هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival
رفت -
-
@bfesfilmbvxazsjk
-
M.an شرایطش جور نیس الان ببخشید دیر جواب دادم اینجا رعدوبرق بود برق رفته بود
-
@bfesfilmbvxazsjk
-
Brilliantreplied to Brilliant on ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه چیزی بپرسم عصبی نمی شید ?!!
به نظرتون ممکنه بودجه بندی کنکور فرق کنه به خاطر دو نظام بودن
من فیزیک حذفیات دارم اخه -
یه چیزی بپرسم عصبی نمی شید ?!!
-
عاشقـ شکستـ باشـ!
منـ عاشقـ کلمـ ای هستمـ کـ با "ش" شروعـ میشهـ
منظورمـ از کلمهـ ای کـ با "ش" شروعـ میشهـ شکستهـ
منـ ازشکستـ خوشمـ نمیادمنـ بهـ شدتـ عاشقـ اونـ هستمـ وشماهمـ بایدعاشقشـ باشید!
اگهـ بهترینـ نصیحتو ازمنـ برای موفقـ شدنـ درراهیـ کـ پیشـ رویـ شما قرار دارهـ بپرسیدجوابـ منـ اینهـ
بروشکستـ بخور.بسیاروخیلیـ سریعـ شکستـ بخور.
خیلیـ از شماهافکر میکنینـ کـ تمامـ ایدهـ یـ موفقیتـ اینهـ کهـ از شکستـ دوریـ کنینـ اما باید بدونینـ کـ اینـ دقیقا برعکسـ چیزیهـ کـ شما فکر میکنینـ.یکـ نقلـ قولـ خیلیـ معروفـ وجوددارهـ کـ میگهـ:«کلید موفقیتـ شکستـ زیاداستـ.»هرکسـ ک بتونهـ بیشتر شکستـ بخورهـ سریعـ وبزرگتر شکستـ بخورهـ برندهـ میشهـ.
منـ همـ شکستـ هایـ زیادیـ خوردمـ مثلـ خیلیـ از افراد موفقـ دیگهـ تو اینـ راهـ وحتیـ شکستـ هایـ بزرگـ تریـ رو امتحانـ کردمـ،وحدسـ بزنید چیـ شد؟دقیقا طبقـ همونـ نقلـ قولـ معروفـ بابیشتر شدنـ حجمـ وسرعتـ و اندازهـ شکستـ هایـ منـ همچنینـ حجمـ وسرعتـ واندازهـ یـ موفقیتـ منـ بیشترشد.ازاونجابودک داستانـ منـ باشکستـ شروعـ شد!حتیـ حالاهمـ ازهمـ جداییـ ناپذیرهستیمـرچونـ بعدازاونـ موفقیتـ بزرگیـ رو پاداشـ میگیرمـ.
شکستـ بسادگیـ میتونهـ امتحانـ کردنـ ایدهـ هایـ جدید باشهـ،راهـ اندازیـ ابتکارواستعداد ذهنیهـ شماکـ تاالانـ دستـ نخوردهـ باقیـ گذاشتینشـ.مضاعفـ کردنـ تلاشـ و پشتکار شما،کمکـ بـ شما برایـ دیدنـ رقیبـ هاتونـ ومبارزهـ یـ سرسختـ تربااونهاک مابهشونـ تجربهـ میگیمـ وراهـ رسیدنـ بـ موفقیتـ هایـ سریعتر وبزرگتر اینهـ کـ سرعتـ واندازهـ یـ تجریباتتونو زیاد کنید.
جالبهـ بدونینـ بیشتر افرادیـ ک شما بـ عنوانـ افراد موفقـ بـ اونها غبطهـ میخورینـ برایـ مثالـ رتبه هایـ برتر کنکور همینـ قدر عاشقـ شکستـ هستند واگهـ ازاونها بخواینـ کـ لیستیـ از مهمـ ترینـ عواملیـ رو ک مسئولـ موفقیتـ بزرگـ اونـ هاستـ رو بگنـ بدونـ استثناشکستـ درلیستـ اونها قرارخواهد داشتـ.
می بینید خیلیـ از افراد موفقیـ ک شما اونهارو تحسینـ میکنینـ برشکستـ موفقـ شدنـ چونـ درپیشرفتـ کردنـ وسواسـ دارنـ.اونهافقط میتوننـ از طریقـ شکستـ خوردنـ رشدکردنـ رو تجربهـ کنند.
موفقیتـ درواقعـ برایـ اونهاهیجانـ انگیز یا رضایتـ بخشـ نیستـ شکستـ فرصتـ بزرگـ تریـ رو برایـ تحرکـ تلاشـ وپیشرفتـ بـ اونها میدهـ،بنابراینـ منـ برایـ شما شکستـ میخواهمـ بیشتر وبزرگترو سریعتر...!
اگهـ بـ خودتونـ اجازهـ بدینـ کـ شکستو دوستـ داشتهـ باشینـ شماهمـ در نهایتـ بایکـ موفقیتـ شگفتـ انگیز پاداشـ دادهـ خواهیدشد،حالابرید وتا میتونیدشکستـ بخورید!!!
#دکترعاطفهـ کرمیـ_دانشجویـ دندانپزشکیـ اصفهانـ -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدایش از خودم می ترسم اون روز هشت تا پنکیک درست کردم تا شب کلش خوردم
نه به سال قبل کلی وزن کردم هیچی نمی خوردماینطور که تو خوردی منم ترسیدم
نه در کل روزخوردمش ناهار وشام وصبحانه
-
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اسلام خدمت بروبچ باحال الا
آبضاسلام
علیکم السلام
-
نه به سال قبل کلی وزن کردم هیچی نمی خوردماینطور که تو خوردی منم ترسیدم
-
-
Marzieh.kh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud
سلام به شماعلیکم السلام
حالا کی جواب سلام منو میده -
نه به سال قبل کلی وزن کردم هیچی نمی خوردم -
masoud
سلام به شما -
اسلام خدمت بروبچ باحال الا
آبضا -
Brilliantreplied to Marzieh.kh on ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
Marzieh.kh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Brilliant
مرضیه مرداز دست همه تون شاکیم میزارید می رید
-
Brilliant
مرضیه مرد -
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چ سکوت سنگینی و خدا میداند در پیوی ها چ میگذرد:/
پیوی م ندارم رفتم کانون عمومیریاضی 95وارد کنم دیدم باید ثبت نام کنم
-
چ سکوت سنگینی و خدا میداند در پیوی ها چ میگذرد:/
پست 65242 از 282056