هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من دوازدهمم انقد بی انگیزم ک دوس ندار ادامه بدم اصلا از ترازمم راضی نیستم نمیدونم چیکار کنم؟
@negwin-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من دوازدهمم انقد بی انگیزم ک دوس ندار ادامه بدم اصلا از ترازمم راضی نیستم نمیدونم چیکار کنم؟
شما که مدرسه میری یه محرک داری برای ادامه دادن و دوستایی برای رقابت.. الان نمیتونم راهنماییت کنم خودمم همینجوری شدم وضعیتم داغونه الان بگم فلانکار بکن میگی بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن
-
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77
برنامه ریزی کردی روزانه ؟کردم اما فقط تا ظهر اجراش میکنم از شدت عصبانیت تیکه تیکه اش کردم
-
@zahra-77
برنامه ریزی کردی روزانه ؟کردم اما فقط تا ظهر اجراش میکنم از شدت عصبانیت تیکه تیکه اش کردم
گل یاس1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گل یاس1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام بچه ها.وقت بخیر
میشه بگین توابع و معادلات توی ریاضی عمومی شامل چه سرفصلهای میشه دققیقا؟ (عقب موندم)خواااهش میکنم زودبگین.عجله دارم
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ناظم ادمین
romisaتابع دامنه اش تابع مرکب وارون یک به یک لگاریتمی نمایی دنباله حسابی هندسی همگرا واگرا کراندار یکنوا و غیریکنوا
معادله مثلثاتی
بازم هستا -
@zahra-77
-
@zahra-77
تیکه تیکه ؟ :|
پس الان از رو چی میخونی ؟برناممو میگم
-
@zahra-77
تیکه تیکه ؟ :|
پس الان از رو چی میخونی ؟برناممو میگم
-
@zahra-77
برنامتو میگم دیگه
الان برنامه نداری دیگه
پارش کردی درسته ؟اره
-
@zahra-77
برنامتو میگم دیگه
الان برنامه نداری دیگه
پارش کردی درسته ؟اره
-
@zahra-77
برنامتو الان متناسب با این آزمون بریز و اونایی که عقب افتادی رو بعدا توو ایستگاهای جبرانی دیگه میخونی@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77
برنامتو الان متناسب با این آزمون بریز و اونایی که عقب افتادی رو بعدا توو ایستگاهای جبرانی دیگه میخونیمثلا زیست دوم این ازمون هر هشت فصله چجوری برسم هر هشتارو بخونم +ژنتیک اگر این اپاندیس لعنتی نمیگرفت الان همه چیز سر جاش بود
-
-
@zahra-77
برنامتو الان متناسب با این آزمون بریز و اونایی که عقب افتادی رو بعدا توو ایستگاهای جبرانی دیگه میخونیمثلا زیست دوم این ازمون هر هشت فصله چجوری برسم هر هشتارو بخونم +ژنتیک اگر این اپاندیس لعنتی نمیگرفت الان همه چیز سر جاش بود
-
-
@zahra-77
هر هشت فصلو جا موندی ؟
کجاهاشو خوندی ؟تا فصل 4خوندم ولی بعدش دیگ....مریض شدم و.. مروری ام نداشتم درواقع مثل اینکه نخونده باشی فرقی بااینکه قبلا خوندی یانه نداره
-
@zahra-77
هر هشت فصلو جا موندی ؟
کجاهاشو خوندی ؟تا فصل 4خوندم ولی بعدش دیگ....مریض شدم و.. مروری ام نداشتم درواقع مثل اینکه نخونده باشی فرقی بااینکه قبلا خوندی یانه نداره
-
ریاضی و فیزیکم دیگ هیچی حالا این دوتارو میتونم این ازمون برسم ولی زیستم
ازایناام عقب موندم چند فصل