هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@zahra-77
ببخشید من چند صفحه عقب بودم تا خوندم طول کشید الان جوابتون رو میدم@SOBHAN-1999 خواهش میکنمممم
-
@zahra-77
برنامه قلمچی اگه بخوای کار کنی باید حتما از تابستون بری چون یا دوم یا سوم که بیشتر اوقات سروم رو تو تابستون جمع میکنه بعدش دوم رو با پیش دانشگاهی جلو میبره تا بهمن بعدش بهمن دوباره سوم یعنی اگه تابستون رو باهاش نخوندید باید تا بهمن سوم رو نخونید که این یه اشتباه خیلی بزرگه برا اینه گفتم از برنامه سنجش استفاده کنید -
@zahra-m1999
شب خوبی داشته باشی:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
@zahra-77
برنامه قلمچی اگه بخوای کار کنی باید حتما از تابستون بری چون یا دوم یا سوم که بیشتر اوقات سروم رو تو تابستون جمع میکنه بعدش دوم رو با پیش دانشگاهی جلو میبره تا بهمن بعدش بهمن دوباره سوم یعنی اگه تابستون رو باهاش نخوندید باید تا بهمن سوم رو نخونید که این یه اشتباه خیلی بزرگه برا اینه گفتم از برنامه سنجش استفاده کنید -
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa پس چرا مشاورم میگفت هر سه سال ادبیات بخون واقعا حیف پول ک میدیم ب اینا
هر سه سالو میخونی ولی به همون ترتیبی که برات بودجه بندی گذاشته
romisa میگفت برای ازمون توی دوهفته باید هر سه سالو بخونی برای ادبیات همین ازمون بیست مهر میگفت
-
romisa میگفت برای ازمون توی دوهفته باید هر سه سالو بخونی برای ادبیات همین ازمون بیست مهر میگفت
-
@zahra-77
من واسه زیست گفتم نه ادبیات -
@zahra-77
برنامه قلمچی اگه بخوای کار کنی باید حتما از تابستون بری چون یا دوم یا سوم که بیشتر اوقات سروم رو تو تابستون جمع میکنه بعدش دوم رو با پیش دانشگاهی جلو میبره تا بهمن بعدش بهمن دوباره سوم یعنی اگه تابستون رو باهاش نخوندید باید تا بهمن سوم رو نخونید که این یه اشتباه خیلی بزرگه برا اینه گفتم از برنامه سنجش استفاده کنید@SOBHAN-1999
ضمیمه حرفای کاکه سبحان
ببین کدومپایه برات سخته اونو انتخاب کن چون الان وقت میزاره برا اون پایه قشنگ اما از بهمن ب بعد یکم سریعه -
-
romisa نه زیاد هم سنگیل نیست خب سه هفته یک باره دیگه
-
@zahra-77
ببینید اصلاااااااااااا از برنامه قلمچی حداقل برای زیست استفاده نکنید چون شما تا بستونش رو باهاشون پیش نرفتید قلمچی برای کسی خوبه که تابستونش بابرنامه هاشون پیش بره
آخه چطور میشه شما بیاید زیست سوم رو که خیلییی سنگینه رو از بهمن شروع به خوندن کنید اونم به صورت جمع بندی برنامه میریزن چون کاملش رو تو تابستون گفتن -
@zahra-77
ببینید اصلاااااااااااا از برنامه قلمچی حداقل برای زیست استفاده نکنید چون شما تا بستونش رو باهاشون پیش نرفتید قلمچی برای کسی خوبه که تابستونش بابرنامه هاشون پیش بره
آخه چطور میشه شما بیاید زیست سوم رو که خیلییی سنگینه رو از بهمن شروع به خوندن کنید اونم به صورت جمع بندی برنامه میریزن چون کاملش رو تو تابستون گفتن@SOBHAN-1999 پس چیکارکنم
-
من اخرش نفهمیدم گیج شدم کلا
-
@zahra-77
خب دارم میگم
از برنامه سنجش استفاده کنید چون هر سه پایه رو با هم درس پیش میبره و تا عید هم تموم میشه ولی قلمچی آخر اردیبشت تموم میشه
به خدا من نه از سنجش پول میگیرم نه چیزی که بخوام تبلیغش کنم فقط میخوام بگم اشتباه من رو شما تکرار نکنید