هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
کاااش میشد این کابوسام تموم شه...
واقعا کی ماآرامش داریم
حداقل خودم
این دنیاکه خیری ندیدم میترسم آخرتمم جهنم باشه -
Unique 7 اها...اگه همینجوری ادامه بدی چی میشه؟جواب اینو فقط خودت میتونی بدی...بلاتکلیفی سختهههههههه موندن توی دو راهی سخت تررررررر.فقط حق داری یه راهو انتخاب کنی...
انتخاب با خودته! -
کاااش میشد این کابوسام تموم شه...
واقعا کی ماآرامش داریم
حداقل خودم
این دنیاکه خیری ندیدم میترسم آخرتمم جهنم باشه -
Unique 7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@tajrobi-nil خودمم نمیدونم...
وسط باتلاقی افتادم که نتایج گذشتمه..
گذشته هم که دست نمیاد
پس آینده ای هم دست نمیادآینه رو الان می سازه نه گذشته
میخوای غرق این باتلاق شی یا ازش بیرون بیای ؟!! -
ی نظریم برا من بدین
میخام اتاق عمل قبول شم چقد باید بزنم فیزیکو...
-
Unique 7 من خودمم همین فکرا میاد سراغم اما سعی نمیکنم زیاد بهش پرو بال بدم تا کل مغزمو داغون کنه ویه هفته منو از درسخوندن بندازه...باتلاق چیزیه که خودمون به وجود میاریم والا....خودمونم میتونیم ازش رها بشیم...فقط کافیه خودمونو خالص کنیم...یه ایماااان قویییییی
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa از المیپاد هیچ نتیجه ای نگرفتم.فقط وقتم تلف شد
مهم این نیست که نتیجه گرفتید یا وقتتون تلف شد مهم اینکه شما یه استعداد قوی دارید
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مهم این نیست که نتیجه گرفتید یا وقتتون تلف شد مهم اینکه شما یه استعداد قوی دارید
نمیدونم ...
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نمیدونم ...
-
romisa این باتلاق دیگه منو بلعیده
من فقط بایه سری حرفای امیدورکننده و انگیزشی تاالانشم خودمو سرپا نگه داشتم... -
میدونید حرفای امید بخش و غیره میزنما اما حس میکنم شعاره هر حرفی بگم الان طرف فکر میکنه تو وضع اون نیستم و شعار میگم باید خودش بفهمه که میتونه خودشو نجات بده و راهشو پیدا کنه و این اختیارو داره و .... با غصه و ای کاش ها هیچی درست نمیشه یا به گذشته فکر کردن و به شکست....
-
میدونید حرفای امید بخش و غیره میزنما اما حس میکنم شعاره هر حرفی بگم الان طرف فکر میکنه تو وضع اون نیستم و شعار میگم باید خودش بفهمه که میتونه خودشو نجات بده و راهشو پیدا کنه و این اختیارو داره و .... با غصه و ای کاش ها هیچی درست نمیشه یا به گذشته فکر کردن و به شکست....
-
maryamii در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ی نظریم برا من بدین
میخام اتاق عمل قبول شم چقد باید بزنم فیزیکو...
بستگی به بقیه درسا هم داره
-