هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-m1999
۱سال:neutral_face:کلا تایپ هم نکنید 😶😶😶
-
:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
@njzamin نوبتم شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقطgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@njzamin نوبتم شد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقطمعلومه که نمیشه 10 روز مونده به جایی که این جا وقتونو تلف کنید و شکلک بزارید بشینید خوب بخونید ! نوسانو نخونید توی موج صوت الکترو هم کمی ممکنه بلنگید
-
gooli77 اوم ن بابا موج که وقت گیر تره
-
gooli77 مرد شمایی!!!
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واسه امتحان فیزیک نهاییه
10 روز مونده
میشه نوسانو نخوند
اون چهار فصل اخر رو خوند فقطمعلومه که نمیشه 10 روز مونده به جایی که این جا وقتونو تلف کنید و شکلک بزارید بشینید خوب بخونید ! نوسانو نخونید توی موج صوت الکترو هم کمی ممکنه بلنگید
-
gooli77 مرد شمایی!!!
MOHAMMAD80 ممنون:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-

-
MOHAMMAD80 ممنون:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
gooli77 خواهش میکنم:/
-
@Mr-Dr-En اوک بای
-

-
gooli77 مرد شمایی!!!
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
gooli77 مرد شمایی!!!
من سال اول کنکور تا دو ماه مونده فقط فیزیک تشریحی خونده بودم نه تستی😎😂😂😂😂😂
ولی بعد دوماه تو فرجه امتحان نهایی فیزیک تو یک دو روز کلا فیلم های پیش دو یا نوسان وموج دیدم وخوندمشون 😂😂😂 -
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
gooli77 مرد شمایی!!!
من سال اول کنکور تا دو ماه مونده فقط فیزیک تشریحی خونده بودم نه تستی😎😂😂😂😂😂
ولی بعد دوماه تو فرجه امتحان نهایی فیزیک تو یک دو روز کلا فیلم های پیش دو یا نوسان وموج دیدم وخوندمشون 😂😂😂@zahra-m1999 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: افرین میری بهشت