هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mobham در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام چیه؟؟؟
من اومدم
قربونی بدید!من سقفو نگه داشتم تو ادامه بده
-
@Mr-MILAD من نوسان رو از استاد طلوعی یاد گرفتم
ولی وقتی تست میزنم اگر تستی غلط شه نمیتونم از پاسخ تشریحی گاج نقره ای استفاده کنم
چون کلن روشش فرق داره
گیج میشم
نمیدونم چیکارکنم!@Mobham من از فیلمهای استاد سادات استفاده کردم مفهومی تره آقای طلوعی بیشتر با حفظ فرمول و تکنیک تدریس میکنند ولی من درسهایی مثل فیزیک یا ریاضی را مفهومی میخونم.این که هردو روش حل را ببینید خوبه ولی خودتون را گیج نکنید تازه دیدتون به مسائل بازتر میشه و متوجه میشید که توی کدوم سوال از کدوم راه که بهتر و سریعتر هست به جواب برسید.
-
@Mobham من از فیلمهای استاد سادات استفاده کردم مفهومی تره آقای طلوعی بیشتر با حفظ فرمول و تکنیک تدریس میکنند ولی من درسهایی مثل فیزیک یا ریاضی را مفهومی میخونم.این که هردو روش حل را ببینید خوبه ولی خودتون را گیج نکنید تازه دیدتون به مسائل بازتر میشه و متوجه میشید که توی کدوم سوال از کدوم راه که بهتر و سریعتر هست به جواب برسید.
-
ایهام دهن منو بازنکناااا
برات میخونمااااا
میدونم چقدر دوس داری!!
بخونم؟؟؟؟آره خیلی دوس دارم،اخه نکه ویرایش زبان فارسی رو تازه تموم کرده،اینجوری برام تمرین میشه
-
@Mobham نه شما آموزش لازم گرفتید الآن باید تسلط پیدا کنید که با حل تست محقق میشه یه سوال را حل کن کلیدشو ببین اگه درست بود جوابشو چک کن.اگه غلط بود جواب نبین دوباره حلش کن یا حلتو مرور کن ببین مشکل کجا بوده اگه بازم حل کردی اشتباه بود اون موقع جواب تشریحی را چک کن.
-
@Mobham نه شما آموزش لازم گرفتید الآن باید تسلط پیدا کنید که با حل تست محقق میشه یه سوال را حل کن کلیدشو ببین اگه درست بود جوابشو چک کن.اگه غلط بود جواب نبین دوباره حلش کن یا حلتو مرور کن ببین مشکل کجا بوده اگه بازم حل کردی اشتباه بود اون موقع جواب تشریحی را چک کن.
-
ایهام
غزززلللل...
دهن منو وا نکن جلو ملت!خو باشه همون برم باغ بچینم سبد سبد گل سر راش راه و نیم راه بزنم گلرو بخون
#رفع_ابهام_مبهم