هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa سلام خوبی؟
دل من چیزای بدی میگه نمیشه ک ..
سلام چطوری ؟
وا
دلت چی میگه ؟romisa عالییی
نمیشه گفت شطرنجیه
-
فاطمه ـ بوشهر سلام ب شما
نه هنوز انشااله سال بعدoooooooo ماشالله خیلی خوب ب مباحث مسلطین میتونم بپرسم امسال رتبتون چند شد؟
-
oooooooo ماشالله خیلی خوب ب مباحث مسلطین میتونم بپرسم امسال رتبتون چند شد؟
فاطمه ـ بوشهر ممنون
خیلی افتضاح شدم
-
romisa عالییی
نمیشه گفت شطرنجیه
romisa عالییی
نمیشه گفت شطرنجیه
ببین
همیشه مثبت فک کن
این اون نیست :| -
romisa عالییی
نمیشه گفت شطرنجیه
ببین
همیشه مثبت فک کن
این اون نیست :|:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
تنهایی یعنی دیگه هرروز دوستاتو توو سالن مطالعه کتابخونه نبینی :|
تنهایی یعنی اینقدر قیافه بعضی از دوستای دبیرستانت توو خیابون تغییر کرده باشه که نشناسیشون :| -
تنهایی یعنی اینقدر قیافه بعضی از دوستای دبیرستانت توو خیابون تغییر کرده باشه که نشناسیشون :| -
oooooooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چیه خب ؟
دیگه کم میبینمشون
مگه اینکه کاری پیش بیاد
دلم مدرسه خواست دبیراشو جوشو سخگیریاشو -
تنهایی یعنی اینقدر قیافه بعضی از دوستای دبیرستانت توو خیابون تغییر کرده باشه که نشناسیشون :|romisa تنهایی یعنی اینکه ۳ ساله تو اتاقمم دلم برا دختر خاله های هم سنمم تنگ شده
-
کاش پا میشدم صبحونه میخوردم.روده کوچیکه روده بزرگه رو قورت داد
-
romisa تنهایی یعنی اینکه ۳ ساله تو اتاقمم دلم برا دختر خاله های هم سنمم تنگ شده
من بیشتر از سه ساله ندیدمشون
دیگه حسابش از دستم دررفته -
من بیشتر از سه ساله ندیدمشون
دیگه حسابش از دستم دررفته -
@اف-اس
-
@اف-اس
فاطمه ـ بوشهر کاش همین جوری بود ولی من به خاطر خودم حالم اینجوری نیس .....نگران کس دیگری ام ..... تو حکمت خدا موندم......چرااینجوری میشه...... واسه عزیزترین کس من دعا کنین
-
-
فاطمه ـ بوشهر کاش همین جوری بود ولی من به خاطر خودم حالم اینجوری نیس .....نگران کس دیگری ام ..... تو حکمت خدا موندم......چرااینجوری میشه...... واسه عزیزترین کس من دعا کنین
@اف-اس میتونم بپرسم چی شده؟