هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اصلا نمیفهمم باید چی بگم ک هیچی ازش درنیارید
و اینقدر لجن میگیره ک اگه بودید سعی میکردم خفه تون کنم:-\ -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
رنگ با ث:ثلعبی
لعنتیا اینا دیگه چیه؟محمدصدرا :|
صعلب :|
اره رنگه :| -
این پست پاک شده!
-
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
رنگ با ث:ثلعبی
لعنتیا اینا دیگه چیه؟محمدصدرا :|
صعلب :|
اره رنگه :| -
این پست پاک شده!
-
ذهن من شدید منحرفه
امیدوارم منحرف نباشید😂 -
چرا همونه
ثعلب
سفیده منتهی 😂
dlrm -
ذهن من شدید منحرفه
امیدوارم منحرف نباشید😂@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ذهن من شدید منحرفه
امیدوارم منحرف نباشید😂انحراف یه امر نسبیه باید ذکر کنی درجه ذهن شما چنده ببینیم ما نسبت بهش انحراف داریم یا نه
یعنی یه منحرف یه خط راست رو منحرف میبینه و شایدم اون منحرف خودش راست باشه و خط راست واقعا منحرف باشه ولی ممکنه اون منحرف فکر کنه خط راسته در حالی که منحرفه و به اون یارو خط راست واقعیه بگه منحرف و اون فکر کنه منحرفه و از خط راست خودشو منحرف کنه تا راست بشه همون راستی که خودش انحرافه -
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ذهن من شدید منحرفه
امیدوارم منحرف نباشید😂انحراف یه امر نسبیه باید ذکر کنی درجه ذهن شما چنده ببینیم ما نسبت بهش انحراف داریم یا نه
یعنی یه منحرف یه خط راست رو منحرف میبینه و شایدم اون منحرف خودش راست باشه و خط راست واقعا منحرف باشه ولی ممکنه اون منحرف فکر کنه خط راسته در حالی که منحرفه و به اون یارو خط راست واقعیه بگه منحرف و اون فکر کنه منحرفه و از خط راست خودشو منحرف کنه تا راست بشه همون راستی که خودش انحرافهرفیق چرا میبافی ؟! 😂
Zrex -
@MaryaM-_-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ذهن من شدید منحرفه
یعنی یه منحرف یه خط راست رو منحرف میبینه و شایدم اون منحرف خودش راست باشه و خط راست واقعا منحرف باشه ولی ممکنه اون منحرف فکر کنه خط راسته در حالی که منحرفه و به اون یارو خط راست واقعیه بگه منحرف و اون فکر کنه منحرفه و از خط راست خودشو منحرف کنه تا راست بشه همون راستی که خودش انحرافهZrex خداخفه نشی تو پسر
من دقیقا همینو میگم:-\ -
بستنی بدون ثغلب سفت نمیشه ...
Zrex -
بستنی بدون ثغلب سفت نمیشه ...
Zrex