشون خوشحال بشن ...
انکارنمیکنم که این که دکتر صدات کنن دلت قنج نباید بره.. اما اونی که عاشق این علمه واسه هدف های مهم تری میاد جلو ...نه شعار بود نه کلیشه .. اینو فقط مخصوص تویی که عاشق علم وپزشکی هستی نوشتم و تقدیش میکنم به خود خودت
:smiling_face_with_open_mouth:
-
از بهترین لحظات زندگی هر کسی دو سه ساعت بعده امتحان ترمشه (:
حتی اگه مثه من تک بشه