هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Parvaneh زیستشو دیدم فرقش خیلی بود
درسایی مثل ادبیات و دینی هم خیلی فرق داره؟@m__sadra__b
الان مثلا بخش گیاهی جدید خیلی کم تره از نظام قدیم وخیلی تفاوت دارن کلا کتابا من از چن تا فامیلمون شنیدم کنکور جدید شرکت میکنن برا امسال چون میگن اینجوری اسون تر در میاد -
@m__sadra__b
الان مثلا بخش گیاهی جدید خیلی کم تره از نظام قدیم وخیلی تفاوت دارن کلا کتابا من از چن تا فامیلمون شنیدم کنکور جدید شرکت میکنن برا امسال چون میگن اینجوری اسون تر در میادParvaneh نمیشه که ):
-
Parvaneh نمیشه که ):
@m__sadra__b
چرا نشه ؟ -
Parvaneh چن تا پیام قبل یکی شات از سازمان سنجش گرفته بود نوشته بود نمیشه بازم نگاه کنین
-
Parvaneh چن تا پیام قبل یکی شات از سازمان سنجش گرفته بود نوشته بود نمیشه بازم نگاه کنین
@m__sadra__b
واقعا
ندیدم... -
Parvaneh نظام قدیم دیپلم گرفتن؟
-
اره
من خودم الان دوازدهم جدیدم از من خیلی در مورد درس سوال میکنن و میبینم واقعا با هم فرق می کنن
اگه نظام جدید شرکت کردن همینجا خبر میدم -
@parastuu
1نه اینطور نیس
2به غیر از خوندن پارامترهایی هس ک باید رعایت بشه -
شما خبر ندارین الا مشاوره تحصیلی هم میزاره ؟
-
@m__sadra__b ابجی من یازدهمه امروز اومده میگه این ترکیبات الکن جقد سخته
میگم مگه امسال دارین!؟
کتابشو دیدم... دیدم بله@mohaddese-p-o-i ترکیبات اکن سخته ؟!!
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
@tajrobi-nil جزوه ی کیست؟
-
@tajrobi-nil جزوه ی کیست؟
-
@tajrobi-nil اهان
-
احساس عشق به دیگران هرگز به ما ضربه نمی زند، این انتظار عشق از دیگران است که روان ما را زخمی می کند!
-
کمک کردن به یک انسان ممکن است تمام دنیا را تغییر ندهد، اما می تواند دنیا را برای یک انسان تغییر بدهد!
-
مهربون باشید وحشی بودن فایده ای نداره شب خوش :smiling_face_with_open_mouth:
-
احساس عشق به دیگران هرگز به ما ضربه نمی زند، این انتظار عشق از دیگران است که روان ما را زخمی می کند!