هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 خوبه از صندلی افتاده فک کردم از طبقه دوم انداختیش
من اینجور مواقع میخندم حتی اگه سیاه و کبودم بشم گاهی هم حواسم نیس مثلا طرف باید بگه ببخشید من اول میگم یبار مدیر با ماشین اومد زد به من منم از کناره میرفتما:// بعدش پیاده شد ببینه چیزیم شده یا نه هول شدم من گفتم ببخشید
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من اینجور مواقع میخندم حتی اگه سیاه و کبودم بشم گاهی هم حواسم نیس مثلا طرف باید بگه ببخشید من اول میگم یبار مدیر با ماشین اومد زد به من منم از کناره میرفتما:// بعدش پیاده شد ببینه چیزیم شده یا نه هول شدم من گفتم ببخشید
بذااار عاشقت شم
-
-
اکالیپتوس
بخدا من اولش هرهر خندیدم اخه باورش سخته بخدا چطوری با ی افتادن ساده دست ادم ضرب میبینه کلش میشکنه؟؟؟؟واقعا با عقل جور در میاد مگه اینک طرف استخونش اصلا کلسیم اینا نداشته باشه و نی قلیون باشه
-
بابا یبار
پارسال بود فکر کنمما مدرسمون چادر اجباری بود من میومدم بیرون میپیچیدم توی کوچه چادرمو در میاوردم :|
ن تنها من :| همه :|
ینی خیلیا از دم در چادر نمیپوشیدن
یاد مدرسه خرمون افتادم اصا
بعد داشتم میرفتم کوچه صعب العبور اصاناظم و مدیر سوار پراید اومد گفتن دستت درد نکنه دلارام خانوم دستت درد نکنه منم ترررسیده بودم گفتم خواهش میکنم
بعد گازو گرفتن رفتن -
بابا یبار
پارسال بود فکر کنمما مدرسمون چادر اجباری بود من میومدم بیرون میپیچیدم توی کوچه چادرمو در میاوردم :|
ن تنها من :| همه :|
ینی خیلیا از دم در چادر نمیپوشیدن
یاد مدرسه خرمون افتادم اصا
بعد داشتم میرفتم کوچه صعب العبور اصاناظم و مدیر سوار پراید اومد گفتن دستت درد نکنه دلارام خانوم دستت درد نکنه منم ترررسیده بودم گفتم خواهش میکنم
بعد گازو گرفتن رفتن -
dlrm
با این دختره هر سال دعوا داریم فقط شاننس اوردم توی دفتر مدیرو و معاون طرف منو گرفتن هنوز معلم ادبیاتم امد ازم طرفداری کنه همین ک خبر دار شد 28نفر با این دخرته لج کردن از بچه ها نبودی ببینی چطور گریشو در اوردن
-
@milad91
یعنی من پوستم کلفته اون همه کتک میخورم تو باشسگاه اوف نمیگفتم طرف زد تو دماغم زد ب نخام هیچیم نشد کلی بلای دیه توی پارک ایما سرم امده با ی افتادن دستت بشکنه پات بشکنه باید توی گینس ثبتش کنن
-
@milad91
هوف یعنی این از سرم باز شه مگ من شوخی خرکی میکنم دیه فقط میخام تموم شه این قضیه تموم شه راحت شم انقد افتضاحهه اوضاعم
-
@فاطمه23 من دوتا دوسم باهم شوخی میکردن یکیشون زد انگشت کوچیکی اون دیرو شکست....بعد اومده بودگچ گرفته بود بازمیگفت نگا کنین دوستم نشونم کرده
-
@فاطمه23 من دوتا دوسم باهم شوخی میکردن یکیشون زد انگشت کوچیکی اون دیرو شکست....بعد اومده بودگچ گرفته بود بازمیگفت نگا کنین دوستم نشونم کرده
@m-18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ما با پفک حلقه ای این کارو میکردیم -
@فاطمه23
درهرصورت مقصری
ان شاالله که بخیر میگذره ولی درس بگیر
حالا مگه شکسته دست و پاش واقعا؟