هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l تو دلی که اسپم ندارع ....(:
مگه اینکه دله من اسپم باشه کلا(:چی میگی
اسپم بنما
ادمین به بیرون شوت ننماید امین :face_savouring_delicious_food:dan-l
اسپم ینی چی ؟ -
dan-l
اسپم ینی چی ؟@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
اسپم ینی چی ؟irrelevant or unsolicited messages sent over the Internet, typically to a large number of users, for the purposes of advertising, phishing, spreading malware, etc.
-
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
اسپم ینی چی ؟irrelevant or unsolicited messages sent over the Internet, typically to a large number of users, for the purposes of advertising, phishing, spreading malware, etc.
dan-l
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
توی تودلی هر چی بگی اسپم نیست
وقتی تو تاپیک های درسی بعضیا میرن چت میکنن یا پست های غیر مرتبط میفرستن این میشه اسپم -
dan-l
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
وقتی تو تاپیک های درسی بعضیا میرن چت میکنن یا پست های غیر مرتبط میفرستن این میشه اسپم@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
وقتی تو تاپیک های درسی بعضیا میرن چت میکنن یا پست های غیر مرتبط میفرستن این میشه اسپمپس با این حساب یه سوال پیش میاد. من اگه بیام توی این تایپیک یه متن نسبتا بلندی از اعداد که بی معنی باشه پست کنم چی میشه؟ اسپم در نظر گرفته نمیشه ؟
-
@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
وقتی تو تاپیک های درسی بعضیا میرن چت میکنن یا پست های غیر مرتبط میفرستن این میشه اسپمپس با این حساب یه سوال پیش میاد. من اگه بیام توی این تایپیک یه متن نسبتا بلندی از اعداد که بی معنی باشه پست کنم چی میشه؟ اسپم در نظر گرفته نمیشه ؟
dan-l
نه
اینجا مخصوصه چته هر چی میخوای بگو
البته چت کردن هم مرز مشخصی داره و باید طبق قوانین انجمن رفتار کنی -
dan-l
نه
البته چت کردن هم مرز مشخصی داره و باید طبق قوانین انجمن رفتار کنی@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
نه
البته چت کردن هم مرز مشخصی داره و باید طبق قوانین انجمن رفتار کنیها فهمیدم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
پس اینجا خودشه.... من اینطوری انرژی منفی ها و اینا رو میریزم بیرون که یه سه چهار خط پره از عدد تایپ میکنم مثل این ولی بیشتر از اینا:
2130429375082973rt02738052304710824u80124yu8175981y571t5y1i5uy1iu5yo1uy25io15iu12p35up2io35up23u5p1u2p59125uy1iu25yho1uyrhojqwhtoqht -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
دلگیرم هسم
چرا؟
پس اسم منو خط بزن:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
به کالباس فکر کن به کوکتل
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خب میخوای نیا سایت حالت بهتر بشه
یا چای چیزی بخور انرژی بیاد
من همیشه فلاسک کنارمه...
یه بیسکویت ... -